Home / Horoscop saptamanal / Leu 12-18 noiembrie 2018

Leu 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP LEU 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, conflicte in dragoste, cu copiii, partenerul sau asociatii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de cuplu, asocieri, parteneriate, relatii personale, contracte, procese sau impacari, insa ai grija la incidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile spre atingerea obiectivelor, cariera, profesie, imbunatatirea statutului social, a reputatiei si imaginii publice. Pana martea viitoare evita excesele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice sau educative, iubire, copii, joaca, placeri, hobbyuri si distractii. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la interactiunea cu rudele, relatia cu apropiatii si veniturile din tranzactii, educatie, transport sau comunicare.

Si tot de vineri, pentru un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari ce tin de serviciu, responsabilitati, sanatate si regimul de viata, noi sanse privind eliminarea sacrificiilor si obiceiurilor nocive, dar si echilibrarea ajutorului dat tie cu cel dat altora.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.