Home / Horoscop saptamanal / Leu 13-19 mai 2019

Leu 13-19 mai 2019

HOROSCOP LEU 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre obtinerea popularitatii, organizatii, corporatii, afaceri ample, proiecte de viitor, actiuni colective, sociale sau umanitare. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, meditatie, introspectie si eliminarea lucrurilor nocive. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, demersuri si negocieri ce iti deschid orizonturile si iti aduc noi experiente. Reusitele tin de relatii la distanta, strainatate, proiecte internationale, internet, avantaje si beneficii din actiuni intelectuale, educative si spirituale, turism, procese sau chestiuni juridice. Pe plan relational si financiar, din perspectiva perfectionarii, a lucrurilor diferite sau indepartate, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative de grup, legate de corporatii, societate, afaceri de anvergura si inovatii.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, profesie, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor provenite din statutul social si profesional. In privinta acestora, a relatiei cu superiorii si autoritatile, imaginii publice si profesionale, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare poti avea parte de situatii neprevazute. Renumele tau poate cunoaste schimbari bruste, poti fi atras de o noua directie in cariera, pot avea loc reuniuni neconventionale si intalniri interesante la nivel inalt. Se poate sa obtii succes si recunoastere publica, mai ales ajutandu-te de relatii, persoane si actiuni mai putin vizibile, secrete, spirituale, religioase sau de intrajutorare.

Atentie la: autoritati, imagine publica, intalniri si relatii la nivel inalt, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la incidente casnice, dificultati in familie, legate de locuinta, camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.