Iunie 2018

 

PREVIZIUNI IUNIE 2018

 

Si in aceasta luna ne indreptam atentia in mai multe directii, dar nu prea avem tragere de inima si entuziasm suficient incat sa alegem un singur domeniu de viata in care sa actionam. Pe masura ce timpul trece, spre sfarsitul lunii suntem ceva mai inclinati sa incepem ceva nou, sa initiem ceva sau macar sa continuam pe drumul nostru din motive sentimentale sau practice, decat sa ne mai adaptam din mers la altii sau conditiile prezente.

Pe plan personal si acum ne preocupa mai mult interesele mentale si intelectuale, socializarea si interactiunea cu ceilalti, insa mai mult din punct de vedere emotional si al conectarii cu persoane ce ne aduc o anumita stare de confort si liniste, si ne permit deschiderea spre noi activitati placute, distractive. Pana si energia ne-o consumam mai mult mental, si parca nu mai simtim nevoia de competitii, lupte sau conflicte.

Chiar mai mult, incepand din 26 ne revizuim spiritul de actiune pentru vreo doua luni, si avem ocazia sa reevaluam metodele prin care incercam sa obtinem ce ne propunem, modul in care preluam initiative si felul in care luptam sa ajungem undeva, sau macar sa supravietuim. La nivel de societate putem sa reconsideram nevoia de libertate a exprimarii, de egalitate in drepturi, de eliberare de prejudecati si de gasire a unor solutii ingenioase pentru o lume mai buna.

Atat pe plan personal, cat si social, incepand din 19, pentru cinci luni avem ocazia sa renuntam la visare si unele tendinte prea idealiste, sa vedem realitatea si sa eliminam acele situatii, lucruri, persoane sau obiceiuri care ne aduceau magia si fiorul, dar fara nici un strop de realism.

La nivel mental, din 12 pana in 29 gandim mai mult cu sufletul, avem tendinta sa ne intoarcem in trecut, sa ne pierdem in reverii si sa vorbim in versuri si gesturi pline de emotie. Practic din 21, pentru o luna suntem romantici, casnici si interiorizati, mai inclinati spre implinirea nevoilor noastre sufletesti. Din 29 insa, pentru ceva mai mult de doua luni suntem mai agitati, rapizi si hotarati in gandire si miscare, autoritari, inflacarati, centrati pe joaca, creativitate, proiecte grandioase, propriile idei si puncte de vedere.

Sentimental, de pe 14, pentru aproape o luna punem accentul pe ceea ce credem ca meritam, cum ne infatisam si ce reactii obtinem dinspre ceilalti, tanjim dupa atentie, respect, caldura, joaca, petreceri si distractii, si suntem atrasi de lux, grandoare, stralucire si situatii ce ne pot pune in valoare.

Pe 1 avem sansa de a gasi solutii inventive si constructive, si de a ne lansa in initiative castigatoare. Tot pe 1, dar si pe 19, norocul este de partea noastra, putem avea succes in dragoste, tranzactii, negocieri, discutii sau educatie. Zilele de 2 si 21 sunt favorabile pentru activitati artistice, sociale si de relaxare. Pe 6 avem un moment in care orice tine de intelect, discutii, conferinte si tot felul de intalniri ar putea merge excelent, insa pe 6 si 7 putem intampina dificultati legate de informatii confuze, omise sau gresite, si tot felul de deziluzii sau dezamagiri. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 ar trebui sa fim pregatiti sa raspundem la blocaje cu intelegere, si la conflicte sau tensiuni cu o dorinta de cooperare, pentru a gasi solutii de mijloc.

Pe 13 si pe 23 putem afla informatii sau vesti surprinzatoare, si putem avea parte de situatii inedite, neconventionale. Si pe 15 si 30 putem intampina evenimente neprevazute, insa dificile, in dragoste, in relatii, pe plan financiar sau legate de comunicare, acte sau tranzactii.

Tot in privinta relatiilor si a castigurilor, pe 21 ar trebui grija, atentie, intelegere, o revizuire a felului in care actionam pentru a obtine ce dorim, si mai degraba ar trebui gasit un echilibru si un compromis, pentru a putea merge mai departe. Si pe 25 putem intampina dificultati, un spirit expansiv si o tendinta spre exagerare si aventura, ce ne-ar putea dauna pe mai tarziu.

Luna Noua din 13 ne poate face rationali, comunicativi si inclinati spre educatie, informatii, aflarea a noi curente si idei, si ne indeamna sa cunoastem macar la un nivel minim lucrurile de baza si mediul in care traim, inainte de a merge mai departe.

Luna Plina de pe 28 ne poate aduce aminte sa iesim in lume si sa ne construim un rost, sa nu ne mai ascundem dupa bariere si platose, sa nu ne mai plangem si autoprotejam, ci sa luam in maini propria viata si sa incercam sa facem si ceva concret.

 

Zile importante benefice: 1, 2, 6, 13, 19, 21, 23.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 6, 7, 15, 16, 21, 23, 25, 26, 27, 30.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.