Home / Horoscop 2017 / Horoscop Săgetător 2017

Horoscop Săgetător 2017

Tendinte pe termen lung:

In privinta planului material se continua aceeasi tendinta ca si in ultimii ani, de reevaluare a atitudinii fata de bani si posesiuni, venituri, cheltuieli si resurse personale. Sunt posibile si in acest an schimbari ce te pot face sa privesti altfel siguranta materiala si valoarea personala. Situatii sau evenimente posibile iti pot schimba sistemul de valori si iti pot arata cum poti deveni mai eficient. Totodata exista o mare probabilitate sa obtii rezultate mai bune bazandu-te pe alte abilitati si talente decat pana acum, cel putin din 20 decembrie incolo.

Pana in data de 10 octombrie sunt posibile castiguri financiare din afaceri si recunoasteri onorifice pe plan social, in grupurile din care faci parte. In acest an exista sansa sa iasa in evidenta calitatile tale de lider, prin comportamentul de care dai dovada in activitatile de grup.

Pe plan personal incepand cu 20 decembrie toate restrictiile legate de manifestarea personalitatii tale din ultimii ani vor fi eliminate si iti vor reda din nou libertatea de exprimare. Insa inainte ca acest lucru sa se intample, in acest an vei avea oportunitatea sa te afirmi intr-un anumit domeniu, nou pentru tine. Profita de aceasta sansa de a-ti arata puterea de creatie, ai curaj si indrazneste sa arati lumii ce poti face, mai ales daca implica si latura ta artistica.

Referitor la psihic, si anul acesta incerci sa gasesti o modalitate de a atinge universul prin reintoarcerea la elementele de baza ale sufletului tau. Cauti credinta, compasiunea si iubirea de oameni inauntrul tau, iar acest lucru te poate face sa constientizezi anumite parti ascunse in tine pana acum, cel putin incepand din 10 octombrie.

In familie si camin ai aceeasi tendinta ca si pana acum, de idealizare a relatiilor cu parintii si de revizitare a locurilor natale, lucru care iti poate reincarca bateriile mentale si sufletesti.

Pana in data de 10 octombrie activitatile cu prietenii raman pe lista ta de prioritati, iar in privinta legaturilor romantice esti la fel de inclinat sa elimini acele atitudini ce te impiedica sa fii tu insuti. Exista probabilitatea sa adopti o noua atitudine si noi principii in dragoste, care sa-ti permita exprimarea sentimentelor tale intr-un mod mai aproape de felul tau de a fi.

In privinta sanatatii incepand cu 10 octombrie ar trebui sa nu prelungesti momentele de izolare si introspectie, sa ramai optimist si sa-ti folosesti puterea interioara pentru a capata mai multa incredere in tine si a adopta o gandire pozitiva. Incepand cu data de 20 decembrie iti revine vitalitatea si energia.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: intre 4 iunie si 26 august.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada benefica pentru afaceri: pana in 9 decembrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: pana in 20 martie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: intre 4 iunie si 26 august.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 9 decembrie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 21 aprilie si 31 iulie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 4 iunie si 26 august.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: incepand cu 10 octombrie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 10 martie si 5 iulie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832376593707109:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.