Home / Horoscop 2019 / Horoscop Săgetător 2019

Horoscop Săgetător 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, materiala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt imaginea personala, exprimarea identitatii, infatisare, afirmare, recunoasterea meritelor, iubirea, copiii, familia, legaturile intime si sufletesti, imobiliarele, casa, finantele, nivelul de trai, serviciul, veniturile tale sau la comun cu altcineva, depasirea crizelor si sanatatea, si mai putin relatia cu ceilalti, cuplul, parteneriatele de viata si afaceri, contractele, tranzactiile, statutul social, grupurile, colectivitatea, evolutia spirituala si psihicul.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Pana in decembrie norocul, sansa, optimismul si tendinta de crestere iti stau alaturi in orice lucru intreprinzi si tine de viata ta personala. Iti sunt incurajate schimbarea de dispozitie, imagine, comportament sau infatisare, intalnirile si activitatile sociale, si orice tipuri de relatie. In plus, pana la mijlocul anului urmator ai capacitatea de a te reinventa, regenera si reconstrui, si de a depasi situatiile de criza. Totusi, datorita spiritului de expansiune, idealismului, credintei ca nu exista obstacole si ca ai capacitatea sa darami orice bariere, poti avea tendinta sa faci excese, sa exagerezi si sa te avanti in situatii periculoase. Incearca sa fii chibzuit si cumpatat, si sa iti accepti propriile limite si posibilitati.

In privinta exprimarii individualitatii, a afirmarii, a exprimarii talentelor, sentimentelor si puterii personale, in primele doua luni inca mai ai oportunitatea de a gasi solutii iesite din comun. Orice tine de relatii romantice, legatura cu copiii, activitati de creatie, artistice, de relaxare sau distractie, poate fi marcat de evenimente surprinzatoare si te poate atrage intr-o directie noua si neobisnuita. Poti gasi metode neconventionale de a face ceea ce iti produce placere si te face fericit. Ar trebui sa ai grija insa la instincte prea puternice si agitatie, pentru a evita, cel putin in februarie, actiuni conflictuale, riscante sau extravagante.

Referitor la camin, locul de origine, familie si propriile necesitati, in continuare sunt posibile evenimente ciudate si tu poti da dovada de aceeasi tendinta de visare, imaginatie si idealizare, ca si in ultimii ani. Te poti pierde in reverii si amintiri, poti avea perceptii incorecte si in anumite situatii poti intampina dificultati in a fi practic si realist, atat in ceea ce priveste parintii si caminul parintesc, cat si familia ta, locuinta si proprietatile imobiliare. Totusi, ar putea exista anumite momente in care sa iti fie dezvaluita realitatea si care sa-ti aduca cele mai mari deziluzii sau dezamagiri.

In timp ce intelegerea propriilor nevoi, acoperirea necesitatilor de baza, obtinerea unei situatii de siguranta si confort emotional, pot fi invaluite de ceata si mister, si pot fi mai degraba percepute si intuite, decat rezolvate in mod practic, anul acesta si in prima jumatate a anului viitor iti sunt favorizate regenerarile psihice, afective si financiare concrete, gasirea unui sprijin din afara, recapatarea controlului asupra vietii tale, depasirea crizelor si obtinerea linistii sufletesti. Poti avea ocazia de a obtine un imprumut, de a te baza pe bani sau bunuri la comun, de a primi o mostenire sau de a castiga beneficii din partaje si dizolvari de societati. Gasirea unor resurse externe, fie sub forma unei legaturi intime sau profunde, sufletesti, fie sub o forma materiala palpabila, iti este favorizata.

Aceste sanse si oportunitati de a obtine confortul si siguranta emotionala, le primesti insa mai mult din nevoia de a echilibra stabilitatea afectiva cu cea practica si materiala, si de a rezolva anumite situatii pe plan financiar, deoarece lucrurile ce iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an, tin de acumularea materiala, propriile resurse si posesiuni, venituri, investitii, economie si nivelul de trai. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine imprejurarile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, prosperitatea si cresterea te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

In ceea ce priveste locul de munca, incepand din martie, in urmatorii sapte ani poti da dovada de un spirit rebel, nonconformist si inconstant, la fel ca intre mai si noiembrie 2018. Pot avea loc evenimente bruste si surprinzatoare, atat favorabile cat si dificile, te poti orienta catre un serviciu intr-un domeniu nou de activitate sau poti gasi solutii inventive pentru munca pe care o faci. Luna decembrie iti poate aduce o ocazie de a-ti creste veniturile si de a-ti imbunatati regimul de viata sau conditiile de munca si trai.

In mod corespunzator, referitor la eforturile fizice, rutina zilnica si sanatate, in aceeasi perioada pot exista oscilatii in vitalitate, afectiuni temporare sau stari ciudate, care sa apara sau sa se elimine fara motiv stiut. Situatiile, dar si solutiile pot fi iesite din comun, originale si neconventionale.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: tot anul.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 16 mai si 11 august.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 27 iunie si 29 august.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 27 iunie si 29 august.

Sanse de a primi un ajutor providential: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 16 mai si 11 august.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 16 mai si 11 august.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 27 iunie si 29 august.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: tot anul.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.