Home / Horoscop 2017 / Horoscop Scorpion 2017

Horoscop Scorpion 2017

Tendinte pe termen lung:

In privinta serviciului si in acest an se continua aceeasi tendinta de a face o schimbare, de a te rupe de vechile metode si atitudini referitoare la munca, si de a incepe o cariera intr-o noua directie.

Pe plan financiar inca sunt prezente diferite restrictii si limitari, pana pe 20 decembrie. Insa anul acesta ai sansa ca o abordare diferita asupra veniturilor si cheltuielilor si asupra resurselor in general sa-ti permita un anumit serviciu intr-un domeniu nou pentru tine si sa-ti aduca o stare de implinire si liniste din punct de vedere material. Este posibil ca pentru noul loc de munca sa incepi sa-ti folosesti alte abilitati si talente native decat cele de pana acum.

Din punct de vedere al dezvoltarii personale, esti in continuare la fel de creativ ca si in ultimii ani, si reusesti sa-ti exprimi latura artistica foarte usor. Dupa data de 10 octombrie incepi sa atragi norocul doar prin simpla prezenta. Ar trebui sa profiti de atitudinea increzatoare, entuziasta si pasionala, de ambitie si perseverenta, pentru a planifica anumite evenimente unde te-ar putea ajuta un asemenea comportament.

Pe plan psihic, pana pe 10 octombrie mai esti inca inclinat sa te afunzi in interiorul tau, cautandu-ti latura umana, generoasa si armonioasa. Incearca totusi sa nu prelungesti momentele de introspectie si psihanaliza, sa nu exagerezi cu teama dar nici cu credinta, sa gandesti pozitiv si sa nu faci din tantar, armasar.

Referitor la planul mental, si in acest an ai tendinta de a fi analitic si de a ajunge la esenta lucrurilor. Despici firul in patru de cate ori primesti o informatie si esti mai inclinat sa descoperi adevaruri ascunse, lucru ce iti poate aduce o schimbare a gandirii si mentalitatii in general. In acelasi timp poti obtine o noua viziune asupra cunoasterii si fata de lucrurile obisnuite, zilnice. Sansele acestei schimbari de directie pot creste dupa 20 decembrie.

In privinta anturajului atmosfera ramane destul de incarcata si pot exista neintelegeri cu cei apropiati, inclusiv fratii sau vecinii. Incearca sa nu iti impui punctul de vedere cu orice pret, fii mai maleabil.

In dragoste ramai in continuare idealist si tentat sa pui persoana iubita pe un piedestal. Incearca sa vezi si realitatea, ca sa eviti o posibila dezamagire. Daca esti singur, ai sansa unei iubiri la prima vedere.

Din punct de vedere al sanatatii este posibil ca anul acesta si in special pana in 10 octombrie, printr-o atitudine pozitiva si terapii neconventionale sa gasesti remedii pentru unele afectiuni mai vechi.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 20 martie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 20 martie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: dupa 10 octombrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: pana in 20 martie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: pana in 20 martie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 21 aprilie si 31 iulie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 20 martie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 10 martie si 5 iulie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 21 aprilie si 31 iulie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: dupa 10 octombrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana in 9 decembrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 28 ianuarie si 6 iunie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832376780373757:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.