Home / Horoscop lunar / lunar general / Ianuarie 2018

Ianuarie 2018

 

PREVIZIUNI IANUARIE 2018

 

Desi incepem luna si anul cu forte proaspete si pe tacute, cam fiecare pe cont propriu, pana la sfarsitul lunii ne hotaram ce drum sa alegem si ramanem consecventi, capatam o oarecare stabilitate si devenim mai comunicativi, sociabili si cooperanti.

Pe plan personal avem parte de cateva momente de iritare sau tensiune, insa si de momente placute presarate de-a lungul acestei luni. Acestea pot trece neobservate sau neintelese prea bine, insa actioneaza ca niste sanse si invitatii sa ne folosim ideile, relatiile si felul de a fi pentru a obtine anumite beneficii.

Pe plan social si in aceasta luna exista probabilitatea acumularii unor stari pana intr-un moment de rabufnire ce ne poate aduce o schimbare drastica si necesara, dar de comun acord, cu intelepciune, acceptare si intelegere.

Incepand din 2 ianuarie, dupa cinci luni in care am incercat sa constientizam cine suntem si sa intelegem cum am putea sa ne eliberam de constrangeri si limitari de exprimare, avem calea deschisa unor actiuni pe calea evolutiei si a unei schimbari remarcabile, poate chiar surprinzatoare.

Pe 2 si pe 3 avem sansa de a ne pune visele in practica, suntem mai umani, idealisti si imaginativi, cu spirit artistic si dorinta de iubire si bine absolut. Ziua de 7 ne poate aduce un succes si un anumit castig prin lupta dreapta si curaj, prin folosirea legii, a dreptatii, moralitatii si resurselor de orice fel. Tot pe 7 avem un moment de iluminare si surpriza, si oportunitatea de a face o schimbare energica si progresista. Pe 8 norocul este de partea noastra, atat in relatii, cat si financiar, si in plus avem o energie debordanta, un spirit de lupta si o dorinta de control si autoritate. Pe 9 se simt tensiuni in aer, oriunde ne-am afla si in special in legaturile cu ceilalti, ce pot aduce lupte pentru autoritate si control, finalizari de situatii, dar si unele noi, venite din nevoia urgenta de a ne redresa. Pe 9 si pe 10 suntem ceva mai agresivi, insa avem sansa de a obtine exact ce ne atrage.

Din 11 pana la sfarsitul lunii capatam un interes in lucrurile practice, avem tendinta sa ne organizam mai bine, suntem pragmatici, muncitori si studiosi. Cel putin pe 13 putem intampina restrictii, dar o atitudine calculata, matura si inteleapta ne poate aduce solutii si decizii favorabile pe termen lung. Pe 13 si 14 surprizele sunt la tot pasul, iar impulsul si senzatia ne pot face sa fim rebeli, frustrati si certareti. Ziua de 16 ne aduce puterea de a ne elibera de anumite frici si dependente, si de a face o schimbare importanta.

Din 18, pentru mai mult de trei saptamani lasam la o parte seriozitatea excesiva in legaturile cu ceilalti, redevenim sociabili si comunicativi, si suntem atrasi de investitii si planuri financiare iesite din comun. Mai mult, din 20, pentru o luna avem tendinta sa fim spontani si impulsivi, atrasi de noutate si progres, umanitari, prietenosi, cu spirit de echipa si revolutionari.

Pe 20 avem un moment de inspiratie, dar suntem nepractici si cam aerieni. Ziua de 24 scoate la iveala anume informatii, dar si ne face mai convingatori, iar pe 25 ne creste puterea de intelegere si putem imbratisa noi principii si viziuni. In plus, din 26, pentru aproape doua luni ne indreptam eforturile si energia catre progres, autodepasire, expansiune si aventura. Pe 28 suntem cam iritati, agitati si predispusi la incidente, cearta si greseli. Din 31, pentru vreo trei saptamani avem tendinta spre inventivitate, ingeniozitate si rapiditate in gesturi si in gandire, iar interesul se muta pe tot ce este original si neobisnuit, excentric si inovator.

Luna Plina din data de 2 ne aduce in prim plan nevoia sa ne intoarcem la baza, sa ne ingrijim de noi insine, sa ne protejam sufletul, sa punem accent pe autoaparare si ceea ce simtim. Tanjim dupa liniste si un loc pe care sa-l numim acasa, si dupa lucruri pierdute mai demult din cauza de prea mult “trebuie” si prea multe responsabilitati.

Luna Noua de pe 17 ne face sa intelegem ca totusi nu ajungem nicaieri daca ne concentram doar pe ce ne face placere si ne asigura o multumire sufleteasca, fara sa ne organizam cumva si fara sa ne fixam si anumite scopuri de atins. Simtim nevoia sa ne ridicam prin forte proprii, ambitie, autoeducatie si autocontrol, sa ne croim un drum in lume si sa ajungem cat mai sus.

Pe 31 decembrie a doua Luna Plina si eclipsa lunara puncteaza nevoia noastra de iubire, creatie si punere in practica a propriilor talente. Dintr-odata nu mai conteaza unde ne incadram, pe cine urmam si cum ne integram eforturile in colectiv, ci latura individuala si cum putem iesi in fata pentru ceea ce suntem, ce putem produce si cum ne exprimam.

Zile importante benefice: 2, 3, 7, 8, 9, 10, 16, 20, 25.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 2, 8, 9, 10, 13, 14, 17, 20, 24, 28, 31.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.