Home / Horoscop saptamanal / Leu 13-19 ianuarie 2020

Leu 13-19 ianuarie 2020

HOROSCOP LEU 13 – 19 IANUARIE 2020

Responsabilitati, obligatii, locul de munca, serviciile pentru ceilalti, reguli, disciplina si regimul de viata, rutina zilnica, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii: Evenimente profund transformatoare. Demolari necesare. Crearea de noi fundatii. Intalniri si situatii importante. Inceputul unor constructii de durata.

Relatii personale, parteneriate de durata, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, cooperare, convietuire, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor: De joi, pana pe 3 februarie aici au loc concentrari de ganduri, preocupari, interese, vesti, demersuri. Spre sfarsitul saptamanii agitatie, instabilitate, planuri date peste cap, schimbari de perspectiva, intalniri si informatii suprinzatoare, situatii iesite din comun.

Regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul extern, cercetari psihologice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet: De luni, pana pe 7 februarie aici esti atras din punct de vedere afectiv si financiar, al placerilor, dorintelor, creativitatii si obtinerii de castiguri materiale. La inceputul saptamanii oportunitati de schimbare, tentatii, proiecte neconventionale, intalniri neobisnuite, persoane, oferte sau afaceri de senzatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.