Home / Horoscop Săptămânal

Horoscop Săptămânal

HOROSCOP 27 IULIE – 2 AUGUST 2020

 

Saptamana aceasta Berbecii se aduna, se ridica si incep sa se reconstruiasca, dar si Taurii au un moment de zero in care se simt de parca s-ar naste inca o data. Gemenii sunt inspirati si plini de farmec, au multa putere de convingere, dar sunt si foarte autoritari. Racii incheie cu succes un ciclu de viata si incep in forta unul nou. Si Leii se elibereaza brusc de tot ce-i vechi si ii limiteaza. Fecioarelor le merg toate ca pe roate si au succes in orice isi propun. Balantele primesc in dar o cale spre un nou viitor, in timp ce Scorpionii se lupta cu niste adevaruri ce nu le prea convin. Sagetatorii merg mult pe optimism, inspiratie si credinta in nenumarate posibilitati. Capricornii fac reparatii capitale, stabilizeaza fundamente si se lanseaza in tot felul de reorganizari. Varsatorii iau decizii majore care ii scot din ritmul lor obisnuit, in timp ce Pestii reusesc sa imbine placutul cu utilul si sa dea un nou sens vietii lor.

 

 

27 iulie 2020 – intre 24 si 29 iulie 2020

Venus in Gemeni cuadratura Neptun retrograd in Pesti

Dorinte ambigue. Valuri de senzatii. Flirturi nelimitate. Impresionabilitate. Reconsiderarea atractiei catre persoane, obiecte, activitati, placeri si tentatii seducatoare, misterioase, fanteziste, ireale. Povesti care scartaie. Incercari de falsuri, inscenari si minciuni.

Plus: Senzitivitate marita. Emotie, sensibilitate, compasiune. Dispozitie poetica. Inspiratie de vis. Creatii romantice. Arta sublima. Descoperiri de adevaruri si intelegerea realitatii legate de sentimente, relatii si finante.

Minus: Sentimente superficiale. Infidelitate. Dezamagiri si nefericire. Scandaluri. Persoane cazute de pe piedestal. Relatii iluzorii. Cheltuieli imprastiate. Inselatorii financiare. Investitii, contracte, oferte sau scheme neserioase ambalate frumos. Joc dublu in chestiuni de dragoste si bani.

In special: Taur, Gemeni, Balanta, Pesti

 

27 iulie 2020 – intre 1 iulie si 13 septembrie 2020

Jupiter retrograd in Capricorn sextil Neptun retrograd in Pesti

Idealism absolut. Constiinta universala. Incredere nelimitata in planuri superioare si Divinitate. Reconsiderarea principiilor, viziunilor si standardelor morale. Nasterea unor noi filosofii de viata, ideologii si crezuri religioase. Puterea credintei inlatura bariere. Libertate si dreptate tuturor.

Plus: Intuitie de exceptie. Constientizari. Imaginatie artistica si creativa. Ajustari in vederea punerii viselor in practica. Viitorul reinventat. Progres real obtinut prin munca, eforturi sustinute, optimism, folosirea inspiratiei, senzatiilor si puterii psihice. Acte de caritate, noblete si generozitate. Trezire spirituala.

Minus: Renuntarea la scopuri si dorinte proprii in favoarea intrajutorarii celorlalti. Sacrificii personale pentru un bine general. Daruire in exces. Utopii. Proiecte nerealiste oprite din evolutie.

In special: Sagetator, Capricorn, Pesti

 

28 iulie 2020 – intre 23 si 29 iulie 2020

Mercur in Rac cuadratura Marte in Berbec

Agitatie mentala. Clocot interior. Reactii spontane. Actiuni sub impulsul de moment. Incapatanare. Combativitate. Nevoie de conducere, autoritate si intaietate. Spirit independent.

Plus: Curaj. Putere de decizie. Hotarare. Ambitie. Perseverenta. Capacitate de convingere.

Minus: Agresivitate. Conflicte si tensiuni. Frustrari si iritari. Chef de cearta. Miscari gresite. Atacuri fizice si verbale. Accidente din graba si nerabdare. Stricaciuni.

In special: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioara, Scorpion

 

30 iulie 2020 – intre 28 si 31 iulie 2020

Mercur in Rac opozitie Jupiter retrograd in Capricorn

Revizuirea ideilor, judecatii, proiectelor si planurilor de viitor. Interes in aflarea, invatarea si aprofundarea cunostintelor. Informatii revelatoare. Discutii in contradictoriu.

Plus: Descoperirea unor noi puncte de vedere. Schimbare de perspectiva, viziune si mentalitate. Concentrare pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

Minus: Idei grandioase, nepractice si nerealiste. Optimism exagerat. Lipsa atentiei la detalii. Promisiuni neindeplinite. Supraevaluare. Controverse. Tensiuni si conflicte. Blocaje.

In special: Gemeni, Rac, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

30 iulie 2020 – intre 28 si 31 iulie 2020

Mercur in Rac trigon Neptun retrograd in Pesti

Rationament bazat pe senzatii si perceptii. Viziuni. Premonitii. Telepatie. Amintiri din subconstient. Intalniri cu trecutul. Informatii din Univers. Interactiune cu alte lumi sau dimensiuni. Interes in ocult, magie, spiritualitate si religie. Delicatete. Sensibilitate. Empatie. Vorbe, gesturi si miscari inaltatoare.

Plus: Intuitie marita. Descoperiri, iluminari si constientizari. Momentul adevarului. Cuvinte cu har. Dezlegari de farmece si blesteme. Simt artistic, imaginatie si creativitate. Inspiratie, fantezie, romantism, poezie.

Minus: Intelegeri dizolvate. Demersuri anulate. Dezvaluiri de secrete. Confuzii. Omiteri. Pierderi. Lipsa de logica si simt practic. Fuga de realitate. Desprinderi si dezradacinari. Visare excesiva. Accidente. Inundatii.

In special: Gemeni, Rac, Fecioara, Pesti

 

1 august 2020 – intre 30 iulie si 2 august 2020

Mercur in Rac opozitie Pluto retrograd in Capricorn

Dezbateri in forta. Revizuirea unor idei fundamentale. Noi perspective. Cercetari amanuntite. Analiza psihologica. Ruperi de atasament si trecut.

Plus: Investigatii. Descoperiri. Vindecari in profunzime. Renuntari si eliminari de mentalitati, preocupari si atitudini nocive. Putere de convingere.

Minus: Probleme relationale. Certuri. Dezvaluiri de secrete. Paranoia. Crize de autoritate. Persecutie. Intimidari. Presiuni.

In special: Gemeni, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn

 

2 august 2020 – intre 30 iulie si 3 august 2020

Soare in Leu cuadratura Uranus in Taur

Evenimente neprevazute. Revolutie. Spirit rebel. Nonconformism. Inventivitate. Pionierat. Schimbari bruste si neasteptate. Punct si de la capat, altfel.

Plus: Inovatie. Originalitate. Deschidere a unor noi cai. Eliberare de tipare vechi si atasamente materiale. Iesire din blocaje. Noi oportunitati.

Minus: Agitatie, haos, surprize neplacute. Finalizari si incheieri. Destabilizare. Accidente.

In special: Taur, Leu, Varsator

 

4 august 2020 – intre 2 si 5 august 2020

Mercur in Rac opozitie Saturn retrograd in Capricorn

Revizuirea planurilor pe termen lung. Reconsiderarea valorilor traditionale. Reevaluarea obiectivelor. Maturizare. Simt practic, ordine si disciplina. Severitate si autoritate. Discutii in contradictoriu. Compromisuri fortate.

Plus: Gandire concentrata. Organizare. Profunzime. Capacitate de analiza si sinteza. Trezire la realitate. Constientizarea defectelor, stricaciunilor si problemelor importante. Gasirea de remedii si solutii. Reparatii.

Minus: Dificultati de comunicare. Limite de miscare. Blocaje, constrangeri, amanari si intarzieri. Frustrari. Pesimism. Frici. Deprimare. Incapatanare. Probleme relationale. Conflicte.

In special: Gemeni, Rac, Fecioara, Capricorn, Varsator

 

4 august 2020 – intre 31 iulie si 7 august 2020

Venus conjunctie Nodul Nord in Gemeni/opozitie Nodul Sud in Sagetator

Evenimente predestinate legate de relatii si bani. Intamplari care trebuie traite cu privire la sentimente, atractii, dorinte, placeri, resurse, satisfactii fizice si materiale. Intalniri karmice. Filtrarea a cine si ce ramane in continuare pe plan relational, afectiv si financiar.

Plus: Succes in dragoste si in afaceri. Noi persoane, legaturi, asocieri, contracte sau proiecte pe termen lung.

Minus: Incheieri si finalizari pe plan relational si financiar. Despartiri. Legaturi, activitati, afaceri sau surse de venituri care ajung la un sfarsit.

In special: Taur, Gemeni, Balanta, Sagetator

 

4 august 2020 – intre 30 iulie si 6 august 2020

Marte in Berbec cuadratura Jupiter retrograd in Capricorn

Curaj nelimitat. Spirit de invingator. Maxim de energie. Eforturi exagerate. Cuceriri si aventuri. Expansivitate. Atacuri in vederea depasirii limitelor si obtinerii unui progres. Viitorul incepe acum.

Plus: Putere. Forta. Optimism. Incredere. Doborari de recorduri personale. Victorii in lupta cu sinele. Bariere distruse. Demolari de constructii instabile.

Minus: Impulsivitate si agresivitate. Imprudente. Actiuni riscante. Certuri si conflicte. Actiuni si initiative lipsite de principii, moderatie, etica, moralitate si judecata.

In special: Berbec, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)