Iunie 2017

 

PREVIZIUNI IUNIE 2017

 

Luna iunie ne cam scoate din amorteala pe care ne-a indus-o luna mai si ne asteapta cu o gramada de schimbari, de bariere dar si de oportunitati. Tendinta generala este ori sa luam taurul de coarne si sa facem si ceva concret, ori sa ne adaptam din mers, schimband cate ceva ici, colo. In orice caz, continuarea acelorasi situatii ca pana acum nu ne va mai conveni defel.

Interesele sociale vor cantari la fel ca cele personale, dar spre sfarsitul lunii ne repliem acasa. Devenim mai domestici si mai inclinati sa ne aparam trecutul, familia si casa, dar si patria, la un nivel global.

Limitarile si tensiunile pot veni din confuzii, neintelegeri si dorinta noastra prea mare de crestere si castig, dar si din imaturitate, refuzul de a accepta responsabilitati si nevoia proprie de a spune “punct si de la capat”. Unele lupte pot fi dure, insa unele pot fi rezolvate cu calm, diplomatie si compromis.

Ar trebui sa avem mai multa atentie pe 4 si pe 14 la iluzii, lucruri ireale, prea mult idealism, comunicari confuze, visare si uitare. Pe 15 si 18 suntem infranati de propriile greseli mai vechi, asa ca ar trebui sa invatam sa fim maturi, rationali, si intelepti. Pe 25 si 28 atentie la sensibilitate exagerata, certuri in familie si o forta foarte mare de instinct si aparare. Iar pe 30 sa avem mai multa grija la autoritate, cuvinte grele si lucruri ascunse ce pot iesi la suprafata.

Incepand de pe 4 incepem sa ne mai linistim cu drumurile si alergatura, si pentru o luna si jumatate nu mai luptam cu nimeni, poate doar cu noi insine. De pe 6, pentru o luna ne atrage frumusetea, senzualitatea si confortul, suntem mai indulgenti si cheltuim oricat pentru propriile placeri. Din 7, doar pentru doua saptamani, mintea ne merge brici, intalnirile sunt fructuoase, drumurile sunt cu succes, comertul infloreste si informatiile circula perfect.

Din data de 9, dar si mai sigur de pe 11, dupa patru luni de nenoroc, pierderi de sanse si castiguri mult mai mici, capatam din nou un suflu de crestere, bogatie si succes. Pana in martie anul viitor avem liber sa exploram si sa ne extindem dupa cum voim.

De pe 16 incepand, pana in noiembrie avem sansa de a ne revizui idealismul, credinta si sacrificiile, dar si umanitatea, compasiunea si influentabilitatea. Ar trebui sa profitam pentru a ne clarifica raspunsuri legate de Univers si spiritualitate, si pentru a afla cat este magie si iluzie,  si cat realitate, din multitudinea de perceptii si senzatii, de vise si de premonitii.

Pe 21, pentru o luna ne retragem in locul in care ne simtim acasa, fie el propriul camin, familie, locul nasterii, compania unei anumite persoane sau chiar de unii singuri, in lumea noastra interioara. Deosebit de sensibili, gandul ne duce spre trecut si lucruri vechi, istorie, colectii si amintiri emotionante.

Luna Plina din data de 9 ne aminteste ca adevarata cunoastere implica aprofundarea unor subiecte, nu doar inregistrarea lor, si ca ar trebui sa exploram si sa ne depasim limitele pentru a putea intelege valoarea mediului din care provenim.

Luna Noua din 24 ne duce inapoi intr-un trecut in care ne era bine si placut, prin amintiri si emotii, cu multa sensibilitate. Ne da forta sa provocam situatii pentru a schimba lucrurile in asa fel incat sa obtinem din nou acea liniste sufleteasca, sa ne alinam dorul si sa protejam tot ce-i al nostru.

Zile importante benefice: 1, 3, 13, 24, 26, 28.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 3, 4, 9, 14, 15, 16, 18, 25, 27, 28, 30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.