Home / Horoscop 2019 / Horoscop Pești 2019

Horoscop Pești 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, profesionala si relationala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt imaginea publica si personala, exprimarea identitatii, afirmarea, infatisarea, reputatia, statutul social, finantele, veniturile, investitiile, tranzactiile, afacerile, grupurile, organizatiile, iubirea, copiii, relatiile cu apropiatii, rude sau prieteni, si mai putin cuplul, familia, legaturile directe, intime, sufletesti sau ascunse, caminul, imobiliarele, sanatatea, serviciul, educatia, studiile, calatoriile, eliminarea dependentelor si depasirea crizelor.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Si in acest an comportamentul, vitalitatea si imaginea ta depind foarte mult de starea interioara, dar in acelasi timp poti fi foarte senzitiv, empatic si receptiv fata de mediul inconjurator. Energia ta, exprimarea, temperamentul si chiar si infatisarea pot sa depinda de imprejurarile, locul si mediul in care te afli, de persoanele din jur si de perceptiile pe care le ai. Din acest motiv pot exista destul de des si momente de confuzie, neclaritate, neatentie si visare excesiva. Incearca sa eviti intalnirile, persoanele sau situatiile care iti provoaca sentimente neplacute sau o scadere a energiei fizice.

Pe plan personal, anul acesta si in prima parte a anului viitor, ai parte de oportunitati pentru a te afirma si impune, pentru a iesi in evidenta, pentru a arata lumii care este puterea ta si a-ti fi recunoscute meritele si unicitatea. Iti sunt favorizate lucrurile ce tin de exprimarea sentimentelor, relatii romantice, legatura cu copiii, actiuni educative, artistice, de conceptie sau creatie, activitati de relaxare si distractie, lucrurile care iti aduc placere si te fac fericit.

Aceste ocazii si sanse le primesti insa mai mult din nevoia de a echilibra ceea ce ai de oferit cu ceea ce primesti din partea celorlalti, si de a rezolva anumite situatii legate de integrarea in colectivitate, popularitate si aprecierea calitatilor tale in grupuri mai mari de oameni, lucruri care de fapt iti acapareaza cel mai mult interesul si atentia in acest an. Pot exista tot felul de situatii legate de cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, partide, grupari bazate pe obiective comune, idealuri sociale sau umanitare, dar si corporatii, planuri si afaceri la scara larga. Tot anul si chiar pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, indrazneala si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul. Luna decembrie iti poate aduce oportunitati favorabile legate de tranzactii de anvergura, proiecte grandioase, actiuni si intalniri pe plan social, dezbateri, comunicare si noi idei privind educatia, viitorul si bunastarea societatii.

In privinta oamenilor apropiati, a rudelor, vecinilor si anturajului, dar si a mentalitatii si interactiunii cu mediul inconjurator, incepand din martie, urmatorii sapte ani poti da dovada de mai multa deschidere, nevoie de schimbare, intuitie si spirit rebel. La fel ca intre mai si noiembrie 2018, esti destul de inconstant in relatia cu cei din jur, ceva mai agitat, nerabdator si nelinistit, asa ca incearca sa fii mai atent la ce se intampla in jurul tau, pentru a evita incidentele si dificultatile de comunicare. Totusi, poti adopta noi idei, iti poti schimba modul de a gandi, poti gasi solutii inovatoare si poti avea scantei de geniu.

In primele doua luni inca iti mai manifesti dorinta de schimbare si de reforma pe plan financiar, in vederea acumularii si stabilizarii materiale. Poti gasi noi calitati, aptitudini si abilitati proprii pe care sa le folosesti pentru a obtine beneficii de ordin material si financiar. Mai poti avea tendinta sa iti bazezi hotararile si actiunile de crestere a veniturilor, si de imbunatatire a nivelului de trai, mai mult pe ceea ce simti, decat pe logica, analiza si rationament. Se poate sa existe o anumita instabilitate, mai ales in luna februarie, cand ar fi de preferat sa actionezi rational in privinta cheltuielilor si investitiilor.

Pe plan social si profesional, norocul, oportunitatile si tendinta de crestere te pot ajuta pana in luna decembrie. Poti urca in ierarhia profesionala, iti poti imbunatati statutul social, iti pot creste faima si reputatia, iti poti vedea visele implinite si poti atinge orice scopuri iti propui, dar in limitele rationale. Cariera si directia profesionala pot cunoaste o inflorire, ca si imaginea publica, relatiile cu superiorii sau autoritatile. Totusi, inclinatia catre expansiune, optimismul si idealismul iti pot aduce actiuni nerealiste, iluzii, confuzii, scandaluri publice, minciuni, fraude sau dezonoare, asa ca incearca sa vezi exact care iti sunt posibilitatile reale.

Din punct de vedere al sanatatii si integritatii, incearca sa eviti exagerarile si excesele, sa fii mai chibzuit si mai atent la ceea ce faci in general, si in special intre iunie si noiembrie.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 16 mai si 11 august.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 16 mai si 11 august.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 16 mai si 11 august.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 16 mai si 11 august.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 18 august si 4 octombrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 18 august si 4 octombrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 16 mai si 11 august.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 18 august si 4 octombrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: tot anul.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 27 iunie si 29 august.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.