Home / Horoscop saptamanal / Leu 11-17 martie 2019

Leu 11-17 martie 2019

HOROSCOP LEU 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Poti avea intalniri, reuniuni si actiuni sociale reusite in care sa iti arati spiritul de lider, ti se poate imbunatati imaginea publica si poti lua initiative eficiente pe plan profesional. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul, renumele si reputatia. Este un moment bun sa elimini fricile, retinerile si angoasele, dar si sa cauti noi scopuri de atins in viata si noi aspiratii profesionale. Poti obtine crestere, beneficii si recunoastere in cariera datorita eforturilor tale la locul de munca, dar sunt posibile conflicte in public si dificultati in relatia cu ceilalti.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de contracte, procese, asocieri, casnicie si legaturile personale, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti pune bazele unei noi colaborari, poti gasi noi metode de conciliere si poti da startul unor parteneriate de durata.

Concentreaza-te si fii atent la: regenerarea afectiva si financiara, legaturi intime si sufletesti, depasirea crizelor si pierderilor, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la tensiuni in dragoste sau in relatia cu copiii, cheltuieli pe distractii, petreceri sau jocuri de noroc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.