Iulie 2019

PREVIZIUNI IULIE 2019

 

Tendinte generale: In luna iulie ne impartim preocuparile in mod egal intre emotii, ce simtim, cum ne protejam si cautam sa ne linistim pe interior, si puterea de vointa, lucrurile pe care le putem face singuri, cum ne urmam dorintele, cum obtinem ceea ce ne atrage, ce putem crea, cum ne putem juca si relaxa.

            Cele doua directii se intrepatrund toata luna, dar in principiu ne intereseaza si ne implicam pana pe 23 mai mult in activitati casnice, suntem mai introvertiti si romantici, sensibili, pierduti in amintiri si in trecut. Incepand cu 23, pentru o luna devenim inflacarati, entuziasti si plini de energie, in cautarea unor lucruri sau persoane dupa cum ne-am dori si ne-ar face placere. Pe plan relational si financiar mai toata luna avem capacitatea de a actiona pentru a obtine ce ne-ar face fericiti si ce ne-ar aduce multumirea si linistea in suflet. Mental si din punct de vedere al intereselor, din 8 plecam pe firul ideilor inapoi, sa revizuim mentalitati, preocupari si atitudini. Din 8 in 19 cum povestim, cat de originali, creativi si artistici suntem, iar din 19 incolo avem in special de reparat sau incheiat situatii mai vechi, dar si lucruri de rationat in privinta unor chestiuni ce tin de inima, sentimente si trecut.

 

Succesul: la modul general poate sa tina de chestiuni legate de lucruri mai vechi, locul de origine, fundamente, relatii sufletesti, viata intima, nevoi emotionale, camin, familie si proprietati imobiliare. Eclipsa de Soare din 2 iulie poate aduce un nou inceput bazat pe ceea ce ne este necesar, ce isi doreste sufletul nostru si ce avem nevoie cu adevarat. Zile favorabile sunt 8, 11, 18 si 25, iar in jur de 9, 10, 11, 14, 17, 21, 25 si 30 avem nevoie de calm, rabdare, disciplina si seriozitate.

 

Concentrarea si atentia: raman pe scopurile pe care vrem sa le atingem, succesul pe care il urmarim, viata sociala si profesionala, capacitatea de a ne impune, renumele si puterea de care dispunem, dar si autoritati. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna situatiile pot indica necesitatea de a echilibra baza de la care pornim, tara, neamul si familia, cu locul in care vrem sa ajungem, cum vrem sa fim recunoscuti, cine are puterea si capacitatea sa ne conduca mai departe.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.