Home / Horoscop 2018 / Horoscop Vărsător 2018

Horoscop Vărsător 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt acumularea materiala, serviciul, cariera, imaginea publica, afacerile, rudele, prietenii, familia, casa, casnicia, introspectiile, eliberarea de dependente, sanatatea, si mai putin atitudinea, iubirea, copiii, educatia, calatoriile, pierderile si situatiile critice.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal anul acesta esti preocupat in principal de interactiunea cu mediul apropiat, activitatile obisnuite, alergaturile, drumurile, conversatiile, relatiile personale in general, cu anturajul, prietenii, rudele apropiate, familia, parintii si partenerul de viata.

In continuare, mai putin intre mai si noiembrie, esti atras de schimburile de idei si informatii, in special legate de tehnici noi, inventii si viitor. Ramai agitat si nelinistit, insa poti avea idei geniale, poti gasi noi metode de socializare si poti adopta un nou stil de comunicare.

Si in relatia cu cei din jur ai tendinta sa fii inconstant, impulsiv si rebel, dar intre mai si noiembrie poti fi asa doar in camin, fata de parinti si familie, dar si in privinta proprietatilor imobiliare. Evenimentele din aceasta perioada reprezinta o avanpremiera la urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Pana in noiembrie inca mai poti intelege ce inseamna cu adevarat casnicia si uniunea cu o alta persoana, poti invata valoarea unei asocieri, dar si cum sa iti pastrezi propria individualitate in casnicie, colaborari si parteneriate.

Tot pana in noiembrie iti sunt favorizate relatiile profesionale si iti poti imbunatati imaginea publica si reputatia. In privinta popularitatii, prietenilor si activitatilor in colectivitate, limitele si tensiunile din ultimii trei ani au disparut. Mai mult, din noiembrie, pentru mai mult de un an esti mult mai simpatizat in grupul tau de amici, poti avea succes in fata grupurilor mari de oameni, ti se imbunatatesc relatiile in asociatiile si organizatiile din care faci parte, te poti imprieteni foarte usor si poti crea legaturi cu oameni importanti pentru viitorul tau.

Referitor la acumularea materiala, investitii si propriul confort, dai dovada si in acest an de aceeasi intuitie pe plan financiar, ce te ajuta sa simti situatiile benefice si sa faci investitii profitabile. Aici insa poti avea parte de fluctuatii, dar si de cele mai mari confuzii, perceptii false si dezamagiri.

Castigurile din activitati de comert, transport si comunicare iti sunt favorabile mai putin intre mai si noiembrie, insa pot fi inconstante. Beneficii din tranzactii imobiliare poti obtine intre mai si noiembrie, daca reusesti sa adopti o abordare originala si neconventionala. Aceasta noua atitudine va fi mai vizibila in urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Pana in noiembrie cariera ta este in ascensiune, ai oportunitatea de a urca in ierarhia sociala, de a-ti creste faima, de a obtine un statut superior in societate, si de a obtine beneficii deosebite din profesie. In plus, iti pot creste veniturile din colaborari, parteneriate si lucrul cu publicul.

Incepand de acum se elimina blocajele financiare din ultimii trei ani legate de afaceri si castiguri din organizatii. Mai mult, din noiembrie pentru mai mult de un an, poti pune bazele unui proiect de viitor, cu sanse reale de succes.

Tot din noiembrie, dar pentru un an si jumatate, reusesti sa intelegi mai bine valoarea muncii si a spiritului practic, sa cauti sa iti imbunatatesti conditiile la locul de munca, sa devii mai organizat si disciplinat in viata de zi cu zi. In aceasta perioada poti sa iti schimbi atitudinea si sa incerci sa gasesti un serviciu pe masura nevoilor tale.

Pe plan psihic si acum esti la fel de curios privind subconstientul propriu, subiectele ascunse, intrebari despre viata si moarte, credinta, si tot ceea ce este dincolo de ce este palpabil. Sunt posibile situatii ce iti pot schimba perceptia asupra acestor lucruri, puterea ta de concentrare si profunzimea putand sa-ti schimbe total conceptiile despre viata si Univers. In plus, in urmatorii trei ani ai ocazia sa te analizezi, sa iti intelegi mecanismele interioare, sa vezi mai bine tendintele negative, dependentele, atasamentele si sacrificiile pe care le faci. Se poate sa ai momente de descurajare, nemultumire si neputinta, insa ai toate sansele sa reusesti sa faci curatenie inauntrul tau, sa te eliberezi de obiceiurile distructive si sa iti folosesti ambitia si vointa pentru a-ti redobandi linistea si sanatatea psihica.

Din punct de vedere al energiei fizice, incepand din noiembrie pentru un an si jumatate poti intelege importanta unui regim de viata sanatos, poti invata cum sa ai grija de tine mai bine, poti incepe o dieta si poti fi mai riguros in privinta alimentatiei, rutinei si controalelor medicale preventive.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 31 martie in 30 mai.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 6 martie in 13 mai.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 24 aprilie in 21 iunie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 24 aprilie in 21 iunie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 24 aprilie in 21 iunie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 24 aprilie in 21 iunie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 13 iunie in 6 septembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 24 aprilie in 21 iunie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 6 martie in 13 mai.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 31 martie in 30 mai.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 13 iunie in 6 septembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 19 mai in 22 iulie.

 

 

HOROSCOP VARSATOR 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt acumularea materiala, serviciul, cariera, imaginea…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.