Home / Horoscop 2017 / Horoscop Rac 2017

Horoscop Rac 2017

Tendinte pe termen lung:

Referitor la profesie exista in continuare probabilitatea sa-ti schimbi directia prin implicarea intr-un nou domeniu de activitate. Sunt posibile in continuare recalificari prin cursuri si studii, mai apropiate de sufletul tau, posibil legate de activitati umanitare.

Referitor la locul de munca, in acest an ai sansa ca prin atitudinea ta responsabila sa capeti noi indatoriri prin care sa te poti afirma in domeniul tau profesional, si in acelasi timp anumite situatii te pot indemna sa te lansezi intr-o noua cariera.

Din punct de vedere al dezvoltarii tale personale, ramai la fel de interesat si in continuare de aderarea la noi principii de viata, la fel de receptiv la cuvantul “spiritualitate” si iti sunt favorizate si acum calatoriile la distanta ce iti pot imbogati orizontul cunoasterii. Dupa data de 10 octombrie exista posibilitatea sa incepi un nou hobby, sa fii mai deschis catre exprimarea libera a creativitatii tale in mai multe domenii. Daca esti implicat in activitati artistice, poti obtine o popularitate mai mare si o recunoastere a ta nu numai pe plan local si intre cunoscuti.

Si in acest an, pana pe 10 octombrie, iti sunt favorizate renovari si imbunatatiri ale caminului propriu, extinderi si castiguri de pe urma tranzactiilor imobiliare.

Tot pana pe 10 octombrie relatiile cu familia si parintii beneficiaza de aceeasi atmosfera calda, de armonie si impacare. Sunt posibile interferente intre familie si cariera, asa ca ar trebui sa gasesti un echilibru intre cele doua.

In ceea ce priveste relatia de cuplu, sunt posibile si anul acesta schimbari de atitudine si perceptie, o intelegere profunda a ceea ce inseamna casnicie. Situatii sau evenimente te pot impinge la o reevaluare a cuplului din care faci parte, si la aderarea la alte principii si mentalitati pe care sa le pui la baza parteneriatelor. Dupa data de 20 decembrie cresc sansele de a-ti schimba mentalitatea si atitudinea.

Incepand cu data de 10 octombrie iti sunt favorizate legaturile de dragoste, si devii mai pasional decat de obicei. Poti avea parte de momente speciale impreuna cu persoana iubita, si chiar te poti gandi sa treci aceasta relatie la un nou nivel. Daca esti singur, poti incepe o noua relatie de dragoste.

Din punctul de vedere al sanatatii, si in acest an iti este favorabila orice schimbare de atitudine, dieta sau nou regim de viata. Vestea buna este ca incepand din data de 20 decembrie scade riscul afectiunilor acute.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: dupa 10 octombrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 10 martie si 5 iulie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: pana in 20 martie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 26 iulie si 22 octombrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: pana in 9 decembrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: dupa 10 octombrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: pana in 20 martie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 4 iunie si 26 august.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: dupa 10 octombrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: pana in 20 martie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: dupa 10 octombrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 10 martie si 5 iulie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: dupa 10 octombrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 24 aprilie si 31 iulie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377407040361:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.