Home / Horoscop saptamanal / Leu 18-24 decembrie

Leu 18-24 decembrie

HOROSCOP LEU 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la discutii si tensiuni cu persoana iubita si copiii

 

Profita de Luna Noua de luni pentru a lua in considerare o noua poveste de dragoste sau un nou hobby. Ai incredere in iubirea pe care o poti oferi, puterea ta de creatie si de exprimare, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi iti sunt favorizate relatiile de dragoste la distanta si poti obtine beneficii din arta si creatii spirituale. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de camin, familie si depasirea situatiilor de criza. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de casa, familie, munca si sanatate.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la gasirea unor terapii pentru anumite afectiuni medicale, un mod de viata sanatos, rutina si locul de munca. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica mai mult in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor colegiale si a veniturilor din munca.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de locul de munca, regimul de viata si ingrijirea sanatatii tale!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.