Home / Horoscop saptamanal / Leu 1-7 iulie 2019

Leu 1-7 iulie 2019

HOROSCOP LEU 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre introspectie, izolare si lucruri ascunse, cat si spre ceea ce iti doresti tu de la viata.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de imbunatatirea psihicului, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, renuntarea la sacrificii, dependente, persoane ascunse sau nocive. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de legaturi secrete, activitati ascunse sau legate de credinta, ocult si spiritualitate. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste viata ta proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau accidente, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm, atent si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.