Home / Horoscop saptamanal / Leu 1-7 aprilie 2019

Leu 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP LEU 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste studiile, redirectionarea profesionala, drumurile, calatoriile si legaturile la distanta, turismul, relatia cu strainatatea, procesele si chestiunile juridice. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante si apropiate sufleteste, relatii fizice si proiecte extraordinare, promisiunea unui ajutor psihic sau financiar, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.