Home / Horoscop saptamanal / Leu 16-22 aprilie 2018

Leu 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP LEU 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la delasare, sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile la distanta

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de evenimente neasteptate in drumurile lungi, legate de strainatate, educatie sau chestiuni legale.

In primele doua zile incearca sa gasesti un echilibru intre viata personala si cariera. Tot atunci poti primi o oferta de munca, iti poti imbunatati viata, situatia locativa, relatia cu familia si statutul social. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti creste nivelul de trai, pentru a-ti asigura nevoile de baza si pentru a crea noi oportunitati in privinta locului de munca. In plus de vineri, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la rutina zilnica, regimul de viata, serviciu, conditiile de munca, ingrijirea sanatatii. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la drumurile lungi, examene, scaderea energiei fizice, tensiuni in munca, relatia cu strainatatea si actiunile legale.

Profita de Luna Noua de luni ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala sau intelectuala. Adopta noi principii de viata, planifica inceperea unui curs sau o calatorie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.