Home / Horoscop 2019 / Horoscop Scorpion 2019

Horoscop Scorpion 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, materiala si relationala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt casnicia, iubirea, copiii, afirmarea personala, serviciul, sanatatea, nivelul de trai, veniturile, investitiile, tranzactiile, relatiile personale si cu apropiatii, studiile, educatia, perfectionarea si calatoriile, si mai putin imaginea publica si personala, comportamentul, infatisarea, familia, casa, imobiliarele, statutul social si profesional, grupurile, asociatiile, eliminarea dependentelor, depasirea crizelor, psihic, spiritualitate, legaturile intime, sufletesti sau ascunse.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Pe plan personal, daca in 2018 ai avut sansa de a te reinventa si de a face schimbari de imagine, comportament si manifestare, anul acesta te concentrezi mai mult pe afirmare, iesirea la scena deschisa, perfectionare si recunoasterea meritelor tale.

Din punct de vedere al propriei individualitati, al puterii tale creatoare, folosirii talentelor, exprimarii sentimentelor si laturii artistice, si in acest an relatiile romantice, legatura cu copiii, activitatile care iti produc placere si te fac fericit, ca si ideile, proiectele sau obiectele pe care le creezi prin propriile forte, sunt in continuare pline de magie, eterice sau abstracte. Idealismul, inspiratia si imaginatia isi pot pune amprenta pe legaturile sentimentale, pe modul in care iti petreci timpul liber, pe joaca, activitatile ce tin de educatie, arta sau relaxare. Totusi, incearca sa fii realist si sa nu te lasi in permanenta prada visarii, deoarece aici sunt posibile cele mai mari deziluzii sau dezamagiri.

Mai mult, nevoia de a depasi limitele si de a atinge un anumit ideal iti poate aduce anul acesta si in prima parte a anului viitor anumite oportunitati de a-ti fi recunoscute meritele pe un plan mai larg, de a te perfectiona, de a incepe studii sau cursuri certificate, de a adopta noi principii, de a capata o noua viziune asupra lucrurilor, de a calatori in locuri indepartate si de a-ti extinde orizontul cunoasterii. Poti obtine beneficii din turism, educatie sau strainatate, poti finaliza in mod favorabil anumite procese sau chestiuni legale, si poti adopta noi crezuri sau filosofii de viata.

In plus, primesti aceste sanse si din nevoia de a echilibra educatia de baza, alergaturile zilnice si decorul obisnuit cu studiile inalte, viitorul, locurile si lucrurile pe care iti doresti sa le cercetezi, dar si pentru a rezolva anumite situatii legate de mentalitate, socializare, ideile sau persoanele cunoscute si apropiate. Lucrurile ce iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an, tin tocmai de interactiunea cu mediul din jurul tau, comunicare, gandire, miscari si schimburi de informatii, bunuri sau idei la un nivel minim, oamenii de langa tine, anturaj, rude sau vecini. In aceste privinte tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, jovialitatea, optimismul, usurinta in a invata si a deprinde anumite lucruri, te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

In privinta casniciei, relatiei de cuplu, asocierilor, parteneriatelor si contractelor, incepand din martie, in urmatorii sapte ani poti da dovada de un spirit rebel si nonconformist, si de o dorinta de a te elibera de constrangeri. La fel ca in 2018 intre mai si noiembrie, poate exista o anumita instabilitate, poti avea parte de surprize, atat favorabile cat si dificile, si pot avea loc evenimente care sa impuna necesitatea unei schimbari de atitudine in relatiile directe si personale, in ceea ce priveste contractele, dar si in fundamentele colaborarii, uniunii, cooperarii si convietuirii cu ceilalti. Luna decembrie iti este favorabila pentru a legaliza sau incheia o intelegere sau un parteneriat important.

Pe plan financiar si din punct de vedere al acumularii si stabilizarii materiale, pana in decembrie ai o perioada plina de sanse, oportunitati, noroc, castiguri si prosperitate. Iti sunt favorizate investitiile, imbunatatirea confortului si nivelului de trai, achizitiile, cresterea veniturilor si descoperirea a noi abilitati si resurse prin care poti obtine beneficii. Totusi, esti predispus la optimism si idealism, asa ca incearca sa fii mai cumpatat, sa nu faci excese si sa nu exagerezi cu cheltuielile.

In privinta locului de munca, pana in martie pot exista anumite evenimente neprevazute si o oarecare instabilitate, neliniste si agitatie. Poti avea parte de schimbari bruste si de oferte de serviciu iesite din comun, intr-un domeniu cu totul nou sau avand conditii neobisnuite.

Referitor la sanatate, in primele doua luni poti avea o vitalitate oscilanta, insa terapiile naturiste, magnetice si electrice iti pot aduce remedii si vindecari excelente. In luna februarie ai grija la eforturile pe care le faci, pentru a nu ajunge la epuizare fizica.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: tot anul.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 16 mai si 11 august.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 16 mai si 11 august.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 18 august si 4 octombrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: tot anul.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 16 mai si 11 august.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 18 august si 4 octombrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.