Home / Horoscop 2018 / Horoscop Scorpion 2018

Horoscop Scorpion 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, evolutia personala, hobbyurile, calatoriile, educatia, iubirea, copiii, rudele, anturajul, casnicia, asocierile, confortul, serviciul, sanatatea, cariera, reputatia si acumularea materiala, si mai putin casa, familia, prietenii, psihanaliza si depasirea crizelor.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal pana in noiembrie inca mai ai noroc in orice intreprinzi. Reusesti sa atragi succesul si sa ai incredere in tine, drept urmare poti obtine beneficii doar prin simpla aparitie. Probabil ca din acest motiv esti prea putin preocupat de introspectie, dependente, frici, pierderi, regenerarea psihica si financiara, pentru ca stii ca poti invinge orice.

Dupa noiembrie ai sansa ca pentru un an si jumatate sa intelegi importanta viziunii globale, a progresului personal si a deschiderii orizonturilor, sa adopti o viziune mai larga asupra vietii, sa cauti sa iti desavarsesti educatia, sa te dezvolti intelectual si spiritual, sa incepi sa studiezi in interes propriu sau profesional, sa calatoresti sau sa alegi noi credinte, filosofii si principii morale la care sa aderi.

Strict privind latura mentala, si in acest an ai tendinta de a fi analitic si de a ajunge la esenta lucrurilor. Despici firul in patru si esti mai inclinat sa descoperi adevaruri ascunse, lucru ce iti poate aduce o schimbare a conceptiilor. In plus, in urmatorii trei ani ai ocazia sa adopti un nou tip de gandire, mai strict, logic, concis, practic si riguros. Este posibil sa fii mai pesimist decat de obicei si sa te lovesti de propriile idei sau temeri, insa in aceasta perioada profunzimea si experientele iti vor da ocazia sa inveti sa fii mai organizat in gandire, sa te rupi total de vechi mentalitati si sa imbratisezi unele noi, inovatoare.

In mod corespunzator, si in privinta felului in care socializezi si reactionezi fata de ceilalti, atmosfera ramane si anul acesta destul de incarcata. Pot exista neintelegeri si rupturi cu rudele sau chiar cu vecinii. Insa in urmatorii trei ani ai ocazia sa inveti sa fii matur si intelept in relatia cu cei apopiati si sa interactionezi natural cu anturajul si cei de langa tine. Sunt posibile lectii de viata si blocaje de comunicare, insa ai toate sansele de a invata sa te comporti cu cei din jur, sa impartasesti din propria experienta si sa fii mai responsabil fata de lucrurile obisnuite, zilnice. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa, nevoia de control si autoritate.

Din punct de vedere al punerii in practica a talentelor tale, si in acest an iti poti manifesta cu succes latura artistica, iar ideile, proiectele sau obiectele pe care le creezi prin propriile forte si abilitati sunt la fel de eterice, sublime si magice, poate chiar abstracte sau spirituale.

Si in privinta conceptiei, a copiilor, sentimentelor si legaturilor romantice, ramai in continuare visator si idealist. Poti trai povesti de iubire ca in basme, iar copiii iti pot aduce momente de bucurie si speranta. Insa aici ai parte si de cele mai mari iluzii, vise spulberate si dezamagiri.

Referitor la casnicie, relatia de cuplu sau parteneriate, intre mai si noiembrie poti avea parte de evenimente care sa-ti aduca aminte de ceea ce iti doresti cu adevarat. Sunt posibile situatii neprevazute in care sa fie nevoie de o schimbare de atitudine, de un suflu nou sau de alte baze ale convietuirii, colaborarii si uniunii cu o alta persoana. Acestea sunt doar o avanpremiera la urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Tot anul, mai putin intre mai si noiembrie, exista aceeasi instabilitate ca si pana acum si aceeasi tendinta din ultimii ani, de a face o schimbare brusca legata de serviciu, de a te rupe de vechile metode si atitudini referitoare la munca, si de a porni intr-o noua directie. Fata de colegi poti avea aceeasi atitudine rebela ca pana acum, ca si fata de anumite limite si constrangeri in viata de zi cu zi.

In privinta carierei si a statutului social si profesional, pana in noiembrie inca mai ai ocazia sa iti fixezi un anumit scop in viata si sa intelegi ca doar prin efort propriu si munca sustinuta poti ajunge in varful ierarhiei.

Incepand de acum dispar restrictiile si limitarile pe plan financiar din ultimii trei ani. Mai mult, incepand din noiembrie, pentru mai mult de un an, castigurile iti pot creste substantial. Se poate sa obtii beneficii si venituri mai mari, dar poti avea si tendinta de a cheltui mai mult, in special pe propriul confort si cresterea nivelului de trai.

Din punct de vedere al sanatatii dai dovada si anul acesta, mai putin intre mai si noiembrie, de vitalitate oscilanta, insa in continuare terapiile naturiste, magnetice si electrice iti pot aduce remedii si vindecari excelente.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 24 aprilie in 21 iunie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 31 martie in 30 mai.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 24 aprilie in 21 iunie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 13 iunie in 6 septembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 24 aprilie in 21 iunie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 6 martie in 13 mai.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 31 martie in 30 mai.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 6 martie in 13 mai.

 

 

HOROSCOP SCORPION 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, evolutia personala, hobbyurile,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.