Home / Horoscop 2019 / Horoscop Rac 2019

Horoscop Rac 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, relationala si profesionala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt viata personala, manifestarea, infatisarea, vitalitatea, casnicia, asocierile, parteneriatele de viata sau afaceri, popularitatea, organizatiile, cariera, imaginea publica, statutul social, serviciul, sanatatea, calatoriile, educatia si evolutia personala, si mai putin finantele, veniturile, investitiile, tranzactiile, rudele, prietenii, apropiatii, iubirea, copiii, legaturile intime si sufletesti, familia, casa, imobiliarele si depasirea crizelor.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Din punct de vedere al perfectionarii tale, al evolutiei si progresului personal si poate chiar profesional, si anul acesta ramai la fel de receptiv la tot ceea ce inseamna idealuri, credinta, viziune si umanitate, si la fel de interesat de orice activitate care te poate face sa depasesti limitele si sa te imbogatesti spiritual. Esti atras de explorarea altor culturi, religii si curente filosofice, de calatorii fizice dar si intelectuale, de cercetare a altor natii, de persoanele din strainatate si de adoptarea unor noi principii. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii, confuzii si dezamagiri, in privinta experientelor legate de studii, stiinte mentale, idealuri, premonitii, judecata, percepte morale si legale.

In ceea ce priveste viata ta personala, identitatea, vitalitatea, exprimarea, comportamentul si infatisarea, anul acesta si in prima jumatate a anului viitor ti se ivesc ocazii favorabile pentru a le ajusta, pentru a te redefini si reinventa. Poti avea parte de evenimente fericite pe plan personal, cursul vietii tale se poate schimba in bine, poti privi lumea cu alti ochi, iar imaginea ta se poate imbunatati.

Aceste oportunitati le primesti insa mai mult din nevoia de a ajunge la un echilibru intre tine si viata ta, si cei cu care intri in contact direct, de a solutiona si corija anumite atitudini in legaturile tale personale, deoarece lucrurile ce iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an, tin de relatiile cu ceilalti, cuplu, casnicie, asocieri, colaborari, uniuni, parteneriate, conflicte, procese sau contracte. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si evenimente drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate, si iti poti pune mai usor visele in practica. Aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control si de rezolvare a situatiilor. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine imprejurarile in care ajungi. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, sansa si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

In privinta relatiilor sociale, incepand din martie, in urmatorii sapte ani poti fi atras de noi ideologii, idei, stiinte, curente sau domenii noi, care te pot indrepta spre anumite grupari, noi cercuri de cunostinte sau oameni care impartasesc aceleasi puncte de vedere. La fel ca si intre mai si noiembrie 2018, este posibil sa te implici mai mult in colectivitate, sa te intereseze destul de mult bunastarea societatii, egalitatea in drepturi si libertatea de exprimare, sa ai tendinta de a fi rebel si de a vrea sa revolutionezi lumea cumva. Se poate sa dai dovada de inconstanta, agitatie sau nerabdare in grupuri mari de oameni, pot exista situatii neprevazute, iar popularitatea ta poate fluctua.

In mod corespunzator, din martie, tot pentru sapte ani, ai tendinta sa gasesti solutii inventive, de viitor, si sa te implici in noi proiecte sau colaborari de afaceri, mai ales in cele care urmaresc obiective umanitare, caritabile sau sociale, la scara larga. In decembrie poti obtine un anumit succes legat de contracte, asocieri sau parteneriate.

Pe plan profesional, referitor la cariera, imaginea publica, statutul social, aspiratiile tale si scopurile pe care ti-ai propus sa le atingi in viata, in primele doua luni inca mai exista posibilitatea de a face schimbari bruste, de a porni in noi directii sau de a avea parte de evenimente surprinzatoare, atat favorabile, cat si dificile. Ai grija, cel putin in februarie, la felul in care te manifesti in societate sau in fata autoritatilor.

Referitor la locul de munca, pana in decembrie ai parte de noroc, esti optimist si iti sunt favorizate cresterile si oportunitatile. Poti obtine venituri mai mari, poti accesa un statut superior, poti primi mai multe indatoriri si responsabilitati, si iti poti schimba serviciul pentru a-ti imbunatati conditiile de munca si trai. Totusi, poti exagera si poti fi extrem de idealist, asa ca incearca sa fii rational si sa ramai cu picioarele pe pamant.

Tot pana in decembrie lucrurile legate de sanatatea ta, energia vitala si viata de zi cu zi, pot cunoaste o imbunatatire vizibila. Poti gasi remedii concrete, terapiile pot functiona mai bine si poti incerca mai multe tratamente, diete sau regimuri de viata, cu succes. Insa optimismul si tendinta de expansiune te pot face sa iti depasesti limitele fizice, asa ca ai grija la epuizare fizica, excese de orice fel, cresterea in greutate si acutizarea anumitor afectiuni.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 27 iunie si 29 august.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 18 august si 4 octombrie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 18 august si 4 octombrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: tot anul.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: tot anul.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.