Home / Horoscop lunar / lunar general / Ianuarie 2019

Ianuarie 2019

PREVIZIUNI IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1 ne sunt favorizate initiativele si actiunile directe, curajoase si entuziaste. Incepand cu 20, o luna ne preocupa bunastarea societatii si eliberarea de dogme si prejudecati.

Atentie la: temperament, accidente, lupte pentru putere si autoritate, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Succesul: tine de judecata, lege, strainatate, educatie, aventura si extinderea orizonturilor. Pe 4 exista vesti bune, iar din 7 incolo, o luna avem cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar. Dupa ziua de 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile sunt incununate de succes, dar ar trebui grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza relatiile romantice, pot exista noi povesti de dragoste neasteptate.

Concentrarea: este pe obiectivele in viata si autoritati. Intre 4 si 24 sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna avem ocazia sa facem alegeri inspirate si sa ne punem visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19, 21 si 23, insa Eclipsa din 6 ne permite sa facem schimbarile de care avem nevoie. Sa profitam de aceasta luna pentru a ne stabili noi directii de mers!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.