Home / Horoscop saptamanal / Leu 11-17 februarie 2019

Leu 11-17 februarie 2019

HOROSCOP LEU 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, autoritati, faima, imaginea publica si statutul social.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc educatia, studiile, calatoriile si relatiile la distanta, strainatatea si chestiunile legale. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi instinctul de a cuceri noi teritorii, nevoia de aventura in necunoscut si urgenta de a darama bariere. Ai puterea sa explorezi noi teritorii si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima dorinta de progres, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de relatiile personale si directe, cuplu, aplanarea conflictelor, contracte, procese sau asocieri. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie de evolutie sau sa faci o schimbare in ceea ce priveste baza uniunilor, parteneriatelor, cooperarii si convietuirii.

Relatiile intime si sufletesti, investigatiile, cercetarea subiectelor secrete si resursele externe pentru a depasi situatiile critice pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia si presimtirile te pot ajuta in aceste lucruri, poti simti adevarul si poti face descoperiri importante, care pot fi identificate si clarificate in luna ce vine.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, serviciu, legaturi colegiale, rutina zilnica, sanatate si regimul de viata. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: relatia cu strainatatea, actiuni legale si drumuri lungi. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute ce tin de calatorii sau legaturi la distanta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.