Home / Horoscop 2018 / Horoscop Pești 2018

Horoscop Pești 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea si felul in care esti vazut, calatoriile, studiile, strainatatea, acumularea materiala, comunicarea, rudele, iubirea, copiii, serviciul, sanatatea, prietenii, afacerile, autoritatile, cariera, si mai putin casa, familia, casnicia, psihanaliza, pierderile si regenerarile.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

In continuare si in acest an te simti bine in pielea ta, te exprimi corespunzator cu starea ta interioara si reusesti sa comunici lumii exact ceea ce doresti. Se poate insa ca uneori, indiferent cat de mult te-ai stradui, lumea sa nu te perceapa in mod corect. Energia ta poate sa fluctueze, si ca si starea interioara, depinde de situatia, locul si mediul in care te afli. Poti fi foarte senzitiv, impresionabil si influentabil, lucru care uneori poate fi o piedica in implinirea dorintelor tale.

Pana in noiembrie ai o perioada excelenta pentru orice activitate legata de educatie, cursuri, calatorii la distanta sau relatia cu strainatatea. Daca aveai vreun plan prin care sa evoluezi pe plan personal, intelectual, spiritual sau profesional, acum ar fi o perioada buna sa te aventurezi pe noi taramuri, sa cercetezi si sa aprofundezi anumite domenii, sa explorezi alte idealuri, principii, filosofii, tari, natii sau religii decat ale tale.

Incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate poti sa pui mai mult accent pe ceea ce poti sa faci de unul singur, sa iti exprimi talentele intr-un mod artistic, sa inveti sa te bucuri si sa te distrezi, sa intelegi importanta manifestarii calduroase, a iubirii, creatiei si nasterii unor noi idei, lucruri sau fiinte.

Pe plan mental, intre mai si noiembrie poti fi inventiv si interesat de idei noi, de viitor. Se poate sa fii mai impulsiv si agitat, hotarat sa adopti o gandire inovatoare si un stil original de a actiona in activitatile obisnuite si in relatiile cu ceilalti. In mod corespunzator, in aceasta perioada esti destul de schimbator si rebel fata de rude, anturaj si interactiunea cu mediul apropiat. Aceste manifestari reprezinta o avanpremiera la ceea ce se poate intampla in urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

Pe plan social, in privinta prietenilor, popularitatii si partenerilor de afaceri, a actiunilor in colectivitate sau in cadrul unor organizatii, a activitatilor caritabile si umanitare, si in acest an poti simti nevoia de a adera la noi idealuri, de a planifica viitorul in alt mod decat pana acum, si de a adopta o noua atitudine, regeneratoare. In plus, in urmatorii trei ani ai ocazia sa inveti sa iti alegi cu grija prietenii, sa intelegi importanta aderarii la grupari de oameni care au aceleasi scopuri si idei ca si tine, sa adopti o gandire vizionara si inteleapta, si sa pui in practica proiecte de viitor realiste. Sunt posibile lectii de viata, constrangeri si blocaje, insa ai toate sansele sa reusesti sa iti structurezi mai bine relatiile sociale si cunostintele, sa iti administrezi eficient timpul petrecut cu prietenii, sa ajungi sa fii privit ca un mentor in grupul din care faci parte, sa pui bazele unor afaceri de succes si sa te implici in mod concret in evolutia si ajutorul dat omenirii.

De acum inainte sunt eliminate limitele si obstructiile din cariera sau legate de ascensiunea ta sociala, existente in ultimii trei ani. Pana in noiembrie iti sunt favorizate studiile ce iti pot oferi o recalificare sau o noua cale de a folosi inclinatiile si talentele native, iar incepand din noiembrie, pentru mai mult de un an se poate sa obtii un succes profesional, iti poti fixa noi teluri la care sa aspiri, imaginea publica si relatiile cu colegii de breasla si autoritatile ti se pot imbunatati, si poti obtine beneficii din statutul social.

Din punct de vedere al acumularii materiale si anul acesta, mai putin intre lunile mai si noiembrie, ai aceeasi atitudine impulsiva si necontrolata fata de bani, resurse, posesiuni si propriul confort. Sunt posibile fluctuatii ale veniturilor, insa poti detine si o intuitie deosebita cu privire la investitii pe termen lung, asigurarea stabilitatii materiale, manevrarea finantelor si a propriilor resurse. In plus, poti gasi metode noi prin care sa iti folosesti aptitudinile, talentele si abilitatile, pentru a obtine noi surse de venit.

In privinta locului de munca, pana in noiembrie ai ocazia sa gasesti solutii pentru a-ti imbunatati conditiile din serviciu si sa intelegi ce inseamna munca, devotamentul, simtul datoriei si ajutorul pe care il dai celorlalti intr-un mod practic.

Din punct de vedere al sanatatii, pana in noiembrie poti sa intelegi mai bine importanta adoptarii unui ritm de viata organizat, disciplinat si sanatos, poti sa iti schimbi modul de a face fata activitatilor zilnice, sa incepi o dieta, sa inveti sa ai grija de tine si de energia ta fizica, si sa te programezi la controale medicale preventive.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: din 24 aprilie in 21 iunie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 31 martie in 30 mai.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 19 mai in 22 iulie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 19 mai in 22 iulie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 19 mai in 22 iulie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 19 mai in 22 iulie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 6 martie in 13 mai.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 19 mai in 22 iulie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 31 martie in 30 mai.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: din 24 aprilie in 21 iunie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 13 iunie in 6 septembrie.

 

 

HOROSCOP PESTI 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt atitudinea si felul in care esti vazut, calatoriile,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.