Home / Horoscop 2018 / Horoscop Săgetător 2018

Horoscop Săgetător 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt psihicul, depasirea crizelor, atitudinea, creativitatea, calatoriile, educatia, distractia, resursele, iubirea, copiii, familia, casa, acumularea materiala, confortul, serviciul, sanatatea, si mai putin comunicarea, casnicia, rudele, prietenii, afacerile, cariera si renumele.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal, atat concret cat si psihologic, pana in noiembrie inca mai poti beneficia de ajutorul primit in mod neasteptat, fie ca este vorba despre persoane necunoscute, fie ca este primit intr-un moment in care iti pierdeai speranta, si poate fi deopotriva psihic, spiritual sau material.

De acum incolo sunt eliminate blocajele in exprimare, limitele fizice si obstacolele in actiunile personale din ultimii trei ani. Mai mult, incepand din noiembrie poti avea succes in orice intreprinzi si pentru mai mult de un an atragi norocul de partea ta, doar prin simpla aparitie. In sfarsit iti revin energia si optimismul, te simti bine in pielea ta si ai incredere ca poti castiga orice iti propui.

Si anul acesta, mai putin intre mai si noiembrie, ai oportunitatea de a gasi o cale de a-ti exprima talentele, creativitatea si latura artistica, atat intr-o directie noua cat si intr-un mod original si neconventional. Poti incepe un nou hobby si poti gasi moduri de a imbina placutul cu utilul.

Pana in noiembrie inca mai poti constientiza importanta imaginii de ansamblu asupra lucrurilor si a necesitatii de a progresa. Ai sansa sa-ti deschizi orizonturile cunoasterii, sa-ti gasesti vocatia, sa incepi cursuri, sa calatoresti si sa adopti noi crezuri si idealuri in vederea evolutiei personale, a desavarsirii educatiei si a imbunatatirii cunostintelor pe plan intelectual, spiritual sau chiar profesional.

In legatura cu parintii si familia ta, in continuare ai aceeasi tendinta de oscilare intre o atitudine binevoitoare si plina de compasiune, cu dorinta de fi de ajutor, si o nepercepere corecta a originii tale, a legaturii cu parintii si cu locul din care provii. Iti poti cauta propria identitate, iti poti idealiza familia, iti poti reincarca bateriile mentale si sufletesti, dar nu si cele fizice, insa de aici ai parte si de cele mai mari iluzii, confuzii si dezamagiri. Aceleasi lucruri se pot intampla si in privinta caminului si locuintei proprii, deoarece in continuare sperantele si spiritul practic pot sa nu coincida prea des.

Din punct de vedere al legaturilor romantice si relatiei cu copiii, tot anul mai putin intre mai si noiembrie ai aceeasi atitudine nehotarata, independenta si rebela, ca si in ultimii ani. Te poti indragosti la prima vedere, dar sentimentele de iubire iti pot trece la fel de repede cum au venit. Si in privinta conceptiei si educatiei copiilor poti avea parte de o atitudine impulsiva, dar si de evenimente surpriza.

In privinta aventurilor sentimentale si a relatiilor pasionale, incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate, ai ocazia sa intelegi ce inseamna apropierea si legatura profunda cu altcineva, si cat de importante sunt intimitatea, impartasirea sentimentelor si conectarea cu o alta persoana la un nivel adanc emotional, pentru imbunatatirea starii psihice.

Pana in noiembrie inca mai cauti credinta, compasiunea si iubirea de oameni inauntrul tau, iar acest lucru te poate face sa constientizezi anumite parti ascunse in tine. Poti face sacrificii mari, dar ai si sansa de a elimina usor anumite obiceiuri negative. Si dupa noiembrie, pentru un an si jumatate, poti sa te intelegi si sa te cunosti mai bine, sa iti accepti limitele si temerile, si sa gasesti inauntrul tau forta de a te elibera de dependente si de a depasi situatiile de criza, ca sa te poti regenera afectiv.

Tot in aceasta perioada, dupa noiembrie, pentru un an si jumatate, poti simti nevoia de a te reface nu numai emotional, ci si financiar. Exista posibilitatea sa se deblocheze si sa se finalizeze anumite situatii ce stagnau legate de veniturile suplimentare, bani si posesiuni la comun cu altcineva.

In privinta tranzactiilor imobiliare, si in acest an poti intampina dificultati de perceptie si de realism. Sunt posibile beneficii si castiguri, insa fluctuante, iar visele pot fi spulberate destul de usor.

Referitor la acumularea materiala si confortul personal, ai aceeasi tendinta ca si in ultimii ani, de reevaluare a atitudinii fata de bani si posesiuni, venituri, cheltuieli si resurse. Sunt posibile si acum schimbari drastice legate de finante si valoarea personala, iar situatiile iti pot schimba sistemul de valori si iti pot arata cum poti deveni mai eficient. In plus, incepand de acum, in urmatorii trei ani ai ocazia sa inveti cumpatarea si economia. Sunt posibile lectii de viata si blocaje, insa ai toate sansele sa devii practic, productiv si chibzuit. Aici iti manifesti cel mai mult ambitia, vointa si nevoia de control.

Atat in privinta serviciului, cat si in privinta sanatatii, intre mai si noiembrie poti avea parte de evenimente surprinzatoare si neobisnuite, acestea fiind o avanpremiera la urmatorii ani incepand de anul viitor. Situatiile, dar si solutiile pot fi iesite din comun, originale si neconventionale.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 6 martie in 13 mai.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 6 martie in 13 mai.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 6 martie in 13 mai.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 19 mai in 22 iulie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 6 martie in 13 mai.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 24 aprilie in 21 iunie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 19 mai in 22 iulie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 6 martie in 13 mai.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 19 mai in 22 iulie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 31 martie in 30 mai.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 24 aprilie in 21 iunie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 31 martie in 30 mai.

 

 

HOROSCOP SAGETATOR 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt psihicul, depasirea crizelor, atitudinea,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.