Home / Horoscop 2019 / Horoscop Vărsător 2019

Horoscop Vărsător 2019

Concentreaza-te pe evolutia materiala, relationala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt vitalitatea, sanatatea, nivelul de trai, finantele, veniturile, serviciul, afacerile, tranzactiile, relatia cu familia, rude, prieteni si apropiati, colectivitatea, grupurile, caminul, imobiliarele, imbunatatirea psihicului si eliminarea dependentelor, si mai putin imaginea publica si personala, afirmarea, infatisarea, iubirea, copiii, casnicia, legaturile intime si sufletesti, depasirea crizelor, educatia, studiile, calatoriile, cariera si statutul social.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

In acest an, pe plan personal te concentrezi pe imbunatatirea psihicului, eliminarea atitudinilor distructive, valorificarea resurselor, socializarea si interactiunea cu ceilalti la un nivel minim, lejer, mai degraba decat pe propria identitate si o evolutie concreta intr-o anume directie.

In primele doua luni inca mai poti avea o stare de agitatie si neliniste, un spirit revolutionar, o deschidere spre orice noua mentalitate si o predispozitie catre intuitie sau iluminare ce iti poate aduce idei geniale, originale si neconventionale. Ar trebui totusi sa fii mai calm si sa fii mai atent, cel putin in februarie, cand pot avea loc incidente datorate vitezei sau dificultati de comunicare cu cei apropiati, rude, vecini, prieteni sau anturaj.

Incepand din martie, in urmatorii sapte ani instinctul de eliberare de constrangeri, actiunile rebele si inconstanta isi pot lasa amprenta pe lucrurile ce tin de camin si familie. La fel ca intre mai si noiembrie 2018, pot avea loc schimbari bruste, situatii neobisnuite si evenimente surprinzatoare, atat favorabile cat si dificile, legate de casa, locuinta, proprietati imobiliare, locuri natale, parinti sau alti membri ai familiei, dar si de acoperirea minima necesara a propriilor nevoi. Luna decembrie iti poate aduce momente favorabile obtinerii linistii sufletesti, imbunatatirii psihicului si primirii unui ajutor providential, afectiv sau financiar.

Pana in decembrie norocul, sansa si nevoia de progres iti pot aduce noi oportunitati ce tin de actiuni colective, popularitate, grupari sau organizatii care te atrag datorita viziunilor, inovatiilor si idealurilor ce iti sunt prezentate. Ai un mai mare interes in educarea, bunastarea si viitorul societatii, si poti obtine beneficii din actiuni de amploare si afaceri la scara larga. Totusi, datorita optimismului si idealismului, poti exagera cu naivitatea, increderea in ceilalti si generozitatea, poti face investitii nefericite sau te poti pierde in proiecte utopice, nerealiste. Incearca sa fii realist si sa verifici totul inainte de a actiona.

Referitor la planul financiar, si in acest an ai tendinta sa iei decizii bazate pe intuitie, senzatiii si perceptii, care te ajuta sa sesizezi oportunitatile de investitie si sa iti sincronizezi actiunile in mod corespunzator. Insa este posibila si o oarecare neclaritate, confuzie si inconstanta legata de venituri, profit, incasari, acumularea si stabilizarea materiala. Ai grija la modul in care cheltuiesti si mai ales la lucrurile pe care le cumperi pentru a-ti imbunatati starea psihica, pentru ca aici poti avea parte de cele mai mari confuzii, iluzii si dezamagiri.

Din punct de vedere al muncii si activitatilor zilnice, anul acesta si in prima parte a anului viitor, poti obtine anumite sanse de a imbunatati vitalitatea, conditiile de munca sau trai. Poti obtine o noua oferta de munca, te poti muta cu serviciul, poti primi o marire de salariu sau poti accesa o pozitie superioara in cadrul locului de munca actual. Se poate sa muncesti mai mult decat de obicei, insa si beneficiile sunt pe masura.

Aceste oportunitati le primesti insa mai mult din nevoia de a echilibra eforturile fizice cu cele mentale, devotamentul fata de ceilalti cu grija fata de propria persoana, dar si de a rezolva anumite situatii legate de sacrificii, dependente si tendinte distructive. Acestea de fapt sunt lucrurile care iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an, cele ce tin de renuntarea la ceea ce iti face rau si imbunatatirea psihicului. Tot anul si chiar pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Din punct de vedere al sanatatii, anul acesta si in prima parte a anului viitor poti deveni mai disciplinat, poti intelege necesitatea eliminarii obiceiurilor nesanatoase, iti sunt favorizate vindecarile, tratamentele si orice remediu care ti-ar putea ameliora vitalitatea si ti-ar reglementa regimul de viata.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 27 iunie si 29 august.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Sanse de a primi un ajutor providential: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 27 iunie si 29 august.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 18 august si 4 octombrie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: tot anul.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 16 mai si 11 august.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 27 iunie si 29 august.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 18 august si 4 octombrie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: tot anul.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 16 mai si 11 august.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.