Home / Horoscop saptamanal / Leu 16-22 septembrie 2019

Leu 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP LEU 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste folosirea eficienta si productiva a abilitatilor tale, munca pe care o faci, serviciile prestate, remuneratie, calitatea vietii, rutina zilnica si nivelul de trai.

Referitor la aceste lucruri, serviciu, eforturi fizice, ingrijirea sanatatii, conditiile de munca si trai, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada pot exista schimbari de conceptie legate de puterea personala, afirmare, sentimente, iubire, ce iti face placere si te face fericit copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri, inselatorii. Provocarea tine de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.