Home / Horoscop 2018 / Horoscop Leu 2018

Horoscop Leu 2018

Principalele tale interese in 2018 sunt actiunile personale si progresul tau individual, caminul, parintii, iubirea, copiii, educatia, calatoriile, cariera, redirectionarea profesionala, depasirea situatiilor critice, serviciul, sanatatea, si mai putin acumularea materiala, casnicia, rudele, prietenii si asocierile.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

 

Pe plan personal acest an poate fi considerat ca un nou inceput, ca o reinventare a felului in care te manifesti si te prezinti, si ca o trecere pe o treapta superioara a evolutiei tale ca individ.

Pana in noiembrie inca mai ai ocazia sa te intelegi si sa te percepi asa cum esti, sa te vezi mai bine si sa adopti poate chiar un nou comportament fata de ceilalti. Iar incepand din noiembrie, pentru un an si jumatate ai sansa sa renunti mult mai usor la anumite dependente si obiceiuri ce iti fac rau.

Tot incepand din noiembrie, pentru mai mult de un an poti incepe noi activitati bazate pe talentele tale, in special legate de arta, educatie sau creativitate. Poti incepe noi hobbyuri si poti imbina placutul cu utilul. Mai mult, tot anul mai putin intre mai si noiembrie, ai in continuare aceeasi tendinta din ultimii ani, de a cauta noi domenii prin care sa te dezvolti intelectual sau spiritual. Sunt posibile cursuri, studii de aprofundare si chiar calatorii neasteptate ce iti pot da o alta imagine de ansamblu si iti pot aduce o implinire pe plan personal.

Pana in noiembrie inca mai poti avea succes in actiunile de renovare sau extindere a locuintei, de obtinere a uneia noi sau de castig in cazul unor tranzactii imobiliare. Relatiile cu parintii si membrii familiei sunt imbunatatite, iar familia se poate mari cu un nou membru.

Incepand de acum, sunt eliminate restrictiile si blocajele in iubire si in conceperea copiilor, de care ai avut parte in ultimii trei ani. Mai mult, incepand din noiembrie, pentru mai mult de un an ai parte de momente fericite in dragoste. Legaturile romantice iti sunt favorizate si poti incepe o noua poveste de iubire. Relatiile cu copiii se imbunatatesc, iar daca iti doresti un copil acum poti avea sanse de succes in aceasta privinta.

Referitor la aventurile sentimentale, relatii intime si pasionale, in continuare dai dovada de aceeasi inclinatie spre senzatie si perceptie, mai mult decat spre lucrurile palpabile. Esti magnetic si plin de profunzime, atras de legaturi ce iti pot parea ideale si pline de spiritualitate. De aici pot veni insa mari iluzii si vise spulberate.

Anul acesta este posibil sa incepi anumite cursuri de redirectionare profesionala, iar intre mai si noiembrie ai sansa chiar sa schimbi cariera. In aceasta perioada poti sa iti gasesti adevarata vocatie, sa te lansezi intr-un domeniu nou de activitate in care sa profesezi, si sa aspiri la o alta imagine a ta in societate. Aceasta este doar o avanpremiera la urmatorii sapte ani, incepand de anul viitor.

In privinta locului de munca, si in acest an exista posibilitatea schimbarii atitudinii, iar nevoia de a depasi anumite situatii si evenimente poate sa-ti aduca chiar un nou serviciu sau munca intr-un alt domeniu decat pana acum. In plus, de acum inainte, in urmatorii trei ani ai ocazia sa intelegi ce inseamna munca sustinuta, sa inveti sa fii practic, analitic, responsabil si organizat in viata de zi cu zi, si sa atingi o pozitie respectabila si superioara in cadrul serviciului tau. Sunt posibile lectii de viata, constrangeri si obstacole, insa ai toate sansele de a afla si de a intelege cu adevarat motivul muncii ca parte din viata, si de a obtine satisfactia muncii indeplinite. Aici este locul in care tu iti manifesti cel mai tare ambitia, vointa, nevoia de control si autoritate.

In continuare pe plan material beneficiezi de aceeasi intuitie financiara ca si in ultimii ani, care te face sa atragi situatii favorabile de pe urma resurselor comune, a imprumuturilor si castigurilor din venituri suplimentare. Insa aici poti avea parte si de mari confuzii, tergiversari si dezamagiri.

Pe plan psihic dai dovada si acum de perceptia si intelegerea instinctiva a crizelor, situatiilor si evenimentelor recente, dar si a modului de a le gestiona. Iti sunt favorizate regenerari afective bazate pe credinta si intuitie, drept urmare poti avea parte de experiente ciudate si momente de clarviziune, si poti fi atras de stiintele oculte. Totusi, cateodata lucrurile pot fi neclare si poti avea senzatii gresite.

In legatura cu sanatatea, si in acest an ar trebui sa acorzi o atentie mai mare si sa faci controale regulate in vederea prevenirii anumitor afectiuni. Dupa noiembrie, pentru un an si jumatate ai sansa de a elimina mai usor dependentele, iar de acum, in urmatorii trei ani, ai ocazia sa inveti importanta ingrijirii sanatatii. Sunt posibile anumite lectii si evenimente neplacute, ce te vor invata insa sa iei in serios energia vitala, sa ai mai multa grija de sanatatea ta si sa incepi un nou regim de viata.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari si infrumusetari ale caminului, si imbunatatirea relatiilor cu familia: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Oportunitatea unor calatorii la distanta: din 6 martie in 13 mai.

Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: din 13 iunie in 6 septembrie.

Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: din 6 martie in 13 mai.

Perioada cu sanse mai mari de distractie: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Sanse mai mari de regenerare psihica: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: din 31 martie in 30 mai.

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: din 10 iulie in 7 august, si din 23 august in 23 septembrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: din 26 ianuarie in 17 martie, si dupa 31 octombrie.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: din 11 februarie in 20 martie, si dupa 16 noiembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: din 24 aprilie in 21 iunie.

Perioada favorabila veniturilor din comert, transport si comunicare: din 7 august in 2 decembrie, mai putin intre 10 si 21 septembrie si intre 24 si 30 octombrie.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: tot anul, mai putin intre 23 si 30 noiembrie.

Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: din 6 martie in 13 mai.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: din 18 ianuarie in 18 februarie, din 16 mai in 13 august, si din 11 septembrie in 16 noiembrie.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: din 13 iunie in 6 septembrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: din 19 mai in 22 iulie.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: din 11 in 31 ianuarie, din 17 martie in 16 mai, din 13 august in 11 septembrie, si dupa 22 decembrie.

 

 

HOROSCOP LEU 2018 Principalele tale interese in 2018 sunt actiunile personale si progresul tau individual, caminul,…

Posted by Chironna on 1 Decembrie 2017

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.