Home / Horoscop 2019 / Horoscop Leu 2019

Horoscop Leu 2019

Concentreaza-te pe evolutia personala, profesionala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt afirmarea personala, perfectionarea, studiile, calatoriile, iubirea, copiii, relatiile intime si sufletesti, depasirea crizelor, cariera, imaginea publica, statutul social, serviciul, sanatatea, imbunatatirea psihicului si spiritualitatea, si mai putin exprimarea identitatii, infatisarea, finantele, investitiile, veniturile, tranzactiile, partenerii de viata sau de afaceri, grupurile, cercul social, rudele, apropiatii, familia, casnicia, caminul si imobiliarele.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Daca pana in noiembrie 2018 ai avut ocazia sa te redefinesti si sa te reinventezi, anul acesta ai ocazia unor noi oportunitati de a te afirma, de a primi o anumita recunoastere a meritelor tale si de a-ti folosi calitatile, aptitudinile si puterea creatoare pentru a te impune si obtine respectul tuturor. Pana in decembrie iti sunt favorizate orice activitati ce tin de arta, educatie sau relaxare, lucruri ce iti produc placere si te fac fericit. Sansa, norocul si optimismul iti pot aduce dorinta de a-ti exprima sentimentele in mod deschis si sincer, si ca urmare poti initia o noua relatie de dragoste. Legaturile romantice stabile pot cunoaste o imbunatatire, ca si cele cu copiii si persoanele tinere. Totusi, datorita spiritului de expansiune si idealismului poti exagera in toate aceste lucruri, asa ca incearca sa iti controlezi inclinatia spre aventuri temporare, cheltuieli pe distractii, speculatii financiare sau jocuri de noroc.

Referitor la intimitate, pasiune si relatiile sufletesti, in continuare dai dovada de aceeasi inclinatie spre visare, senzatie, perceptie, vraja si magie, mai mult decat spre lucrurile palpabile. Poti fi magnetic, plin de profunzime, atras de legaturi ce iti pot parea ideale si pline de spiritualitate. De aici pot veni insa mari iluzii si vise spulberate, asa ca incearca sa te bazezi doar pe lucrurile concrete.

In primele doua luni inca mai poti gasi noi modalitati prin care sa evoluezi, sa te perfectionezi, sa cresti si sa te dezvolti intelectual sau spiritual, in vederea progresului personal sau profesional. Atractia fata de tot ceea ce este neobisnuit, indepartat, exotic sau diferit fata de ceea ce stii si cunosti deja, te pot face interesat de noi studii, cursuri certificate, calatorii la distanta si aprofundari ale unor subiecte, ce iti pot aduce o alta viziune asupra lucrurilor. Poti avea parte de situatii neprevazute legate de relatia cu strainatatea, moralitate, judecata, lege, crezuri, principii de viata si filosofii ce te pot lumina si iti pot deschide noi cai. Fii deschis, asculta-ti intuitia, insa cel putin in februarie, fii calm si ai grija la surprize legate de examene, procese sau drumuri lungi.

Incepand din martie, in urmatorii sapte ani spiritul de reforma si inovatia isi pot pune amprenta pe atitudinea ta fata de cariera, imaginea publica, profesie, statutul social si obiectivele de atins. La fel ca si in 2018 intre mai si noiembrie, iti poti gasi o noua vocatie, poti alege sa urmezi o noua directie, iar reputatia ta poate cunoaste fluctuatii. Pot exista schimbari bruste legate de aspiratiile tale in viata, de felul in care esti vazut in societate sau de relatia cu autoritatile. In decembrie poti obtine un anumit succes in privinta serviciului, a urcarii in ierarhie si a imbunatatirii statutului social sau profesional.

In privinta redresarii financiare si a obtinerii sigurantei din punct de vedere material, si acum beneficiezi de aceeasi intuitie financiara ca si in ultimii ani, care te face sa atragi situatii favorabile de pe urma resurselor comune, a imprumuturilor, mostenirilor, partajelor si castigurilor din surse externe. Insa aici poti avea parte si de mari confuzii, tergiversari si dezamagiri, asa ca incearca sa ramai realist.

Referitor la atitudinea fata de munca, energia fizica si viata de zi cu zi, aici este locul inspre care iti indrepti atentia cel mai mult in acest an. Lucrurile care iti acapareaza interesul tin de serviciu, conditiile de munca si trai, vitalitate, sanatate, rutina zilnica si regimul de viata. Tot anul si de fapt pana in iunie 2020, sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate si iti poti pune mai usor visele in practica. Drept urmare, aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control, dorinta de a demola, a reconstrui si a solutiona anumite lucruri. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine situatiile. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, bogatia si optimismul te pot ajuta sa ai succes, sa adopti o noua viziune, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Ca sa rezolvi mai usor anumite lucruri legate de munca in sine, activitatile fizice si sanatate, dar si ca sa echilibrezi spiritul practic, utilitatea, eficienta si ajutorul dat altora cu eforturile psihice, visarea si ingrijirea propriei persoane, anul acesta si in prima jumatate a lui 2020, poti avea parte de constientizarea sacrificiilor si poti primi noi sanse legate de imbunatatirea psihicului si eliminarea obiceiurilor, tendintelor nesanatoase, a relatiilor sau persoanelor nocive. Si acum credinta, intuitia, presimtirile si premonitiile iti pot aduce experiente ciudate, clarviziune, puterea de a intelege ce se intampla dincolo de aparente si interesul in stiinte oculte, Divinitate, Univers si spiritualitate.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 18 august si 4 octombrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: tot anul.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: tot anul.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: tot anul.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: tot anul.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 16 mai si 11 august.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 16 mai si 11 august.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: tot anul.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: tot anul.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 27 iunie si 29 august.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 16 mai si 11 august.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.