Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 9 – 15 DECEMBRIE 2019

 

Saptamana aceasta Berbecii ajung din intamplare in locuri care ii lumineaza, ii ridica si le aduc prilejuri sa imbine placutul cu utilul, in timp ce Taurii fac corectii necesare si obligatorii, pun punct unor situatii, se impun, au forta si autoritate, dar si parte de castig. Pe Gemeni ii apuca tot felul de crize si angoase, de au senzatia ca pana si ei insisi actioneaza impotriva lor, iar Racii au intalnire cu soarta si descopera taramuri noi, asa ca nu prea dorm bine si se cam zbat intre agonie si extaz. Si Leii sunt destul de epuizati, nu prea sunt intelesi si se confrunta cu o lume intreaga. Fecioarele isi pierd uzul ratiunii, omit detalii si sunt destul de aiuriti, iar Balantele sunt fortate sa incheie situatii, sa intoarca foaia si sa inceapa un capitol nou. Scorpionii obtin victorii zambind, isi fac pofte si placeri, sunt fermecatori, plini de pasiune si convingatori. Sagetatorii pleaca fara sa vrea intr-o calatorie ce le schimba viata, mai mult din inertie si dintr-un noroc chior, iar Capricornii se simt foarte bine, sunt veseli, plini de iubire, energie, bani si voie buna. Varsatorii primesc ajutoare de unde nici nu se gandeau, in timp ce Pestii sunt total vrajiti de lumi noi care le incanta sufletul, ii lasa muti de uimire, ii implinesc si ii fac fericiti.

 

 

9 decembrie 2019 – 29 decembrie 2019

Mercur in Sagetator

Minte deschisa la experimente. Explorari intelectuale, spirituale, filosofice si religioase.  Idealuri, progres si viitor. Cautari si perfectionari. Aventuri in departari si necunoscut. Studii aprofundate. Educatie, invatamant, impartasirea cunostintelor. Sfaturi. Turism, calatorii, strainatate. Acte de justitie.

Plus: Optimism si jovialitate. Entuziasm. Sinceritate. Generozitate. Toleranta. Adaptabilitate. Intelegeri, conexiuni si asimilari rapide. Examene reusite. Diplome certificate. Verdicte puse in aplicare. Varietate de idei. Viziuni de ansamblu.

Minus: Lipsa atentiei la detalii. Graba. Superficialitate. Neglijenta. Inconsecventa. Imprudente. Excese si exagerari. Promisiuni si planuri mai mari decat posibilitatile reale. Zvonuri. Judecati si etichete.

In special: Gemeni, Fecioara, Sagetator

 

11 decembrie – intre 8 si 14 decembrie 2019

Venus conjunctie Saturn in Capricorn

Politete fortata. Zambete din obligatie. Retinere, rezerva si timiditate. Afectivitate controlata. Seriozitate in dragoste. Relatii romantice programate. Intalniri cordiale. Cheltuieli chibzuite. Investitii si colaborari profitabile.

Plus: Castiguri pe termen lung. Consolidare pe plan financiar si relational. Legaturi si proiecte folositoare si durabile in timp. Loialitate. Economie.

Minus: Zgarcenie. Austeritate. Lipsa spontaneitatii. Reprimarea sentimentelor si dorintelor. Blocaje sau amanari legate de iubire si bani. Alegerea stabilitatii, indatoririlor si spiritului practic in detrimentul bucuriei, confortului si satisfacerii placerilor.

In special: Taur, Balanta, Capricorn, Varsator

 

12 decembrie 2019

Luna Plina in Gemeni

Moment culminant. Culegerea roadelor. Posibile rabufniri datorate nevoii de socializare, schimb si interactiune cu ceea ce se afla in jur, lipsei educatiei de baza si limitarii accesului la informare, cunoastere, comunicare sau miscare.

Plus: Ajustarea situatiilor in vederea conectarii cu realitatea, lucrurile stiute, persoanele apropiate, activitatile zilnice si mediul inconjurator, stabilirii nivelului de cunostinte, asimilarii unor informatii minime, satisfacerii necesitatii de a intelege, rationa si exprima concepte, mentalitati si idei.

Minus: Probleme relationale. Finalizari.

In special: Gemeni, Rac, Leu

 

13 decembrie – intre 11 si 16 decembrie 2019

Venus conjunctie Pluto in Capricorn

Legaturi intense si transformatoare. Pasiuni ascunse. Intalniri tulburatoare. Atractie catre ce pare complex, riscant sau imposibil. Sentimente profunde. Nevoie presanta de impartasire si uniune fizica. Erotism accentuat. Dorinte adanci. Schimbari in sistemul de valori.

Plus: Magnetism. Putere de atractie. Iubirea vindeca orice. Relatii intime sublime si totale. Apropieri sufletesti. Arta combinata cu magie. Gasirea unor noi resurse. Reorganizari la nivel economic.

Minus: Seductie. Coruptie. Relatii complicate, periculoase, abuzive, fortate sau distructive. Aventuri sentimentale secrete. Crize de gelozie si posesivitate.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

13 decembrie – intre 9 si 18 decembrie 2019

Marte in Scorpion trigon Neptun in Pesti

Initiative ferite de ochii lumii. Actiuni din inima. Pasiuni adanci. Sentimente profunde si sublime. Iubiri peste spatiu si timp. Relatii secrete. Investigatii psihologice. Practici si cercetari oculte. Vrajitorii. Evadari in lumea de dincolo. Renastere spirituala. Ajutoare din cer.

Plus: Spirit artistic de senzatie. Creativitate marita. Intuitie, inspiratie, magie, fantezie. Cuceriri romantice. Uniuni sufletesti. Povesti de dragoste intense. Forta de atractie si magnetism. Vindecari miraculoase. Eliberari.

Minus: Lupta cu morile de vant. Lipsa energiei fizice. Interiorizari. Pierderi. Rupere de realitate.

In special: Berbec, Scorpion, Pesti

 

15 decembrie 2019 – intre 3 si 28 decembrie 2019

Jupiter in Capricorn trigon Uranus retrograd in Taur

Usi deschise in directii noi. Reusite obtinute prin metode originale sau neconventionale. Daramarea tuturor barierelor. Eliberari de constrangeri, limite si atasamente. Reforme economice si administrative. Legi progresiste. Principii inovatoare. Autoritati reinventate.

Plus: Oportunitati favorabile pe termen lung. Victorii pe plan intelectual, material, social si profesional. Cresteri spectaculoase. Comori dezgropate. Gasirea vocatiei. Obiective atinse cu succes. Castiguri neobisnuite si surprinzatoare. Independenta financiara.

Minus: Schimbari rapide, dar cu efect intarziat. Finalizari datorate ruperii de atitudini, tendinte si idei invechite. Pierderea unor surse de venit.

In special: Taur, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

 

19 decembrie – intre 14 si 24 decembrie 2019

Marte in Scorpion sextil Saturn in Capricorn

Stabilirea obiectivelor pe termen lung. Perseverenta si tenacitate. Munca si harnicie. Devotament. Administrare eficienta. Persoane, relatii si proiecte folositoare. Conservatorism.

Plus: Decizii practice. Initiative de regenerare si stabilizare cu succes. Actiuni mature si responsabile. Cuceriri prin eforturi concrete, autocontrol, ambitie si vointa. Rabdare si rezistenta.

Minus: Critici, crize, incapatanare, autoritate. Lupte pentru putere. Consum excesiv al energiei pe analiza si detalii. Epuizare fizica. Oboseala. Reactii instinctuale intarziate.

In special: Berbec, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)