Home / Horoscop 2019 / Horoscop Taur 2019

Horoscop Taur 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, relationala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt manifestarea personalitatii, infatisarea, educatia, studiile, calatoriile, cei apropiati, rude si prieteni, legaturi intime, sufletesti si secrete, imbunatatirea psihicului, evolutia spirituala, eliminarea dependentelor, depasirea situatiilor critice, grupuri, organizatii si afaceri, si mai putin casa, imobiliarele, familia, veniturile, investitiile, cariera, imaginea publica, statutul social, iubirea, casnicia, copiii, asocierile, serviciul si sanatatea.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Pe plan personal, din punct de vedere al comportamentului, exprimarii identitatii personale, infatisarii, felului in care privesti viata si esti privit de ceilalti, incepand cu martie, in urmatorii sapte ani te poti regasi si poti constientiza cine esti si ce vrei cu adevarat. La fel ca intre mai si noiembrie 2018, poti da dovada de agitatie, neliniste, nerabdare si impulsivitate, pot avea loc accese de rebeliune, independenta si revolta, poti face modificari bruste in viata ta, dar exista si posibilitatea unor evenimente surprinzatoare, atat favorabile cat si dificile, ce pot schimba cursul vietii tale.

Din punct de vedere al evolutiei personale, dar si profesionale, este posibila o schimbare totala de mentalitate si viziune, in scopul de a te perfectiona si a-ti imbogati universul cunoasterii. Lucrurile care iti atrag atentia cel mai mult in acest an tin de educatie, cursuri certificate, studii, aprofundarea anumitor domenii, calatorii la distanta, relatia cu tari, natii sau culturi straine, cresterea intelectuala si spirituala, judecata, lege, moralitate si adoptarea unor crezuri, filosofii si principii de viata. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate, si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, sansa si curajul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua imagine asupra lucrurilor, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Ca sa rezolvi mai usor anumite lucruri legate de extinderea orizonturilor si depasirea limitelor, dar si ca sa obtii un echilibru intre mediul apropiat si cel indepartat, anul acesta si in prima jumatate a anului viitor, primesti anumite sanse favorabile legate de ceea ce iti este cunoscut, stiut si apropiat tie. Poti avea noi oportunitati de a interactiona mai mult cu oamenii de langa tine, cu rudele, prietenii, vecinii si anturajul, poti intelege mai bine cum functioneaza schimbul si miscarea de informatii, idei si bunuri, poti invata lucruri la un nivel de baza pentru a putea socializa, comunica si misca mai usor. Poti descoperi importanta unui nivel minim de cunostinte, a lucrurilor, ideilor si locurilor cunoscute, pentru a intelege mai bine unde e nevoie sa te indrepti si cum sa te perfectionezi.

Referitor la oamenii ce iti sunt foarte apropiati, legaturile intime si sufletesti, capacitatea ta de a te redresa si de a depasi anumite crize de ordin afectiv si emotional, pana in decembrie ai o atitudine optimista si poti avea parte de evenimente fericite. Iti sunt favorabile atat regenerari afective, cat si financiare, prin obtinerea unor resurse externe din ajutorul celorlalti, imprumuturi, partaje, bani sau bunuri la comun cu altcineva. Insa in incercarile de a recapata controlul asupra vietii tale poti exagera destul de mult, poti fi extrem de increzator si idealist, asa ca ai grija la aventuri sentimentale secrete, lucruri ce pot iesi la iveala, dezamagiri intense, scandaluri, minciuni, falsuri si tendinta de a-ti atinge scopurile prin orice mijloace, inclusiv mai putin morale sau legale.

In privinta cercului de cunostinte, a grupurilor, colectivitatii si popularitatii, se poate ca si in acest an sa intampini fluctuatii si schimbari de dispozitie, dar oricum ar fi, dai dovada in continuare de aceeasi atitudine plina de compasiune si dorinta de intrajutorare. Datorita unui idealism prea mare esti predispus sa te implici in actiuni sociale caritabile sau de binefacere, sa fii atras de anumite activitati politice sau de anumite grupari, asociatii sau organizatii ce raspandesc doctrine socialiste, crezuri religioase sau conceptii umanitare. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii si dezamagiri.

Castigurile din propria aparitie, sarm, popularitate, activitati sociale, afaceri sau proiecte ce implica societatea, corporatii sau mase mari de oameni, pot cunoaste oscilatii, insa iti sunt favorabile castigurile provenite din tranzactii, comunicare si manevrarea resurselor altora.

In privinta sanatatii, tot anul poti sa iti intelegi mai bine propriile vulnerabilitati, iti poti accepta limitele si le poti confrunta, dar ai si puterea de a le controla, pentru a putea merge mai departe. In primele doua luni si in special in februarie, exista posibilitatea sa te eliberezi brusc de anumite obiceiuri nocive, tendinte negative, dependente sau sacrificii, datorita constientizarii necesitatii de a-ti imbunatati in primul rand starea psihica.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

 

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 16 mai si 11 august.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 18 august si 4 octombrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 18 august si 4 octombrie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 18 august si 4 octombrie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: tot anul.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Sanse de a primi un ajutor providential: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: tot anul.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 10 februarie si 20 aprilie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 16 mai si 11 august.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 18 august si 4 octombrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: tot anul.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 10 februarie si 20 aprilie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.