Home / Horoscop saptamanal / Leu 15-21 aprilie 2019

Leu 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP LEU 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de educatie, cursuri, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de educatie, lege si extinderea orizonturilor. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste legaturile intime sau de suflet, resursele externe, imprumuturile, avantajele si beneficiile dinspre ceilalti, de pe urma unor contracte, din lucruri, bani sau posesiuni la comun. Pot avea loc intalniri intense, poti primi un ajutor din afara sau oferte care te-ar putea tenta. Poti castiga un partaj sau o mostenire si te poti implica in aventuri pasionale. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, succesul social, planul profesional, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, faima si renume. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la reputatie, statut social si autoritati, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: accidente, certuri, agresivitate. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre ziua de azi si lucrurile, anturajul, persoanele si locurile stiute, cu viitorul tau, cele indepartate si pe care ai vrea sa le cunosti.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, certuri, incidente in casa ori in public, dificultati cu legea, strainatatea, rudele, prietenii, familia sau autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.