Iunie 2019

PREVIZIUNI IUNIE 2019

 

Tendinte generale: Pe plan mental, din 4 pana in 27 suntem predispusi sa gandim pe baza simturilor si amintirilor, suntem mai emotivi, introvertiti, capatam o inclinatie catre poezie, iar sensibilitatea si nevoia de protectie ne indeamna sa fim destul de oscilanti, nelinistiti. Chiar si in fapt, din 21 pentru o luna suntem cam tot asa, sentimentali, romantici, in cautarea unor locuri sau oameni care sa ne apere, sa ne ofere un confort si o siguranta si in interior. Pe 7 si pe 27 avem parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 pot aduce o schimbare, insa intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

            Ne preocupa nu numai emotiile, vechiturile, istoria, caminul, neamul si strabunii, dar si puterea de creatie, povestitul, sentimentele inflacarate si capacitatea de a iesi in evidenta, atitudini pe care incepem sa le adoptam in gand, din 27 incolo, pana in 19 iulie. Pana spre sfarsitul lui august vom avea sansa sa revizuim ambele tipuri de interese si mentalitati, pe rand.

            Incepand din 21 ni se ridica ceata de pe ochi si pentru cinci luni putem vedea realitatea asa cum este, fara infrumusetari, idealizari, vraja si magie. Pot exista dezamagiri, insa la sfarsit si satisfactii foarte mari.

 

Succesul: la modul general poate sa tina de finante, resurse proprii, acumulare materiala si stabilitate financiara. Pana pe 9 inca mai avem sansa unor venituri si castiguri marite, investitii sau achizitii reusite.

 

Concentrarea: ramane pe tot felul de intalniri si discutii, convorbiri, retele de socializare, telefoane, comunicare, alergaturi, drumuri, demersuri si semnari de acte, cel putin pana pe 21. Luna Noua din 3 poate aduce noi relatii si cunostinte, noi mentalitati, noi proiecte de comert si de tranzactionare. Zilele de 9 si 10 pot fi excelente in cazul unor activitati artistice sau educative, dar pot aduce si anumite confuzii, neclaritati sau secrete dezvaluite. Din 9 pana in 3 iulie ne sunt incurajate socializarea, relatiile de prietenie si castigurile din schimburi sau miscari de bunuri si idei. Pe 23 si 24 putem fi tentati sau atrasi de petreceri, distractii si proiecte fanteziste, aducatoare insa de excese sau de inselatorii.

 

Atentie la: scopurile pe care vrem sa le atingem, succesul pe care il urmarim, viata sociala si profesionala, capacitatea de a ne impune, renumele si puterea de care dispunem, dar si autoritatile ce ne conduc. In general pot avea loc evenimente care sa aduca schimbari importante in aceste privinte, mai ales in jur de 23. Luna Plina din 17 ne poate face sa rabufnim datorita unor obstacole si limite pe care le intalnim, dar si sa ajustam norocul si sa-l ajutam, sa ne deschidem catre noi orizonturi si sa ne autodepasim.

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.