Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 14 – 20 OCTOMBRIE 2019

Saptamana aceasta Berbecii sunt activi si agitati, hotarati sa-si schimbe total viata, dar Taurii plutesc pe nori de vis, sunt seriosi insa romantici, fermecatori si senzuali. Gemenii sunt cam incurcati de tot felul de scheme, usor pierduti, confuzi si aerieni. Racii vor sa ajunga undeva mai bine, asa ca lupta cu ei insisi, dar si impotriva tuturor, in timp ce Leii isi arata puterea si fac uz de orice arma ca sa-si capete coroana inapoi. Fecioarele diseca totul si fac intruna numai statistici, calcule si socoteli. Balantele si-ar dori sa evadeze undeva unde sa nu mai fie prinse intre ce exista concret, si ideal. Scorpionii manevreaza totul dupa bunul plac, doar ca sa mai castige niste lupte, iar Sagetatorii se duc inspre acolo unde-i duce sufletul, emotia si senzatia. Capricornii se simt in forma, asa ca se apuca sa sorteze impresii si chestii de suflet dupa utilitate si folos. Varsatorii sunt efervescenti asa ca tot incearca sa se linisteasca, in timp ce Pestii se zbenguie intr-un ocean plin de fericire, bucurie, iubire absoluta si fluturi in stomac.

 

14 octombrie 2019

Luna Plina in Berbec

Moment culminant. Rabufniri datorate nevoii de conducere si competitie, impulsurilor de a merge pe un drum propriu, limitarii spontaneitatii, lipsei libertatii de actiune si de manifestare a energiei.

Plus: Ajustarea situatiilor in vederea obtinerii independentei, recapatarii puterii de decizie, satisfacerii instinctelor si urmaririi scopurilor personale.

Minus: Probleme relationale. Finalizari.

In special: Berbec, Rac, Leu, Balanta

 

14 octombrie 2019 – intre 11 si 17 octombrie 2019

Soare in Balanta cuadratura Pluto in Capricorn

Strategii puse in practica. Razboaie pentru pace. Negocieri la sange. Actiuni impuse. Compromisuri fortate. Ambitie si vointa. Situatii extreme in relatii, contracte si colaborari. Schimbari drastice de imagine. Transformari.

Plus: Capacitate de regenerare si supravietuire. Renastere. Recapatarea controlului. Legaturi, asocieri si parteneriate reinventate.

Minus: Agresivitate. Fapte distrugatoare. Rabufniri. Crize. Accese de autoritate. Motive, persoane si actiuni ascunse. Lovituri pe furis. Fara scrupule. Scopul scuza mijloacele. Despartiri, rupturi, pierderi, finalizari.

In special: Leu, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

14 octombrie 2019 – intre 11 si 17 octombrie 2019

Mercur in Scorpion sextil Saturn in Capricorn

Activitati in izolare. Secrete bine pazite. Intalniri pe ascuns. Cercetari in profunzime. Investigatii la nivel inalt. Logica si realism. Analiza si sinteza. Calcule, statistici, socoteli. Stiinta si tehnica.

Plus: Alegeri mature, rationale si practice. Ambitie, vointa, concentrare. Capacitate de conducere, gestionare si stabilizare. Idei si informatii bine organizate. Strategii bine structurate. Proiecte pe termen lung.

Minus: Lipsa vitezei de reactie. Amanari, tergiversari, intarzieri. Decizii stricte. Economie de cuvinte. Spirit drastic si autoritar. Incapatanare.

In special: Gemeni, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

16 octombrie 2019 – intre 13 si 18 octombrie 2019

Mercur in Scorpion trigon Neptun in Pesti

Intelegeri bazate pe senzatii si perceptii. Adevaruri simtite. Idei si informatii picate din cer. Intalniri cu lumea de dincolo. Preocupari pentru ocult, spiritualitate sau mister. Vrajitorii. Telepatie.

Plus: Intuitie marita. Inspiratie, imaginatie, creativitate. Simt artistic deosebit. Poezie. Magie. Cuvinte cu har. Momente de clarviziune, iluminare si constientizare.

Minus: Visare excesiva. Confuzii, omiteri, pierderi. Evadare din realitate.

In special: Gemeni, Fecioara, Scorpion, Pesti

 

20 octombrie 2019 – intre 17 si 23 octombrie 2019

Mercur in Scorpion sextil Pluto in Capricorn

Forta mentala. Strategii. Intuitie. Discutii profunde. Cercetari amanuntite. Firul de par despicat in opt. Scotociri. Investigatii concrete, spirituale sau oculte. Preocupari pentru moarte, supravietuire, psihologie si sex.

Plus: Capacitate de convingere. Informatii si vesti transformatoare. Cuvintele vindeca. Descoperiri. Dezveliri. Adevaruri simtite. Gasirea unor noi resurse.

Minus: Ganduri obsesive. Manipularea informatiei. Jocuri de culise. Interese ascunse. Intrigi tesute. Dezvaluiri de secrete. Expuneri riscante.

In special: Gemeni, Fecioara, Scorpion, Capricorn

 

20 octombrie 2019 – intre 18 si 23 octombrie 2019

Venus in Scorpion sextil Saturn in Capricorn

Atractie catre ce este folositor, practic si responsabil. Decizii calculate in relatii si finante. Riscuri si alegeri asumate. Sentimente si dorinte cumpatate. Intalniri romantice bine organizate.

Plus: Combinarea utilului cu placutul. Spirit strangator. Chibzuinta. Loialitate. Stabilitate financiara. Strategii economice si afaceri de succes. Legaturi care asigura protectie, siguranta si ajutor reciproc.

Minus: Placeri si sentimente reprimate. Tristete, inhibitii, austeritate. Raceala. Distantare emotionala. Alegerea stabilitatii in defavoarea iubirii.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Capricorn, Varsator

 

21 octombrie 2019 – intre 19 si 24 octombrie 2019

Venus in Scorpion trigon Neptun in Pesti

Relaxare, distractie, sociabilitate. Valuri de senzatii. Pasiune, intensitate, farmec, magnetism. Sentimente complexe. Legaturi spirituale. Uniuni de suflet. Fascinatie. Idealism pe plan relational sau financiar. Generozitate marita.

Plus: Tandrete, romantism, poezie. Serenade. Povesti de dragoste fara limite. Arta combinata cu magie. Bani picati din cer. Castiguri din mosteniri. Succes in fata publicului. Popularitate. Afaceri reusite.

Minus: Dorinte si atractii confuze. Inselatorii. Bani evaporati. Cheltuieli nepractice. Persoane sau relatii puse pe un piedestal. Iubiri platonice. Sentimente si placeri sacrificate.

In special: Taur, Balanta, Scorpion, Pesti

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)