Home / Horoscop 2017 / Horoscop Vărsător 2017

Horoscop Vărsător 2017

Tendinte pe termen lung:

Pe plan material dai dovada si in acest an de aceeasi intuitie pe plan financiar, ce te poate ajuta sa simti situatiile benefice si sa faci investitii profitabile. Ar trebui totusi sa inveti sa-ti clarifici informatiile pe care le primesti si sa le verifici si in realitate, ca sa fii sigur ca perceptiile tale sunt corecte.

Exista posibilitatea sa te indrepti catre un nou domeniu profesional sau sa-ti extinzi aria de activitate, cel putin pana in 10 octombrie. Iti sunt favorabile cursurile de perfectionare si calificare, si chiar calatoriile in scop de progres al carierei tale.

Dupa aceasta data de 10 octombrie, cariera ta poate lua un mare avant, iar sansele de a obtine un statut profesional superior sunt marite. Poti obtine beneficii din cariera, recunoasterea meritelor tale si o popularitate mai mare.

Si in acest an dai dovada de acelasi spirit protector in domeniul tau de activitate, fata de colegi si cei care au aceleasi preocupari ca si tine. Ai tendinta sa fii destul de strict, lucru care iti poate ingreuna oarecum crearea unor relatii de afaceri, insa dupa 20 decembrie devii mai maleabil.

Pe plan psihic si anul acesta esti la fel de curios privind subconstientul propriu, subiectele ascunse, intrebari despre viata si moarte, si tot ceea ce este dincolo de ce este palpabil. Sunt posibile situatii ce iti pot schimba perceptia asupra acestor lucruri, puterea ta de concentrare si profunzimea putand sa-ti schimbe total conceptiile despre viata si univers. Dupa data de 20 decembrie vor creste sansele ca acest lucru sa se intample.

In continuare esti destul de preocupat de cunoastere in general si ai dorinta de a rupe tiparele cunoscute si clasice de socializare, schimburi de idei si extindere a orizonturilor. Pana in data de 10 octombrie iti sunt benefice studiile aprofundate, calatoriile si explorarea altor idei, tari si natiuni, si adoptarea unor noi filosofii de viata, lucru care iti poate aduce un anumit tip de echilibru si iti poate satisface atat setea de cunoastere, cat si dorinta de a adera la noi mentalitati.

Pana pe 20 decembrie ramai la fel de inclinat sa-ti petreci timpul cu prietenii, in activitati de grup, unde imparti intelepciune si te simti in largul tau. Incearca sa nu impui punctul tau de vedere cu orice pret si sa fii mai adaptabil.

Din punct de vedere al sanatatii, ti-ar fi mai bine daca ai reusi sa gandesti pozitiv si ai renunta la obiceiurile nesanatoase si tendintele negative.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: incepand cu 10 octombrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 20 martie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: pana in 9 decembrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 28 ianuarie si 6 iunie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 10 martie si 5 iulie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: pana in 9 decembrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: pana in 9 decembrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 26 iulie si 22 octombrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 6 iulie si 20 septembrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 26 iulie si 22 octombrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 4 iunie si 26 august.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832375970373838:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.