Home / Horoscop saptamanal / Leu 17-23 decembrie 2018

Leu 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP LEU 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, rabufniri, crize, tensiuni in dragoste sau cu copiii

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute legate de progresul personal, perfectionare, studii, turism, lege, calatorii sau strainatate. Poti primi noi oportunitati ce tin de iubire, relatii romantice, copii, exprimarea sentimentelor, activitati artistice, creative, educative sau distractive. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii si intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau dezvaluiri de secrete.

De marti, o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea un succes legat de familie, camin, impacari, reintoarceri la baza si linistea sufleteasca. Poti reveni la relatii mai vechi, ai parte de momente profund emotionale, poti castiga din imobiliare, mosteniri, bunuri comune, imprumuturi sau alt ajutor extern. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de serviciu, relatii colegiale, salariu, conditiile de munca si trai, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate insa accentua nevoia unei schimbari legate de sacrificiile pe care le faci, necesitatea echilibrarii starii psihice cu cea fizica, si a gasirii unui compromis intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.