Home / Horoscop saptamanal / Leu 18-24 februarie 2019

Leu 18-24 februarie 2019

HOROSCOP LEU 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, privesc depasirea crizelor, regenerarea afectiva si financiara, intimitate, legaturi sufletesti, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri sau partaje. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati ce tin de relatiile personale si directe, colaborare, cuplu, aplanarea conflictelor, contracte, procese si asocieri. Poti urma o noua cale de evolutie, poti initia parteneriate cu strainatatea si poti face schimbari in modul de cooperare si conlucrare.

In plus, pot avea loc intalniri si actiuni profesionale reusite, ti se poate imbunatati imaginea publica si poti obtine profit dinspre autoritati, din faima, reputatie si statutul social.

Concentreaza-te pe: serviciu, legaturi colegiale, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, obligatii si responsabilitati, rutina zilnica, sanatate si regimul de viata. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: blocaje financiare, cheltuieli si investitii impulsive. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari in privinta cresterii veniturilor, obtinerii si valorificarii resurselor proprii, si a echilibrarii stabilitatii materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.