Home / Horoscop saptamanal / Leu 15-21 iulie 2019

Leu 15-21 iulie 2019

HOROSCOP LEU 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri inca mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, interese si preocupari referitoare la viata ta proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, imaginea personala, vitalitate, comportament si infatisare. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de iubire, relatii romantice, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Poti incepe un nou hobby, te poti implica intr-o poveste de dragoste, poti obtine un succes personal si poti avea parte de reusite in orice intalniri. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de atitudinea ta fata de eforturi si energie fizica, rutina zilnica, disciplina si regimul de viata, sanatate, productivitate, munca in folosul altora, serviciu, relatii colegiale, obligatii, responsabilitati. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre ce ai nevoie la nivel psihic si spiritual, si ce ai de facut practic, obligatoriu si concret.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de chestiuni ce tin de spiritualitate, credinta si izolare. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatii ascunse si castiguri din activitati oculte sau secrete, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de imbunatatirea psihicului, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, renuntarea la sacrificii, dependente, persoane ascunse sau nocive. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.