Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 23 – 29 MARTIE 2020

 

Saptamana aceasta Berbecii sunt obligati sa incheie o etapa importanta in viata lor, in timp ce Taurii muta muntii din loc ca sa-si creeze singuri noi sanse si oportunitati. Gemenii au tendinta sa se cam ascunda si sa se fereasca din principiu de atatea rele si necunoscute. Racii trec prin tot felul de crize, fiind fortati sa aleaga intre trecut si viitor. Leii isi recapata stapanirea de sine si puterea de control, iar Fecioarele castiga lupta pentru supravietuire si pot sa depaseasca orice problema care s-ar ivi. Si Balantele obtin tot ce isi propun, desi pentru acest lucru pot plati un pret destul de mare. Scorpionii devin o adevarata forta a naturii, sunt plini de forta, se reinventeaza si merg pe totul sau nimic. Sagetatorii se distreaza, sunt relaxati si plini de viata, isi implinesc dorinte si isi fac tot felul de placeri. Capricornii sunt incercati de momente tensionate, se zbat pe dinauntru chiar daca in afara e liniste si totul e frumos. Varsatorii nu prea dorm bine, dar macar gasesc solutii, primesc raspunsuri si au parte de constientizari, in timp ce Pestii traiesc povesti frumoase si au succes in chestiuni ce tin de inima sau portofel.

 

 

23 martie 2020 – intre 20 si 26 martie 2020

Venus in Taur sextil Neptun in Pesti

Relaxare, distractie, sociabilitate. Valuri de senzatii. Simturi date la maxim. Idealism. Romantism. Intalniri misterioase. Persoane sau relatii puse pe un piedestal. Frumusete ireala.

Plus: Sentimente sublime. Iubire ca-n povesti. Arta combinata cu magie. Bani picati din cer. Succes in fata publicului. Popularitate.

Minus: Oferte iluzorii sau false. Incantare fara baza reala. Dizolvari de relatii, asocieri si colaborari. Inselatorii financiare. Bani evaporati. Generozitatea, compasiunea si impresionabilitatea duc la faliment.

In special: Taur, Balanta, Pesti

 

23 martie 2020 – intre 18 si 27 martie 2020

Marte conjunctie Pluto in Capricorn

Energie devastatoare. Trezirea instinctelor primare. Adrenalina. Impulsuri sexuale puternice. Atacuri in vederea obtinerii de putere, autoritate si dominare. Dorinta de a initia, conduce si stapani mersul lucrurilor. Atmosfera intensa. Provocari. Scopul scuza mijloacele. Moment de transformare.

Plus: Ambitie. Vointa. Spirit luptator. Capacitate de convingere si de a atinge scopurile. Magnetism. Legaturi intime pasionale. Curajul de a pune stop situatiilor, activitatilor sau relatiilor care aduc pierderi, trag inapoi, stagneaza, sunt neconstructive, nefolositoare, nepractice, imature, instabile, fara viitor, importanta sau sens.

Minus: Suspiciuni, manii, obsesii. Actiuni dure si agresive. Abuz de forta. Presiuni psihice. Competitiii acerbe. Conflicte din motive de constrangere si impunere. Manipulari, tertipuri si strategii fara scrupule. Sange rece. Distrugeri. Despartiri.

In special: Berbec, Scorpion, Capricorn

 

24 martie 2020

Luna Noua in Berbec

Inceput de ciclu. Oportunitati de obtinere a independentei si de preluare a conducerii. Sansa de implicare personala si de creare a unor noi posibilitati. Actiuni individuale si directe. Competitivitate. Atacuri rapide. Cuceriri in forta. Pionierat.

Plus: Ocazia de deschidere, initiere si constructie a unui nou drum. Curaj pentru a pune lucrurile in miscare. Indrazneala, entuziasm, hotarare si capacitate de decizie. Resurse nelimitate de energie.

Minus: Finalizari si rupturi datorate excesului de adrenalina, incapacitatii de a controla instinctele, pornirilor inflacarate, grabei, nerabdarii, impulsivitatii, agresivitatii, dorintei de autonomie, egoismului, spiritului luptator, tendintelor conflictuale sau nevoii de a iesi pe primul loc.

In special: Berbec, Rac, Leu

 

28 martie 2020 – intre 24 si 31 martie 2020

Venus in Taur trigon Jupiter in Capricorn

Puhoaie de senzatii, sentimente si dorinte. Atractie fara limite. Afectivitate exprimata sincer, real, deschis si natural. Senzualitate. Bucurie. Optimism. Stare de spirit pozitiva. Experiente noi legate de iubire, arta, estetica, creativitate si bani. Oferte de nerefuzat. Socializare, relaxare, distractie. Armonie.

Plus: Belsug si prosperitate. Succes in relatii si afaceri. Popularitate. Inceputul unei povesti de dragoste. Pofte si placeri satisfacute. Iubire implinita. Dovezi de loialitate si stabilitate. Profit. Consolidari pe plan afectiv, relational si financiar. Gasirea a ceea ce indeplineste dorinte, incanta simturile, multumeste inima, infrumuseteaza, usureaza viata, este folositor, aduce crestere si imbogateste.

Minus: Indulgenta exagerata. Indolenta. Excese alimentare. Aventuri sentimentale. Tentatiile au un pret ridicat.

In special: Taur, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

29 martie 2020 – intre 26 martie 2020 si 1 aprilie 2020

Venus in Taur trigon Pluto in Capricorn

Sentimente profunde. Senzatii intense. Dorinte adanci. Pasiuni mistuitoare. Atractii sexuale puternice. Intalniri ravasitoare. Legaturi transformatoare. Oferte ispititoare.

Plus: Magnetism, farmec si capacitate de seductie. Putere de a obtine obiectul placerii, lucru, persoana, relatie sau situatie. Satisfactii pe plan afectiv, sentimental si financiar.

Minus: Legaturi secrete. Situatii riscante datorita tentatiilor, riscurilor sau complicatiilor. Gelozie, posesivitate si nevoie de control. Fixatie pentru o anumita persoana, pofta sau dorinta.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

30 martie 2020 – intre 27 martie si 30 martie 2020

Marte in Capricorn conjunctie Saturn in Varsator

Frana si acceleratie in acelasi timp. Instincte controlate. Fortare. Posibilitatea de a pune teoria in practica. Proiecte, idei si reguli noi de pus in aplicare. Experimente verificate concret. Munca de lamurire. Dorinta de putere, dominare si autoritate.

Plus: Ambitie, vointa, rabdare, tenacitate si rezistenta pentru a duce la indeplinire orice scop propus. Succes atins prin canalizarea constructiva a energiei si eforturilor. Constructii stabile pentru viitor.

Minus: Avant spulberat. Frustrari. Impulsuri reprimate. Blocaje inauntru si in afara. Incapacitatea de a actiona. Lipsa spontaneitatii. Dificultati, tensiuni si conflicte in relatii, afaceri sau asocieri.

In special: Berbec, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)