Home / Horoscop saptamanal / Leu 11-17 noiembrie 2019

Leu 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP LEU 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui referitor la mediul apropiat, anturaj, socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, rude, prieteni, tranzactii, intelegeri, schimburi de bunuri sau idei. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de a atinge succesul, imagine publica, renume, planul social si profesional. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre viata personala si cariera, intimitate si viata publica, familie si statut social. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la relatii de familie, legaturi din trecut, locul de origine, locuinta, imobiliare, viata casnica si intima, crearea unei baze, protectie, siguranta si linistea sufleteasca. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de exprimarea sentimentelor, latura artistica, relatii romantice, legatura cu tinerii si copiii, puterea de creatie, afirmare, recunoasterea meritelor, joaca si distractie, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.