Home / Horoscop saptamanal / Leu 1-7 ianuarie 2018

Leu 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP LEU 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la epuizare psihica si fizica

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul pe plan familial, in privinta caminului si a proprietatilor imobiliare. De marti incolo poti sa incepi explorari legate de principii, idei si locuri noi, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate inceperea unor studii si a unor activitati artistice sau creative.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre rutina, munca si sanatate. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la serviciu si relatiile colegiale, poti avea beneficii din munca si succes in gasirea unor terapii. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de locul de munca si regimul de viata. Totusi, incearca sa fii mai calm cu colegii si sa nu te epuizezi muncind.

Luna Plina de marti te poate face sa izbucnesti datorita epuizarii psihice. Incearca sa ai grija atat de tine, cat si de ceilalti. Vezi la ce tendinte poti renunta si nu mai continua cu sacrificiile ce nu sunt necesare. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.