Home / Horoscop 2017 / Horoscop Pești 2017

Horoscop Pești 2017

Tendinte pe termen lung:

In cariera si in acest an dai dovada de o hotarare si o ambitie iesita din comun. Pana pe 20 decembrie iti sunt favorizate orice actiuni pe termen lung ce iti pot stabiliza planul material. Ar trebui sa profiti de aceasta perioada pentru a initia noi directii profesionale.

Din punct de vedere financiar in continuare sunt posibile fluctuatii ale veniturilor provenite din munca. Exista probabilitatea necesitatii adoptarii unei atitudini originale fata de bani, posesiuni si resurse. Se poate ca acum sa gasesti metode noi de a-ti folosi aptitudinile pentru a-ti asigura siguranta materiala. Pana in 10 octombrie iti sunt benefice actiunile de regenerare financiara, prin obtinerea unui imprumut, o mostenire sau un partaj.

Incepand cu data de 10 octombrie iti sunt favorizate cursuri de recalificare, studii de aprofundare si imbunatatire a situatiei tale profesionale, inclusiv calatorii in scopul acumularii de noi cunostinte.

In ceea ce priveste afacerile si popularitatea, incercarea ta de a-ti impune autoritatea poate duce la neintelegeri cu partenerii de afaceri si cu colegii de serviciu. Sunt posibile neintelegeri si situatii deosebite ce te pot indemna sa schimbi total atitudinea si mentalitatea, iar sansele ca acest lucru sa se intample pot creste dupa data de 20 decembrie.

Si in acest an te simti bine in pielea ta, te exprimi corespunzator cu starea ta interioara si reusesti sa comunici lumii exact ceea ce doresti. Ai grija totusi sa te asiguri ca ceilalti inteleg punctul tau de vedere, cateodata poti parea aerian si destul de idealist.

Pe plan personal, devii mai interesat de acumularea de noi cunostinte, extinderea orizonturilor tale si aderarea la noi principii de viata. Incepand din 10 octombrie aceste dorinte ti se pot implini prin studii inalte, cercetari despre spiritualitate, filosofii, calatorii la mare distanta.

Pe plan psihic pana in data de 10 octombrie ai sansa sa descoperi care este exact limita fortei tale interioare, sa explorezi propria capacitatea de a acceptare a situatiilor neplacute, dar totusi sa inveti sa treci peste crizele, situatiile si evenimentele din ultimul timp. Poti profita de aceasta perioada pentru a gasi o noua metoda de a ajunge la o siguranta emotionala.

Relatiile cu prietenii raman in continuare importante pentru tine. Exista probabilitatea unor neintelegeri in cadrul unor activitati de grup, in urma carora sa decizi o alta baza pentru alegerea celor pe care ii numesti prieteni, fiind posibile chiar despartiri.

In cuplu esti mai pasional, cel putin pana pe 10 octombrie. Daca esti singur, creste probabilitatea de atractie bazata pe farmecul personal si senzualitate.

Referitor la sanatate, nu exista probabilitatea intamplarii unor evenimente majore.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 4 iunie si 26 august.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: pana in 9 decembrie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: intre 6 iulie si 20 septembrie.
Perioada benefica pentru afaceri: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: incepand cu 10 octombrie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 10 martie si 5 iulie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: intre 10 martie si 5 iulie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 4 iunie si 26 august.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: incepand cu 10 octombrie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: pana in 20 martie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 4 iunie si 26 august.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: incepand cu 10 octombrie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: intre 4 iunie si 26 august.
Sanse mai mari de regenerare psihica: pana in 9 decembrie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 4 iunie si 26 august.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  intre 26 iulie si 22 octombrie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 9 decembrie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: pana in 20 martie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: intre 6 iulie si 20 septembrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832374733707295:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.