Home / Horoscop saptamanal / Leu 12-18 august 2019

Leu 12-18 august 2019

HOROSCOP LEU 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de viata ta si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, imaginea ta si felul in care esti vazut de ceilalti.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru orice activitati relaxante si distractive, intalniri personale, romantice sau sociale, avantaje si beneficii din farmec si infatisare. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce tensiuni in relatiile personale, cuplu, casnicie, legate de contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, asocieri, uniuni, parteneriate si contactul direct cu ceilalti. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de succesul social si profesional, obiectivele de atins, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statut social si reputatie. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confort si nivelul de trai. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.