Home / Horoscop saptamanal / Leu 14 – 20 mai 2018

Leu 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP LEU 14 – 20 MAI 2018

Atentie la sanatate, serviciu, drumuri lungi, partener si autoritati

 

Si saptamana aceasta, macar in prima parte, atentie la examene, actiuni legale, calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, epuizare fizica, dificultati la serviciu, limitari in cariera, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu autoritatile sau partenerul de viata.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta scopurilor in viata, a carierei, statutului social si directiei profesionale. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre contactul direct cu ceilalti, casnicie, partener, contracte, procese sau colaborari. De sambata, pentru vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatiile si castigurile confidentiale sau din activitati neoficiale.

Joi si vineri sunt zile bune pentru actiunile profesionale. De joi pana sambata poti avea surprize legate de relatii si actiuni secrete, imaginea publica si cariera. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate relatiile de prietenie, contractele, asocierile si relatia de cuplu.

Profita de Luna Noua de marti ca sa-ti imbunatatesti statutul social. Fa noi planuri profesionale, fixeaza noi scopuri si redreseaza-ti cariera!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.