Iulie 2018

 

PREVIZIUNI IULIE 2018

 

In aceasta luna avem in continuare atentia indrepata spre mai multe domenii de viata, dar nu mai avem atata entuziasm incat sa incepem ceva nou, si nici disponibilitate sa fim flexibili si sa ne adaptam. Tendinta generala este sa ne incapatanam sa mergem inainte oricum ar fi, pe drumuri stiute si batute deja, sa rezistam schimbarii si sa devenim mai putin emotivi si mai mult practici, cu picioarele pe pamant. Desi in teorie poate ne-am dori vacante, petreceri si iesiri in societate, inclinatia catre socializare este ca si inexistenta, iar comunicarea poate fi deficitara, complicata sau aducatoare de tensiuni.

Pe plan personal sentimentele si finantele ne ocupa cel mai mult din timp si chiar avem ocazia sa imbunatatim cate ceva, palpabil si concret. Pe plan mental si intelectual, cel putin la inceputul lunii putem avea parte de dificultati, dezbateri in contradictoriu sau destabilizari ale intereselor, viziunilor si punctelor noastre de vedere. La sfarsitul lunii, datorita impulsivitatii si lipsei de atentie si curaj, mai putem intampina si incidente sau situatii conflictuale, aparent ivite din senin.

Si acum ne cheltuim energia intr-un mod haotic si suntem aproape incapabili sa actionam asa cum ar trebui si la momentul potrivit, si suntem indemnati sa ne reevaluam puterea de a lupta si de a ne atinge obiectivele. In plus, din 26, pentru vreo trei saptamani nici cu miscarea, gesturile si cuvintele nu stam mai bine. Pot avea loc situatii tragicomice in care ne putem balbai si impiedica la propriu, ne putem certa cu oameni ce nu au nici o vina, in care hartiile se ascund de noi iar masinariile functioneaza doar cand vor. Totusi, avem ocazia sa ne revizuim exprimarea, gandurile, mentalitatea, comportamentul si interactiunea cu ceilalti, din punctul de vedere al fortelor proprii, al lucrurilor si ideilor pe care suntem capabili sa le facem, sa le cream si sa le inventam, dar si sa ne integram in societate si sa ne aducem aportul la o viata mai buna, prin propriile puteri si calitati.

Atat pe plan personal, cat si social, in jur de 10 – 12 iulie norocul si sansa revin de partea noastra, oferindu-ne ocazia de a fi din nou castigatori si victoriosi prin intelepciune, profunzime, intelegere, descoperirea unor adevaruri si aplicarea unor principii pe baze reale.

In schimb, teoretic ne concentram mai putin pe responsabilitate si ceea ce trebuie facut. Totusi, incepand de acum pentru vreo patru luni, desi din 22 incolo exista o tendinta de revolta si de revolutie, avem calea deschisa pentru a reconsidera modul de actiune, pentru a ne maturiza si a ne pregati pentru schimbari planificate si o tranzitie lenta, armonioasa si usoara catre progres si o viata mai buna.

Aceasta luna mai este marcata si de anumite situatii pe care cu greu le-am putea evita, ele facand parte din categoria celor prin care este necesar sa trecem. In principiu ar trebui sa fim mai atenti in jur de 13 – 18 si 27 – 29 iulie, insa intreaga luna poate aduce schimbari drastice, finalizari sau noi inceputuri. Probabil pentru compensare avem mai putine evenimente per total, iar pe la mijlocul lunii chiar avem zile in care exista posibilitatea si ca lucrurile sa stagneze sau in care sa nu se intample mai nimic.

Pe 5 si 27 pot avea loc conflicte, discutii, tensiuni sau defectiuni, dar ne aduc sansa de a ne schimba atitudinea, stilul, mentalitatea si punctul de vedere. Tot pe 5, dar si pe 8, avem ocazia sa vedem adevarul in profunzime, sa castigam ceva, sa intelegem lucrurile mai bine, si ca urmare sa ne redresam cumva. Ziua de 9 ne poate aduce din nou o alta perspectiva si chiar un moment de cotitura, ce pot fi folosite ca sa vedem exact care ne sunt limitele, care ne este puterea si cat de fapt putem sa ducem.

Incepand cu 10, pentru aproape o luna suntem ceva mai calculati in dragoste si in general fata de ceilalti avem tendinta sa ne exprimam afectiunea prin gesturi concrete, sa fim de ajutor si sa facem mai mult pe placul tuturor. In aceasta perioada si in privinta banilor si planului material putem avea mai mult succes printr-o atitudine analitica, practica, responsabila si eficienta.

Pe 12 avem ceva de reglat in privinta unor relatii sau situatii ce le simtim ca sunt prea apasatoare, ne controleaza sau ne sunt impotriva, asa ca ar trebui sa fim deschisi cu noi insine, si sa vedem cam ce-am putea modifica in atitudine. Sentimental si financiar, pe 12 putem avea parte de surprize sau schimbari interesante, pe 14 ne sunt favorabile deciziile pe termen lung, iar pe 22 putem avea parte de ce ne-ar placea, ne-ar fi bine si ne-ar trebui.

Din 23, pentru o luna ne simtim increzatori, plini de iubire si de sentimente calde, avem tendinta sa fim autoritari si inflacarati, vrem sa ne recapatam cumva puterea, dorim sa ne scoatem in evidenta calitatile, sa ne impunem prin simpla prezenta si sa punem accentul pe noi si ceea ce credem ca meritam.

In 24 putem avea un moment in care sa vedem realitatea in relatia cu ceilalti, in special in dragoste sau referitor la finante, socializare, idei sau proiecte artistice, asa ca ar fi bine sa si vrem sa renuntam la idealism si o inclinatie spre fantezie si visare. Pe 25 si de fapt in ultimile zece zile ale lunii, pot exista tot felul de incidente, reactii necontrolate, situatii enervante, frustrari si o agitatie pe care ar trebui mai bine sa le folosim pentru a gasi solutii constructive si progresiste, decat sa le lasam sa ne conduca viata. Pe 28 intensitatea sentimentelor, tentatiile si pasiunea ne dau sansa de a initia noi legaturi si proiecte, de a face schimbari majore pe plan relational si financiar, energice, pline de forta, autoritate si scantei.

Luna Noua si Eclipsa Solara din 13 ne poate face extrem de sensibili, emotivi, plini de dorinta de a ne ascunde dupa ceva sau cineva care sa ne apere si protejeze, de a ajunge intr-un loc in siguranta si de a ne concentra pe propriile nevoi. Obtinerea linistii sufletesti ne poate indemna sa folosim toate fortele de care dispunem pentru a ne elibera de sub un anumit control, o persoana, o relatie, o obsesie sau o dependenta. Pot avea loc situatii de criza si finalizari mai mult sau mai putin dureroase, dar avem ocazia de a initia schimbari spectaculoase, favorabile pe termen lung, cel putin pe plan relational, sentimental si financiar.

Luna Plina si Eclipsa Lunara de pe 27 poate fi la fel de puternic simtita pe plan emotional, chiar cu ceva mai multa agresivitate, spirit de lupta, dorinta de a ne revolta si de a rezolva urgent probleme mai vechi pentru care nu am gasit solutii potrivite pana acum. Stari de agitatie si nervozitate ne pot conduce catre actiuni rebele, dar ar fi de preferat sa nu facem modificari majore sub impulsul de moment. Avem sansa de a face o schimbare profunda prin actiuni metodice si cu efect pe termen lung, putem intelege mai bine unde am gresit, cum ar trebui sa actionam si unde ar trebui sa intervenim pentru a recapata controlul asupra vietii noastre, asupra crezurilor, idealurilor, relatiilor sentimentale si deciziilor financiare, asa ca ar fi mai indicat sa ne aratam rationali, maturi, deschisi si inventivi.

 

Zile importante benefice: 5, 8, 12, 14, 22, 28.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 5, 9, 10, 12, 13, 18, 24, 25, 26, 27, 29.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.