Home / Horoscop 2018 / Horoscop Rac 2018

Horoscop Rac 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, resursele proprii, studiile, calatoriile, iubirea, copiii, relatiile de colaborare, casnicia, afacerile, prietenii, cariera, veniturile, statutul social, serviciul si sanatatea, si mai putin caminul, familia, rudele, introspectiile, regenerarea psihica si financiara.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal anul acesta esti destul de preocupat de punerea in practica a propriilor abilitati, de gasirea unui mod de a-ti exprima latura artistica si de a initia actiuni prin care sa iesi in evidenta si sa arati lumii intregi ceea ce poti face. Pana in noiembrie ai posibilitatea sa descoperi anumite calitati si resurse proprii, sa incepi un nou hobby, sa te implici in activitati de creatie, sa iti afisezi talentele si sa obtii o recunoastere pe plan mai larg.

Incepand din noiembrie ai ocazia, pentru un an si jumatate, sa constientizezi propria individualitate si sa iti redefinesti comportamentul in functie de cum te vezi tu, dar si de felul in care te percep ceilalti. Drept urmare este posibil sa integrezi aceasta noua forma de manifestare creativa atat in felul in care te porti, cat si in infatisare.

Din punct de vedere al dezvoltarii tale personale, ramai in continuare la fel de entuziasmat de aderarea la noi idealuri, la fel de receptiv la tot ceea ce inseamna credinta, si la fel de interesat de orice activitate care te-ar putea imbogati spiritual. Esti atras de explorarea altor culturi, religii si curente filosofice, de calatorii fizice dar si intelectuale de cercetare a altor natii, de persoanele din strainatate si de adoptarea unor noi principii. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii, confuzii si dezamagiri, in privinta experientelor legate de studii, stiinte mentale, idealuri, premonitii, percepte morale si legale.

Relatiile romantice iti sunt favorizate pana in noiembrie si exista chiar posibilitatea unei iubiri la prima vedere. Poti avea parte de momente speciale impreuna cu persoana iubita sau poti incepe o noua poveste de dragoste. Legaturile cu copiii sunt imbunatatite, iar in plus, daca iti doreai un copil, inca iti mai poti vedea dorinta implinita, tot pana in noiembrie.

In ceea ce priveste relatia de cuplu, sunt posibile si anul acesta schimbari de atitudine si perceptie, si o intelegere profunda a ceea ce inseamna casnicie. Situatii sau evenimente te pot impinge la o reevaluare a cuplului din care faci parte si la aderarea la alte principii si mentalitati pe care sa le pui la baza parteneriatelor. Mai mult, de acum inainte, in privinta casatoriei si a relatiilor de asociere, in urmatorii trei ani adopti o atitudine stricta si dai dovada de responsabilitate si spirit practic. Sunt posibile lectii de viata, constrangeri si blocaje, insa ai toate sansele de a invata ce inseamna cu adevarat colaborarea, convietuirea si uniunea cu o alta persoana. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa, nevoia de control si dorinta de a te maturiza.

Intre mai si noiembrie, ca o avanpremiera la urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, se poate sa te implici mai mult in colectivitate, in activitati in grup, cu prietenii sau in cadrul unor organizatii. Este posibil sa iti schimbi ideologiile, si sa fii destul de inconstant in relatia cu prietenii.

Tot intre mai si noiembrie ai sansa de a initia noi planuri si parteneriate de afaceri, pe bazele unor idei umanitare si sociale, de viitor. Pe plan social si profesional, pana in mai si dupa noiembrie exista in continuare posibilitatea de a-ti schimba in mod surprinzator cariera, de a gasi o noua directie profesionala, de a te implica intr-un domeniu nou de activitate si de a obtine un cu totul alt statut in societate decat pana acum. Este posibil sa incepi noi studii sau cursuri pentru a-ti urma vocatia.

In privinta finantelor, pana in noiembrie mai ai inca sansa de a invata sa fii cumpatat si econom, de a intelege importanta acumularii materiale si a stabilitatii pe termen lung, de a-ti organiza mai bine viata si de a te baza pe toate talentele si abilitatile tale pentru a obtine castiguri.

Dupa trei ani de restrictii si blocaje in privinta locului de munca, de acum inainte lucrurile reusesc sa se clarifice. Mai mult, din noiembrie, pentru mai mult de un an poti obtine succese si castiguri legate de serviciu. Se poate sa muncesti mai mult, sa primesti noi indatoriri si chiar sa obtii un loc de munca mai bun. Veniturile din serviciu pot creste, si poti obtine un statut important.

Limitarile si constrangerile din ultimii trei ani au fost strans legate si de energia ta vitala, rutina si viata de zi cu zi. Acestea fiind eliminate, de acum inainte nivelul de trai si sanatatea ti se pot imbunatati in mod vizibil. In plus, din noiembrie pentru mai mult de un an, iti este favorabila orice schimbare de atitudine, dieta sau nou regim de viata, dar si gasirea unor remedii si tratamente pentru afectiuni mai vechi.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 19 mai in 22 iulie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 31 martie in 30 mai.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 6 martie in 13 mai.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 31 martie in 30 mai.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 19 mai in 22 iulie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 24 aprilie in 21 iunie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

 

 

HOROSCOP RAC 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea, resursele proprii, studiile, calatoriile,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.