Iulie 2017

 

PREVIZIUNI IULIE 2017

 

Luna iulie vine cu numeroase schimbari, atat de optica si de mentalitate, cat si concrete, prin evenimente neasteptate, urgente si situatii ce ar trebui indreptate sau macar reevaluate. Desi la inceputul lunii suntem mai hotarati sa actionam si sa cladim noi structuri, in principal pe baze emotionale si sentimentale, in ultima parte a lunii avem tendinta sa continuam ce am inceput, cu pasiune, inflacarare si entuziasm.

Interesele ni se vor imparti echilibrat intre viata personala si cea sociala, dar in cea mai mare parte ne vom agita totusi mai mult in scopurile proprii, insa am putea sa incercam sa fim mai adaptabili si cu mai mult simt practic.

Pe plan social lunile iulie si august pot fi destul de tensionate din cauza luptelor pentru putere si autoritate, datorita secretelor ce pot iesi la iveala, a actiunilor anticoruptie, de investigatie si aplicare a legii, dar si cele de dezintoxicare, dezmembrare si demolare in vederea reconstruirii. Necesitatea de a crea noi baze sociale si noi structuri va creste pe masura ce ne apropiem de data de 4 august. Chiar daca pe moment nu va exista o schimbare efectiva, se poate ca lucrurile incepute acum sa gaseasca un final incepand din luna octombrie. Aceasta influenta a inceput in toamna anului trecut si se va simti pana in septembrie.

Aceste lucruri vor putea fi percepute si pe plan personal, prin crize si situatii ce vor indica dependentele, nevoia de eliberare de cineva care ne controleaza si disparitia unor lucruri care ne-au obligat sa mergem pe un anumit drum. Atmosfera generala, dar si la nivel de persoana, va fi aceeasi, a sentimentului inevitabilului, a acceptarii faptului ca anumite lucruri ajung la un sfarsit si ca este momentul sa fim sinceri, corecti, morali, dar si responsabili, maturi si practici. In principal sunt vizate relatiile, uniunile, imaginea publica si statutul social. Provocari pot exista si in 2 si 10 iulie, dar concret incepand cu 15 iulie pana in 21 august.

In plus, ar trebui sa fim atenti la surprize nu tocmai placute si incidente neobisnuite pe 5, 18 si 21. Pe 6 sunt posibile tensiuni legate de asocieri, colaborari si corectitudine. Tot in sfera relatiilor ar trebui mai multa grija pe 17, cand dorintele si idealurile noastre se pot narui, iar pe 24 suntem indemnati sa ne aratam maturitatea si responsabilitatea alegerilor noastre in privinta persoanelor si lucrurilor pe care le dorim.

Mai mult, incepand din 17 iulie si pana pe 5 august, putem da dovada de o energie instinctiva, de spirit de competitie si impulsivitate. Pana pe 22 suntem mai inclinati sa luptam pentru a ne apara si proteja interesele, iar dupa aceea entuziasmul ne poate face sa fim ceva mai individualisti, incisivi, temperamentali si increzatori, sa actionam rapid si hotarat pentru a obtine un anumit lucru. Aceasta perioada este marcata de conflicte, ciocniri si incidente, posibile in special in jurul zilei de 27 iulie.

Incepand din 5 si pana pe 31 suntem mai sociabili si mai detasati de relatii stricte, frumusete exerioara si posesivitate, si mai atrasi de placeri intelectuale si comunicare cu oricine si oricum. Iar din 31 iulie, pentru aproape o luna ne vor atrage persoane si lucruri ce ne pot face mai casnici, cuminti, romantici, protectori, tacuti si emotivi.

Din 6 pana pe 26 mintea ni se trezeste la viata si ne scuturam de amintiri, trecut, emotii, atasamente si tot felul de sentimente. Interesele personale devin prioritare si vrem sa ne aratam indemanarea, creativitatea, talentele si superioritatea. Din 26 incepem sa despicam firul in patru si sa ne orientam catre statistici si detalii, sa gandim in termeni concreti, lucruri palpabile si analize.

Din 20 iulie, pana in septembrie iesim din letargie si zona de confort, si sarim direct la atac, nu doar in aparare. Ne consumam energia in scopuri nobile si generoase, dar suntem mai impulsivi, autoritari, entuziasti, plini de forta si dominatori.

Incepand cu 22, pentru o luna ne concentram pe noi insine si ceea ce putem crea prin propria putere, prin arta si iubire. Avem vointa, ambitie si suntem plini de energie, dorim sa conducem si sa ne facem remarcati prin orice mijloace posibile.

Luna Plina din data de 9 ne aminteste ca linistea sufleteasca, crearea unei baze si protejarea lucrurilor importante din punct de vedere sentimental, depind si de organizarea si structurarea vietii noastre de fiecare zi. Emotiile pot fi explozive, pasionale, intense si rascolitoare, insa ar trebui sa judecam la rece, sa ne eliberam de dependente si sa imbinam spiritul practic si lucrurile materiale, cu atasamentul afectiv si nevoia de a ne simti in siguranta.

Luna Noua din 23 iulie ne aduce posibilitatea sa inflorim, sa ne exprimam deschis si sa stralucim pe orice scena, prin mijloace si eforturi proprii. Ne indeamna sa avem incredere in noi si in puterea noastra proprie, sa fim generosi si nobili, sa ne folosim creativitatea si spiritul artistic, sa fim originali, si sa ne punem vointa in slujba obtinerii de privilegii, marire si putere.

Zile importante benefice: 6, 7, 14, 18, 19, 24, 30.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 2, 5, 6, 9, 10, 17, 18, 21, 24, 27.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.