Home / Horoscop 2017 / Horoscop Leu 2017

Horoscop Leu 2017

Tendinte pe termen lung:

Si in acest an exista posibilitatea schimbarii atitudinii fata de serviciu, iar nevoia de a depasi anumite situatii si evenimente poate sa-ti aduca chiar un nou loc de munca si posibil o recalificare. Iti sunt favorizate schimbarile de directie a carierei prin initierea unor studii si cursuri legate de o noua profesie.

In continuare pe plan material beneficiezi de aceeasi intuitie financiara ca si in ultimii ani, care te face sa atragi situatii favorabile de pe urma resurselor comune, a imprumuturilor si castigurilor din venituri suplimentare. Ar trebui totusi si o verificare a realitatii.

Din punct de vedere al evolutiei personale, se continua pana in data de 20 decembrie tendinta de a fi mai serios si responsabil, iar acest an iti aduce sansa de a te dezvolta intr-o anumita directie, de a-ti indruma creativitatea si dorinta de afirmare inspre un domeniu nou al cunoasterii. Sunt posibile cursuri, studii de aprofundare si chiar calatorii neasteptate ce iti pot da o alta imagine de ansamblu si iti pot aduce o implinire pe plan personal.

Pana pe 10 octombrie dai dovada de o putere mai mare de absorbtie a informatiilor si iti sunt favorizate schimburile de idei si socializarea. In plus sunt benefice semnarile de acte si contracte, si tranzactiile comerciale. Incepand cu 10 octombrie iti sunt favorabile actiunile de imbunatatire a caminului, renovari si extinderi, tranzactii imobiliare.

Pe plan psihic dai dovada de o la fel de mare perceptie si intelegere instinctiva a crizelor, situatiilor si evenimentelor recente, si a modului de a le gestiona. Iti sunt favorizate regenerari afective bazate pe puterea ta interioara, credinta si intuitie.

Pana in data de 10 octombrie iti sunt favorizate relatiile cu fratii, cu anturajul, exista sanse de impacari si colaborari armonioase cu cei apropiati. Dupa aceasta data ai tendinta sa devii mai casnic, mai apropiat de nevoile familiei, de parinti si locurile in care te-ai nascut, lucruri ce iti pot aduce o stare de liniste si implinire sufleteasca.

In relatia de dragoste esti in continuare destul de strict si sobru, cu tendinta de a vedea mai mult latura practica, si de a fi mai responsabil, cu dorinta unor reguli stricte. Dupa 20 decembrie insa, atmosfera va fi mai degajata. In intimitate dai dovada de aceeasi inclinatie spre senzatie si perceptie, mai mult decat spre lucrurile palpabile.

Din punct de vedere al sanatatii, si in acest an ar trebui sa acorzi o atentie mai mare si sa faci controale medicale regulate, in vederea prevenirii anumitor afectiuni. Este de dorit sa-ti schimbi felul de a privi lucrurile si sa incepi un nou regim de viata pana in data de 20 decembrie.

BANI, SERVICIU, CARIERA

Momente favorabile in cariera si profesie: intre 10 martie si 5 iulie.
Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 26 iulie si 22 octombrie.
Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si sanse favorabile legate de imprumuturi, mosteniri si partaje: pana in 20 martie.
Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.
Perioada benefica pentru afaceri: intre 21 aprilie si 31 iulie.
Probabilitatea unor studii si cursuri de calificare: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: pana in 9 decembrie.

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada benefica pentru renovari, imbunatatiri ale caminului si tranzactii imobiliare: dupa 10 octombrie.
Reconcilieri cu fratii, vecinii, anturajul: pana in 9 decembrie.
Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Oportunitatea unor calatorii la distanta: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada buna pentru orice actiune pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Sanse crescute de creativitate, implicare in activitati artistice sau inceputul unui nou hobby: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Posibilitatea inceperii unor noi studii si cercetari aprofundate, si aderarea la noi principii de viata: intre 28 ianuarie si 6 iunie.
Perioada cu sanse mai mari de distractie: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Sanse mai mari de regenerare psihica: pana in 20 martie.

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Sanse de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: intre 4 iunie si 26 august.
Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 5 noiembrie si 25 decembrie.
Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu:  din 19 ianuarie pana in 26 februarie.
Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarea unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 20 martie.

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: 6 iulie si pana in 20 septembrie.
Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 4 iunie si 26 august.
Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni, o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 7 februarie si dupa 20 decembrie.

LA MULTI ANI 2017!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1832377203707048:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.