Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 20 – 26 IANUARIE 2020

 

Saptamana aceasta Berbecii sunt inventivi, convingatori, cuceritori si capabili sa mute orice munti din loc, in timp ce Taurii plutesc in culmea fericirii, sunt veseli si pasnici, au inima si portofelul pline. Gemenii sunt conflictuali si la viteza maxima, dar rezolva din mers orice problema, nu prea au stare si nici timp de odihna. Si Racii sunt destul de agitati si pusi pe corectii, fac slalom printre ce trebuie facut si asa cum le-ar fi bine. Leii schimba regula jocului, fac revolutii si gasesc solutii noi. Fecioarele fac tot felul de miscari gresite, au mintea departe si le cam scapa porumbei. Balantele se trezesc cu dorintele implinite exact atunci cand nu se asteapta, in timp ce Scorpionii pun lucrurile in miscare si au ocazia sa descopere comori. Sagetatorii desfiinteaza orice limite cu privire la sentimente si la bani, se bucura de pofta de viata si o dispozitie buna. Capricornii sunt tacuti, sensibili si retrasi intr-o lume doar a lor. Varsatorii trag linie si initiaza schimbari care ii surprind chiar si pe ei, in timp ce Pestii obtin tot ce isi doresc, sunt plini de farmec si au lumea intreaga la picioare, se scalda in valuri pline de senzatii si de iubiri ca in povesti.

 

 

20 ianuarie 2020 – 19 februarie 2020

Soare in Varsator

Timpul schimbarii. Inovatie. Originalitate. Neconventional. Dezbateri, polemici, spontaneitate. Cunoastere. Sociabilitate, actiuni in grup. Bunastarea societatii. Altruism.

Plus: Libertate, egalitate, fraternitate. Revolutie sociala. Spirit de echipa. Actiuni umanitare.

Minus: Agitatie. Detasare. Uitare de sine. Omiterea scopurilor personale.

In special: Leu, Varsator

 

23 ianuarie 2020 – intre 20 si 26 ianuarie 2020

Soare in Varsator cuadratura Uranus in Taur

Evenimente neprevazute. Revolutie. Spirit rebel. Inventivitate. Pionierat. Schimbari bruste si neasteptate.

Plus: Deschidere a unor noi cai. Eliberare. Noi oportunitati.

Minus: Agitatie, haos, surprize neplacute. Destabilizare. Accidente.

In special: Taur, Leu, Varsator

 

23 ianuarie 2020 – intre 20 si 26 ianuarie 2020

Venus in Pesti sextil Jupiter in Capricorn

Romantism. Sentimentalism. Idealism. Relatii experimentale. Socializare la distanta, pe internet sau cu strainatatea. Legaturi spirituale. Investitii in proiecte de viitor. Petreceri si distractii fara limite.

Plus: Noroc si succes in relatii si afaceri. Popularitate. Optimism. Inceputul unei povesti de dragoste. Castiguri in actiuni juridice. Intrajutorare. Generozitate. Noblete. Compasiune. Strangeri de fonduri cu folos.

Minus: Indulgenta excesiva. Cheltuieli exagerate. Indolenta. Libertate si independenta in relatii. Tentatii sentimentale. Lipsa chibzuintei, moralitatii si principiilor legat de dragoste si bani. Pierderi financiare.

In special: Taur, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

24 ianuarie 2020

Luna Noua in Varsator

Inceput de ciclu. Oportunitati de schimbare si testare a noutatii. Solutii neconventionale. Gasirea unor noi cauze. Revolutie. Actiuni colective. Progres social. Eforturi comune.

Plus: Ocazia de eliberare de constrangeri, vechi tendinte si prejudecati. Curajul de a fi altfel decat majoritatea. Noi experimente si directii.

Minus: Finalitati si rupturi datorate necesitatii de innoire, spiritului rebel, nevoii de a iesi din tipare, atractiei catre neobisnuit si dorintei de cunoastere. Destabilizari.

In special: Rac, Leu, Varsator

 

25 ianuarie 2020 – intre 22 si 28 ianuarie 2020

Mercur in Varsator sextil Marte in Sagetator

Reactii accelerate. Iuteala. Razboi de independenta. Evolutie rapida. Actiuni surprinzatoare. Curaj nebun. Hiperactivitate mentala. Repede inainte. Demaraj in forta.

Plus: Solutii ingenioase puse in practica. Tehnici ingineresti. Spirit de pionierat. Scantei de geniu. Cuvinte si gesturi care cuceresc.

Minus: Graba strica treaba. Riscuri asumate inutil. Scurtcircuit. Replici taioase. Foc si para.

In special: Berbec, Gemeni, Fecioara, Scorpion, Varsator

 

27 ianuarie 2020 – intre 21 ianuarie 2020 si 2 februarie 2020

Venus in Pesti cuadratura Marte in Sagetator

Eforturi repetate de a obtine anumite obiecte sau persoane. Cautarea unor noi resurse. Incercari de a obtine castiguri prin mijloace diferite.

Plus: Descoperirea unor talente native. Gasirea persoanelor, vocatiei si activitatilor potrivite. Imbinarea placutului cu utilul. Profit din hobbyuri, arta si creativitate.

Minus: Conflicte si tensiuni in relatii. Ciocniri de personalitate. Cheltuieli fara rost. Investitii nerentabile.

In special: Berbec, Taur, Balanta, Scorpion, Sagetator, Pesti

 

27 ianuarie 2020 – intre 25 si 30 ianuarie 2020

Venus conjunctie Neptun in Pesti

Placeri si dorinte nedefinite. Valuri de senzatii. Idealism. Romantism. Intalniri misterioase. Persoane sau relatii puse pe un piedestal. Fascinatie care taie rasuflarea. Poezii sculptate. Desene cantate. Cantece parfumate. Dansand printre nori.

Plus: Sentimente sublime. Iubire ca-n povesti. Arta combinata cu magie. Bani picati din cer.

Minus: Dezamagiri in dragoste. Relatii alunecoase, iluzorii sau false. Proiecte utopice. Inselatorii financiare. Bani evaporati. Generozitatea, compasiunea si impresionabilitatea duc la faliment.

In special: Taur, Balanta, Pesti

 

28 ianuarie 2020 – intre 23 ianuarie 2020 si 2 februarie 2020

Marte in Sagetator cuadratura Neptun in Pesti

Miscari necontrolate. Lupta cu morile de vant. Actiuni secrete. Strangeri de fonduri pentru cauze nobile. Intrajutorare. Usi deschise catre Univers.

Plus: Intuitie puternica. Initiative inspirate. Activitati artistice si creative pline de fantezie si imaginatie. Pauza pentru liniste, relaxare si odihna.

Minus: Energie scazuta. Oboseala. Ipohondrie. Dezamagiri. Pierderea contactului cu realitatea. Utopii. Idealism exagerat. Accidente.

In special: Berbec, Scorpion, Sagetator, Pesti

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)