Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 21 – 27 OCTOMBRIE 2019

 

Saptamana aceasta pe Berbeci obligatiile ii pun la colt, asa ca tropaie si fornaie, insa mai mult pe loc, in timp ce Taurii au puterea sa aduca iubirea si pasiunea in viata lor. Gemenii se concentreaza pe iubire si pe bani, desi nu prea inteleg de fapt ce au, ce n-au si ce-ar dori. Pentru Raci toata saptamana e ca un carusel, desi in a doua parte se mai linistesc si incep sa se echilibreze. Leii se agita sa faca niste schimbari pentru ca nu au incotro, iar Fecioarele experimenteaza zambete si multa voie buna. Balantele sunt dispuse sa ia totul de la zero, desi sunt la inceput si deocamdata merg pe pipaite. Scorpionii stralucesc si domina totul, insa pe dinauntru sunt munciti de ganduri si au tot felul de momente de constientizare. Sagetatorii in continuare merg pe ce le doreste sufletul si unde-i duce inimioara. Capricornii se avanta in tot felul de lupte, chiar daca nu le place si nici nu prea isi doresc, iar Varsatorii incearca sa se elibereze de tot felul de limitari si de constrangeri. Pestii incearca sa inoate pe valuri pline de fericire si iubire, dar realitatea tot ii fugareste, lucru care ii irita si ii cam oboseste.

 

 

21 octombrie 2019 – intre 19 si 24 octombrie 2019

Venus in Scorpion trigon Neptun in Pesti

Relaxare, distractie, sociabilitate. Valuri de senzatii. Pasiune, intensitate, farmec, magnetism. Sentimente complexe. Legaturi spirituale. Uniuni de suflet. Fascinatie. Idealism pe plan relational sau financiar. Generozitate marita.

Plus: Tandrete, romantism, poezie. Serenade. Povesti de dragoste fara limite. Arta combinata cu magie. Bani picati din cer. Castiguri din mosteniri. Succes in fata publicului. Popularitate. Afaceri reusite.

Minus: Dorinte si atractii confuze. Inselatorii. Bani evaporati. Cheltuieli nepractice. Persoane sau relatii puse pe un piedestal. Iubiri platonice. Sentimente si placeri sacrificate.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Pesti

 

23 octombrie 2019 – 22 noiembrie 2019

Soare in Scorpion

Transformare. Distrugere in vederea reconstruirii. Din punctul cel mai de jos singura directie e in sus. Totul sau nimic. Pasiune. Emotii intense. Activitati in secret. Magie si mister. Coborari in adancuri. Scormoniri si scotoceli. Cautarea unui sprijin. Psihologie, sex, ocult, vraji, moarte, credite si taxe.

Plus: Ambitie, vointa, tenacitate. Capacitate de a manevra situatii complexe, de a gasi si folosi orice resursa. Demolari, dezmembrari, eliberari si evacuari cu succes. Supravietuire. Reinventari. Vindecari. Strategii reusite. Recapatarea puterii si controlului. Forta de atractie si magnetism. Simt artistic deosebit.

Minus: Crize emotionale. Tulburari. Suspiciuni, banuieli, obsesii, manii, paranoia. Frici, griji, angoase, gelozie si vinovatie. Ura, razbunare, uneltiri, urzeli. Spionari. Razboaie. Atacuri din umbra. Manipulare, coruptie, seductie, impuneri, autoritate. Actiuni distrugatoare. Traume, pierderi, despartiri, finalizari.

In special: Leu, Scorpion

 

25 octombrie 2019 – intre 23 si 27 octombrie 2019

Venus in Scorpion sextil Pluto in Capricorn

Sensibilitate marita. Emotii adanci, profunde si pasionale. Magnetism, farmec si capacitate de seductie. Atractii sexuale puternice. Dorinte si placeri intense. Intalniri ravasitoare.

Plus: Uniuni totale. Iubiri care vindeca. Relatii care transforma. Dragoste nascuta din suferinta. Legaturi reinventate.

Minus: Sentimente secrete. Legaturi ascunse. Tentatii obsesive. Fixatie pentru o anumita persoana.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

27 octombrie 2019 – intre 22 octombrie si 1 noiembrie 2019

Marte in Balanta cuadratura Saturn in Capricorn

Frana si acceleratie in acelasi timp. Incapatanare. Fortare. Autoritate. Impunere si obligare. Revolte. Lupte de stabilizare si control.

Plus: Planificari de strategii practice si durabile in timp. Acumulare de forta. Concentrare pe ceea ce trebuie facut. Restructurare si reforma. Eforturi disciplinate.

Minus: Blocaje, inhibitii si frustrari. Limitari. Spirit conflictual. Discutii in contradictoriu. Tulburari. Neliniste. Foc mocnit in interior. Explozii intarziate.

In special: Berbec, Balanta, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

28 octombrie 2019 – intre 25 si 31 octombrie 2019

Soare in Scorpion opozitie Uranus retrograd in Taur

Evenimente bruste si imprevizibile. Agitatie. Senzational. Intalniri neobisnuite. Persoane, proiecte sau situatii eliberatoare. Schimbari de directie surprinzatoare.

Plus: Solutii neconventionale. Descoperirea unor noi resurse si puncte de sprijin. Eliminarea tendintelor vechi, a constrangerilor si limitarilor. Adaptarea la noutate asigura reusite.

Minus: Neliniste, nerabdare, anxietate, nervozitate. Destabilizari. Situatii de criza. Tensiuni, conflicte, blocaje. Probleme relationale. Actiuni necontrolate. Accidente.

In special: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

31 octombrie 2019 – intre 27 octombrie si 1 noiembrie 2019

Mercur direct, stationar si retrograd conjunctie Venus in Scorpion

Revizuirea de atractii, dorinte, placeri si distractii. Reevaluarea sentimentelor, ajutorului emotional sau financiar. Reconsiderarea nevoii de intimitate. Lipsa temporara a logicii si ratiunii. Senzatiile dicteaza. Sufletul primeaza.

Plus: Constientizarea propriilor sentimente si dorinte. Descoperirea vocatiei, a persoanelor, relatiilor sau activitatilor care farmeca, linistesc, alina, vindeca, satisfac nevoile sufletesti si aduc stabilitate afectiva. Acceptarea emotiilor. Iubiri dezvaluite. Gasirea unor noi resurse. Noi abordari in arta si creativitate.

Minus: Instabilitate pe plan relational si financiar. Cheltuieli fara rost. Investitii evaluate incorect. Legaturi si proiecte neclare sau confuze. Intalniri romantice ratate. Crize de gelozie si posesivitate. Tensiuni in relatii datorate obsesiilor, suspiciunilor si banuielilor.

In special: Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta, Scorpion

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)