Home / Horoscop 2018 / Horoscop Taur 2018

Horoscop Taur 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, educatia, calatoriile, regenerarea psihica si financiara, casa, familia, casnicia, intimitatea, anturajul, prietenii, asocierile, popularitatea, afacerile, si mai putin sanatatea, iubirea, copiii, acumularea materiala, serviciul, cariera si imaginea publica.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal, din punct de vedere al comportamentului, intre mai si noiembrie se poate sa fii mai temperamental, energic si nelinistit. Poti avea parte de anumite situatii in care sa fii rebel si nestapanit, si sa izbucnesti datorita nevoii de a capata independenta si de a gasi o noua forma de exprimare a personalitatii. Aceste momente iti pot arata in avanpremiera cum vor fi urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor, din perspectiva manifestarii propriei individualitati, a modului in care te prezinti si a felului in care esti perceput de catre ceilalti.

Din punct de vedere al evolutiei personale, dar si profesionale, la fel ca si in anii trecuti, este posibila o schimbare totala de mentalitate si inceputul unor noi cursuri, studii superioare sau calatorii la distanta, care iti pot imbogati universul cunoasterii. In plus, in urmatorii trei ani nevoia ta de cunoastere si extindere a orizonturilor iti poate induce dorinta de a te perfectiona intr-un anumit domeniu. Chiar daca in educatie si in relatia cu strainatatea sunt posibile lectii de viata, constrangeri, blocaje si bariere, ai toate sansele sa aprofundezi un anumit domeniu, sa te imbogatesti intelectual si spiritual, sa afli mai mult despre alte culturi, natii si tari, si sa adopti noi principii de viata, prin efortul propriu. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa si nevoia de a depasi limite.

Pana in noiembrie inca mai ai ocazia sa inveti ce inseamna cu adevarat familia si locurile natale, sa iei mai mult in considerare trecutul si amintirile, sa pui accent pe latura emotionala, sensibilitate si sentimentalism, si sa intelegi importanta originii, a familiei si a spiritului casnic.

Incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate ai ocazia sa inveti importanta comunicarii cu cei din jurul tau, sa interactionezi mai mult cu mediul apropiat, sa descoperi valoarea schimbului si miscarii de idei, informatii si bunuri, sa adopti un stil de gandire rational si sa gasesti un mod creativ de a te exprima.

In mod corespunzator, din noiembrie incolo socializezi mai mult, esti atras mai degraba de aflarea a cat mai multe informatii si de petrecerea timpului cu rudele apropiate, cu anturajul, vecinii, fratii si cei de langa tine. Insa pana in noiembrie iti poti imbunatati relatia cu parintii si ceilalti membri ai familiei tale. In aceasta perioada esti inclinat sa stai mai mult acasa si sa creezi familia si caminul pe care ti le doresti. Iti sunt favorizate orice impacari sau legalizari ale relatiei de cuplu, iar daca inca nu ai un partener de viata, simti nevoia sa ai pe cineva cu care sa impartasesti totul, si chiar ai sanse mari sa gasesti persoana potrivita.

In privinta relatiilor intime, restrictiile si limitarile pe care le-ai intampinat in ultimii trei ani au luat sfarsit. De acum inainte ai cale libera sa iti exprimi pasiunea, sa iti urmezi dorintele, instinctul si atractia fata de anumite persoane. In plus, din noiembrie incolo, pentru mai mult de un an, intimitatea si pasiunea capata un rol mai important decat pana acum in viata de cuplu, iar atractia fizica poate ajunge pe primul loc in alegerea persoanei potrivite.

Referitor la planurile de afaceri si popularitate, se poate ca si in acest an sa intampini fluctuatii si schimbari de dispozitie, dar oricum ar fi dai dovada in continuare de aceeasi atitudine plina de compasiune si intrajutorare in ceea ce priveste prietenii, partenerii de afaceri, organizatiile si relatiile sociale. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii si dezamagiri. Castigurile din afaceri, din activitati umanitare si dinspre protectori pot cunoaste oscilatii.

Pe plan material sunt eliminate blocajele si tergiversarile din ultimii trei ani, legate de venituri suplimentare, mosteniri, imprumuturi sau partaje. Mai ales din noiembrie incolo poti obtine beneficii considerabile din bunuri si posesiuni la comun, sau dinspre partener.

Tot dupa trei ani de obstacole referitoare la obtinerea linistii sufletesti si depasirea unor situatii critice, de acum incolo, in special dupa noiembrie, stai mai bine cu psihicul, reusesti sa intelegi mai bine lucrurile, sa vezi in profunzime si sa gasesti puterea interioara pentru a merge mai departe. Oricum, si in acest an, mai putin intre mai si noiembrie, detii o intuitie deosebita.

In privinta sanatatii, ca si in ultimii ani, ai posibilitatea sa te eliberezi mai usor de anumite obiceiuri, tendinte negative si dependente, insa nu si intre mai si noiembrie.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 13 iunie in 6 septembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 19 mai in 22 iulie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 31 martie in 30 mai.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 19 mai in 22 iulie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 13 iunie in 6 septembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 31 martie in 30 mai.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 6 martie in 13 mai.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

 

HOROSCOP TAUR 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, educatia, calatoriile, regenerarea psihica si…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.