Home / Horoscop saptamanal / Leu 17-23 iunie 2019

Leu 17-23 iunie 2019

HOROSCOP LEU 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa-ti revizuiesti puterea de regenerare, relatiile intime si de suflet, sursele suplimentare de venituri, banii si bunurile la comun cu altcineva. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din actiuni colective si umanitare, tehnici de viitor si domenii noi, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti avea succes in activitati de grup, poti castiga popularitate sau te poti implica intr-un proiect la scara larga. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea energiilor psihice cu cele fizice, a sacrificiilor si renuntarilor, cu munca si ajutorul practic dat celorlalti. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni in iubire si cu copiii. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu puterea personala si de creatie, exprimarea si afirmarea individualitatii, sentimente, iubire, fericire, relatii de dragoste, copii, joaca, manifestari artistice, placeri, hobbyuri, distractii. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.