Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 13 – 19 IULIE 2020

 

Saptamana aceasta Berbecii se lupta sa impace nevoile cu ceea ce trebuie si e esential, iar Taurii inceteaza cu niste obiceiuri care ii costa. Gemenii au parte de reusite ce vin de unde nu se asteptau. Racii pun punct definitiv unor situatii ce nu mai convin si sunt prea invechite. Leii au parte de constientizari si transformari majore interioare, in timp ce Fecioarele incep sa-si cladeasca un nou viitor. Si Balantele au puterea sa iasa la lumina si sa treaca la nivelul urmator. Scorpionii depun multe eforturi, dar toate incununate de succes. Sagetatorii renegociaza, refinanteaza, stiu ce au nevoie si sunt hotarati sa obtina orice fel de ajutor, iar Capricornii realizeaza ca e momentul sa fie stapani din nou pe viata lor. Varsatorii se orienteaza catre ce le face viata mai usoara, in timp ce Pestii capata noi viziuni asupra a ce vor acum si care ar fi pasul urmator.

 

 

14 iulie 2020 – intre 11 si 15 iulie 2020

Soare in Rac opozitie Jupiter retrograd in Capricorn

Atitudine pozitiva. Revizuirea directiei de mers, a comportamentului si atitudinii fata de viitor. Ajustarea progresului. Usi deschise catre interior. Intalniri si evenimente salvatoare.

Plus: Optimism. Curaj. Autocunoastere. Comoara din adancuri. Descoperirea caii catre abundenta si prosperitate. Stabilirea obiectivelor de atins.

Minus: Excese. Exagerari. Supraevaluare. Proiecte grandioase nesustinute de realitate. Lipsa atentiei la detalii. Controverse. Probleme relationale.

In special: Rac, Leu, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

15 iulie 2020 – intre 12 si 16 iulie 2020

Soare in Rac opozitie Pluto retrograd in Capricorn

Situatii de criza. Atacuri in vederea apararii. Lupta pentru putere, control, dominare si siguranta. Incapatanare, ambitie, vointa. Actiuni drastice. Reactii fortate. Intransigenta. Intalniri si evenimente intense.

Plus: Capacitate de supravietuire. Eliminarea raului de la radacina. Transformari totale. Regenerare si reconstructie.

Minus: Instincte si emotii puternice. Izbucniri, gelozie, posesivitate. Accese de autoritate. Manipulare, scandal, distrugere. Probleme relationale.

In special: Rac, Leu, Scorpion, Capricorn

 

21 iulie 2020 – intre 18 si 22 iulie 2020

Soare in Rac opozitie Saturn retrograd in Capricorn

Examene si provocari. Testarea structurii si rezistentei. Obligatii si responsabilitati. Maturizare fortata. Austeritate, pragmatism, organizare, disciplina. Decizii dure. Intalniri si evenimente predestinate.

Plus: Autocontrol. Reparatii capitale. Constientizarea realitatii. Moment favorabil pentru redresarea situatiilor cu efect pe termen lung.

Minus: Sentimente de neimplinire, singuratate, deprimare si tristete. Reprimarea emotiilor si sentimentelor. Restrictii de actiune si manifestare. Blocaje, conflicte, constrangeri si limitari. Inhibitii si frustrari. Probleme relationale.

In special: Rac, Leu, Capricorn, Varsator

 

22 iulie 2020 – intre 18 si 23 iulie 2020

Mercur in Rac sextil Uranus in Taur

Nevoia de protectie, siguranta si confort naste noi idei. Traditionalul reinventat. Inovatii si pionierat. Experimente. Vesti si informatii surprinzatoare. Pamantul vorbeste. Fantani arteziene.

Plus: Genialitate. Reforme. Schimbari la baza. Momente de constientizare. Inventii. Intuitie marita.

Minus: Agitatie. Impulsivitate. Imprevizibilitate. Furtuna. Inundatii. Gesturi si miscari necontrolate.

In special: Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Varsator

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)