Home / Horoscop 2017 / Horoscop Taur 2017

Horoscop Taur 2017

Tendinte pe termen lung:

Pana pe 10 octombrie in privinta serviciului iti sunt favorizate in continuare orice schimbari de atitudine, de imbratisare a unei noi viziuni si chiar implinirea dorintei de a te perfectiona sau a de a-ti creste atributiile. In plus, exista si anul acesta probabilitatea recalificarii si reorientarii catre un nou domeniu de activitate. Dupa 20 decembrie aceste sanse sunt marite.

Pe plan material si anul acesta este posibil sa-ti schimbi atitudinea fata de veniturile suplimentare, imprumuturi si resursele comune cu partenerul. Nu sunt excluse reorganizari si initieri ale unui nou plan financiar.

Referitor la planurile de afaceri si popularitate, se poate ca si in acest an sa intampini fluctuatii si schimbari de dispozitie, dar oricum ar fi dai dovada in continuare de acelasi fler in ceea ce priveste partenerii de afaceri, situatiile si contactele pe plan social.

Din punct de vedere al dezvoltarii personale nevoia ta de cunoastere si extindere a orizonturilor iti poate induce dorinta de a te perfectiona intr-un anumit domeniu. La fel ca si in anii trecuti, este posibila o schimbare totala de mentalitate si inceputul unor noi cursuri, studii si calatorii care iti pot imbogati universul cunoasterii.

Pe plan psihic, in acest an poti gasi o portita de eliberare a tensiunilor si crizelor personale generate de situatiile si evenimentele din ultimii ani. Ai posibilitatea ca anul acesta puterea ta de patrundere si de intelegere a ceea ce ai in suflet, sa te faca sa constientizezi exact unde este durerea si care este solutia de regenerare emotionala. Dupa 20 decembrie va creste probabilitatea ca acest lucru sa se intample.

Fata de prieteni dai dovada de aceeasi atitudine plina de compasiune si ajutor, iar in cuplu lucrurile incep sa mearga foarte bine incepand cu 10 octombrie. Din aceasta data incolo iti sunt favorizate orice impacari sau legalizari ale relatiei, cu mai mult entuziasm si mai multa hotarare bazata pe impuls si pasiune. Daca esti singur, profita dupa aceasta zi pentru a-ti gasi partenerul potrivit.

In privinta sanatatii, pana pe 10 octombrie sansele sunt excelente pentru gasirea unor remedii si terapii, chiar pentru afectiuni mai vechi.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 21 aprilie pana in 31 iulie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 9 decembrie.
Perioada benefica pentru afaceri: pana in 20 martie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 4 iunie si 26 august.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: din 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 4 iunie in 26 august.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 26 iulie in 22 octombrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 10 martie si 5 iulie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 26 iulie in 22 octombrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 20 martie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 26 iulie in 22 octombrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: dupa 10 octombrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 9 decembrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377677040334:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.