Home / gemeni / Horoscop Gemeni 2019

Horoscop Gemeni 2019

Concentreaza-te pe evolutia sociala, relationala, profesionala si spirituala!

 

Principalele tale interese in 2019 sunt casnicia, legaturile intime, sufletesti si secrete, parteneriatele de viata sau de afaceri, grupurile, popularitatea, cariera, imaginea publica, statutul social, finantele, veniturile, investitiile, regenerarea psihica si emotionala, si mai putin viata si identitatea ta, evolutia personala, comportamentul, infatisarea, educatia, relatia cu cei apropiati, rude, familie si prieteni, casa, imobiliarele, iubirea, copiii, serviciul si sanatatea.

 

TENDINTE PE TERMEN LUNG

Si acum atentia iti este indreptata mai mult spre viata ta sociala si profesionala, imbunatatirea psihicului, spiritualitate, valoarea ta, eliminarea lucrurilor nocive, redresarea afectiva si financiara. Cel putin pentru un an si jumatate consideri evolutia personala ca fiind mai mult pe interior, ea reprezentand de fapt o lupta pentru recapatarea puterii personale si a controlului asupra vietii tale.

Din martie, sapte ani iti sunt favorizate momentele de apropiere de Divinitate, spiritualitate si Univers, de iluminare si constientizare a ceea ce iti face rau, lucru de care ai mai avut parte si in 2018 intre mai si noiembrie. Sunt posibile stari de nervozitate, agitatie si neliniste, schimbari bruste in starea psihica, dezvaluiri de lucruri secrete si situatii imprevizibile din directii neasteptate.

Din punct de vedere al depasirii crizelor, al confruntarii cu propriile limite si vulnerabilitati, al necesitatii de a te elibera de dependente si al obtinerii unui ajutor din afara pentru a te putea reconstrui, exista probabilitatea unor evenimente importante, profund transformatoare. De fapt pana in iunie 2020 lucrurile care iti atrag atentia cel mai mult tin de invingerea obstacolelor si gasirea resurselor necesare pentru a putea trece peste situatiile critice. Poti da dovada de multa intuitie, profunzime si intelegere, de spirit de investigatie, dorinta de intimitate si apropiere, din nevoia de a obtine sprijin din exterior, atat afectiv, cat si financiar. Situatiile ce iti atrag atentia tin de aventuri pasionale, conectarea cu ceilalti la un nivel spiritual si sufletesc profund, relatii intime, sprijin emotional, folosirea resurselor altora sau la comun cu altii, pierderi, despartiri, partaje, mosteniri sau imprumuturi. Sunt posibile lectii de viata, transformari, constrangeri, blocaje si situatii drastice care sa te indemne catre schimbari de optica si de directie, dar poti lua si decizii inspirate, si iti poti pune mai usor visele in practica. Aici iti manifesti cel mai bine vointa, ambitia, autoritatea, nevoia de control si de rezolvare a situatiilor. Evenimente importante pot avea loc intre februarie si octombrie, care iti aduc necesitatea de a te maturiza si de a administra mai bine imprejurarile in care ajungi. Insa din decembrie incolo, pentru un an norocul, spiritul expansiv si intelepciunea superioara te pot ajuta sa sa ai succes, sa adopti o noua imagine asupra lucrurilor, sa te autodepasesti, sa capeti mai multa incredere in eforturile tale si in capacitatea ta de a-ti construi singur viitorul.

Ca sa gasesti mai usor solutii legate de gasirea unei stari de confort interior, dar si ca sa obtii un echilibru intre siguranta emotionala si cea financiara, anul acesta si in prima jumatate a anului viitor, primesti anumite sanse favorabile legate de imbunatatirea nivelului de trai, cresterea veniturilor proprii, acumularea si stabilizarea materiala. Poti face investitii cu succes, iti poate creste confortul fizic si poti obtine beneficii considerabile.

Tot referitor la oportunitati, sanse si crestere, pana in decembrie ai ocazia de a imbunatati legaturile personale, de a obtine aplanari de conflicte si impacari, de a gasi noi modalitati de asociere si de a-ti schimba viziunea asupra conlucrarii, cooperarii si colaborarii. Poti legaliza relatia de cuplu, poti avea parte de momente fericite in casnicie, poti semna contracte sau colaborari avantajoase, poti solutiona amiabil conflictele si poti obtine castiguri dinspre partener. Totusi, poti fi exagerat de idealist, influentabil si optimist, asa ca incearca sa fii mai chibzuit, sa eviti sa inchei parteneriate sau sa ajungi la un compromis in orice conditii.

Referitor la colectivitate, cercul de cunostinte, activitatile sociale si organizatiile, dar si la afacerile la scara larga, in primele doua luni exista posibilitatea aderarii la anumite grupari deschise la noi ideologii si tehnici de viitor. Se poate sa dai dovada si de o anumita inconstanta si neliniste in grupuri mari de oameni, iar popularitatea ta sa fluctueze. Cel putin in februarie incearca sa fii mai calm in societate, mai putin impulsiv si agitat.

Imaginea publica, aspiratiile tale, cariera si profesia sunt si in acest an influentate de idealism, intrajutorarea aproapelui si nevoia de a-ti fixa obiective umanitare. Te ghidezi dupa ce iti spune intuitia si ai tendinta sa te indrepti catre situatiile ce iti pot aduce linistea si impacarea in suflet. De aici pot veni insa si cele mai mari iluzii si dezamagiri, asa ca incearca sa iti pastrezi spiritul practic.

In privinta sanatatii, incepand din martie, in urmatorii sapte ani ai posibilitatea sa identifici lucrurile ce iti dauneaza, persoanele ascunse sau relatiile pentru care te sacrifici, si sa te eliberezi total de orice obiceiuri proaste, tendinte nocive sau dependente.

 

FAMILIE, CAMIN SI PLANUL PERSONAL

Perioada buna pentru actiuni pe plan personal, revitalizare si imbunatatire a comportamentului: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitati pentru a imbunatati nivelul de trai: intre 16 mai si 11 august.

Reconcilieri cu fratii, vecinii, oamenii apropiati si anturajul: intre 27 iunie si 29 august.

Interes in camin, locuinta, imobiliare, familie, origini si acoperirea necesitatilor de baza: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada buna pentru recunoasterea meritelor si afirmare personala: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Probabilitatea unei implicari in activitatile legate de copii: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Sanse crescute de creativitate, inceputul unui nou hobby sau implicare in activitati artistice, educative sau sportive: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Perioada cu sanse mai mari de distractie si petrecere placuta a timpului liber: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Interes in legaturile directe cu ceilalti, asocieri, impacari, conflicte sau procese: tot anul.

Sanse mai mari de regenerare psihica si de depasire a crizelor: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Perioada buna pentru perfectionare, imbunatatire si evolutie personala: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Posibilitatea inceperii unor noi studii sau cursuri certificate: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitatea calatoriilor la distanta si a relatiei cu strainatatea: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Sanse de a primi un ajutor providential: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Constientizarea unor lucruri si eliminarea mai usoara a dependentelor sau tendintelor nocive: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

 

RELATII DE DRAGOSTE, CUPLU, PRIETENI

Perioada excelenta pentru legaturile de dragoste si inceputul unei noi iubiri: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitatea de a legaliza sau imbunatati relatia de cuplu: tot anul.

Probabilitatea cresterii pasiunii, a nevoii de intimitate si dezvoltarii unei legaturi pe baza de atractie sexuala: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Sanse de a creste popularitatea, de a socializa cu prietenii sau de implicare in activitati de grup: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

 

BANI, SERVICIU, CARIERA

Sanse crescute de castiguri materiale si investitii profitabile, dar si de cheltuieli mai mari: intre 16 mai si 11 august.

Perioada favorabila veniturilor din tranzactii, comert, transport sau comunicare: intre 27 iunie si 29 august.

Posibilitatea castigurilor din tranzactii imobiliare: intre 18 august si 4 octombrie.

Perioada buna pentru speculatii, dar cu atentie sporita: intre 14 septembrie si 19 noiembrie.

Oportunitatea de a schimba serviciul sau de a obtine un statut superior la locul de munca: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada favorabila semnarii de acte si contracte importante: tot anul.

Posibilitatea necesitatii unui nou plan financiar si interes in obtinerea unor resurse externe, imprumuturi, mosteniri sau partaje: pana in 24 ianuarie, intre 4 februarie si 1 martie, si dupa 26 noiembrie.

Probabilitatea unor cursuri de calificare si redirectionare profesionala: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Posibilitatea incheierii de parteneriate cu strainatatea: intre 20 ianuarie si 26 martie, si dupa 20 decembrie.

Oportunitatea atingerii obiectivelor si imbunatatirii reputatiei, statutului social sau profesional: intre 10 februarie si 20 aprilie.

Perioada benefica pentru afaceri la scara larga: pana in 14 februarie, si din 20 martie in 15 mai.

 

SANATATE

Sanse de imbunatatire a starii de sanatate: intre 31 martie si 3 iulie, mai putin intre 17 si 20 mai.

Oportunitatea de a gasi remedii pentru diferite afectiuni si o preocupare mai mare pentru starea de sanatate: pana in 7 ianuarie si dupa 3 octombrie.

Perioada care necesita optimism si o gandire pozitiva: intre 14 februarie si 9 iunie, mai putin intre 1 si 19 aprilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.