Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 19 – 25 AUGUST 2019

 

Saptamana aceasta Berbecii sunt agitati si actioneaza in favoarea lor dar fara sa-si doreasca, mai mult de nevoie si de obligatie, in timp ce Taurii capata energie, forta si putere sa lupte si sa faca o schimbare foarte mare. Gemenii se avanta in tot felul de activitati care ii depasesc, iar Racii au o saptamana complicata de tot felul de crize si situatii, schimbari, nesomn, eliberari si rezolvari. Leii devin impulsivi si ataca mai mult pe pipaite, in timp ce Fecioarele se dezlantuie si isi vad toate visele implinite. Balantele sunt obosite si iritate, fac greseli din agitatie si un nerv ce nu prea le da pace. Scorpionii realizeaza ca e momentul unei conlucrari si sunt deschisi spre orice negociere ce le-ar putea aduce o reusita de moment. Sagetatorii sunt extrem de veseli, insa au mintea fugita departe si nu prea au habar ce se intampla in jurul lor, iar Capricornii au ganduri aiurea si trec prin niste stari inexplicabile, desi in fapt nu li se intampla mai nimic. Varsatorii se lanseaza in orice lucru cu succes, dar mai mult pentru ca asa ii duce valul, in timp ce Pestii incep sa vada realitatea si sa-si puna la indoiala orice gand, gest sau decizie, si chiar si intreaga viata.

 

 

21 august 2019 – intre 19 si 23 august 2019

Mercur in Leu trigon Jupiter in Sagetator

Noi informatii, perspective si puncte de vedere. Deschidere catre necunoscut. Teorii progresiste. Reactii grabite. Acte de indrazneala si curaj. Entuziasm. Gandire pozitiva.

Plus: Descoperirea de noi teritorii. Viziune de ansamblu. Capacitate de asimilare si invatare. Demersuri si intalniri cu succes. Perioada favorabila pentru educatie, comunicare, drumuri si calatorii.

Minus: Optimism nefondat. Exagerari. Supraevaluare. Egoism. Riscuri neluate in seama. Cuvinte si miscari care ataca. Impulsivitate.

In special: Gemeni, Leu, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

21 august 2019 – 14 septembrie 2019

Venus in Fecioara

Timiditate. Rezerva. Sentimente exprimate prin gesturi concrete de ajutor, dedicare si devotament. Urmarirea legaturilor stabile si rezonabile. Intalniri romantice programate. Iubirea ajunge pe lista cu lucruri de facut. Analiza relatiilor. Organizarea finantelor. Atractie spre ceea ce conteaza cu adevarat.

Plus: Dorinte implinite in mod practic. Decizii eficiente si rationale pe plan relational si financiar.

Minus: Afectivitate controlata. Ignorarea sentimentelor. Tensiuni in relatii provocate de imbufnare, exagerarea detaliilor, critici si cicaleli. Avaritie si zgarcenie.

In special: Taur, Fecioara, Balanta

 

23 august 2019 – 23 septembrie 2019

Soare in Fecioara

Asumarea obligatiilor si responsabilitatilor. Disciplina vietii. Reguli si proceduri de pus in practica. Munca, ordine, curatenie, munca, ordine, curatenie. Dorinta de a ajuta si de a fi de folos. Devotament, serviabilitate, sacrificii concrete.

Plus: Adoptarea unui regim de viata sanatos. Alegerea de a trai in armonie cu natura. Munca innobileaza si aduce bucurie. Logica, ratiune si realism. Concentrare pe detalii. Rabdare, perseverenta, adaptabilitate. Indemanare. Contabilitate la zi.

Minus: Critica, autocritica, manii, perfectionism, ingustime a vederii. Despicarea firului in patru in mod exagerat. Epuizare prin munca. Dificultati datorate incapacitatii de a vedea lucrurile in perspectiva.

In special: Leu, Fecioara

 

24 august 2019 – intre 19 si 29 august 2019

Venus conjunctie Marte in Fecioara

Succes material in relatii si finante. Povesti de dragoste potrivite. Noi legaturi sociale si profesionale. Gasirea unor activitati, resurse, persoane, relatii sau proiecte care sa imbine placutul cu utilul. Castiguri prin eforturi planificate, organizate si concentrate.

Plus: Reusite prin munca, disciplina si rigurozitate. Implinirea dorintelor prin actiuni metodice si initiative eficiente. Inceputul unor relatii folositoare. Decizii practice, realiste si chibzuite pe plan relational sau financiar. Impulsuri controlate.

Minus: Alegerea profitului si rentabilitatii in defavoarea sentimentelor, atractiilor si dorintelor. Actiuni materialiste in iubire. Tensiuni in relatii provocate de raceala, obligativitate, imbufnare, exagerarea detaliilor, nevoia de perfectiune, critici si cicaleli.

 

26 august 2019 – intre 24 si 29 august 2019

Venus in Fecioara trigon Uranus retrograd in Taur

Iubire ideala. Dovezi de afectiune fara cuvinte. Adorare de la distanta. Dragoste la prima vedere. Atractie catre persoane, relatii, proiecte si investitii profitabile, folositoare si neconventionale. Provocari si experimente pe plan relational si financiar. Gasirea unor resurse neobisnuite.

Plus: Reforme financiar bancare. Intalniri tulburatoare. Revigorarea relatiilor. Simt artistic plin de originalitate.

Minus: Aventuri sentimentale. Tentatii. Infidelitate. Cheltuieli impulsive.

In special: Taur, Fecioara, Balanta, Varsator

 

28 august 2019 – intre 23 august si 2 septembrie 2019

Marte in Fecioara trigon Uranus retrograd in Taur

Initiative favorabile in vederea cresterii profitului, productivitatii si eficientei. Spirit de lupta neconventional. Razboaie de cucerire prin stiinta si inventivitate. Relatii utile si interesante. Povesti de dragoste cu scantei. Instincte puternice.

Plus: Revolutii tehnice si industriale. Sclipiri de geniu. Legaturi extravagante. Relatii noi impresioneaza, relatii vechi progreseaza.

Minus: Energie dezlantuita. Riscuri. Accidente.

In special: Berbec, Taur, Fecioara, Scorpion, Varsator

 

2 septembrie 2019 – intre 24 august si 11 septembrie 2019

Soare conjunctie Marte in Fecioara

Eforturi fizice deosebite. Succes obtinut prin munca, metoda, planificare si organizare. Reusite pe plan social si profesional. Spirit competitiv. Actiuni eficiente. Initiative cu folos.

Plus: Concentrare pe analiza si detalii. Rabdare, perseverenta, adaptabilitate. Logica, ratiune si realism. Indemanare. Cuceriri cu succes prin devotament si serviabilitate.

Minus: Critici agresive. Dificultati generate de respectarea regulilor, manii sau perfectionism exagerat. Conflicte si tensiuni datorate incapacitatii de a vedea lucrurile in perspectiva. Epuizare fizica.

In special: Berbec, Leu, Fecioara, Scorpion

 

21 septembrie 2019 – intre 24 august si 10 octombrie 2019

Jupiter in Sagetator cuadratura Neptun retrograd in Pesti

Idealism. Credulitate. Optimism exagerat si nefondat. Ignorarea adevarului si a realitatii. Evitarea legii. Imoralitate. Principii incalcate.

Plus: Descoperiri. Schimbari de conceptie. Intuitie marita. Explorari concrete, spirituale sau religioase.

Minus: Scandaluri, minciuni, inselatorii. Fraude. Iluzii. Utopii. Fanatism.

In special: Sagetator, Pesti

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)